26.05.2023

Karrin Koiran uusi single menee suoraan sydämeen!

Samettiääninen Karri Koira julkaisee perjantaina 26.5. tanssilattioille kutsuvan biisin ‘Suoraan sydämeen’, joka sopii tulevan kesän soundtrackiksi kuin jäätelö tötteröön. Klubimusiikin klassisia tyylejä modernisti yhdistelevä kappale käynnistää samalla lähtölaskennan Karri Koiran mittavalle kesäkiertueelle. Tuottajina ovat toimineet Karri Koiran lisäksi Biniyam ja Veikka Erkola.

“Tämä biisi on mun versio Ibiza -musasta. En oo siellä koskaan käynyt enkä tunne skeneä kovin hyvin mutta ajattelen että tää biisi vois soida siellä jossain rantaklubilla ja hengattais siellä Elton Johnin, Pharrellin ja Nile Rodgersin kanssa, ehkä sippailtais vintage cocktaileja ja nautittais baleaarisesta tunnelmasta.” – Karri Koira

Karri Koiran kesäkiertue käynnistyy Turun Kesärauhasta 16. kesäkuuta. Festareilla ja keikoilla nähdään myös viime syksyn loppuunmyydyllä K.O.I.R.A. 10v -juhlakiertueella ihastuttanut livebändi.

Suuren yleisön tietoisuuteen Karri Koira nousi sydämet sulattavaa rnb:tä sisältävällä K.O.I.R.A. albumilla (2012). Platinaa myynyt teos on noussut yhä uusia yleisöjä koskettavaksi klassikoksi.

Julkaisun kansitaiteesta vastaa taiteilija Anna Salmi.

KESÄN KEIKKAKALENTERI:

PE 16.06. Kesärauha, Turku
LA 17.06. Varjofestivaali, Oulu
TO 22.06. Himos Juhannus, Himos
PE 23.06. Tahko Juhannus, Tahko
LA 24.06. RMJ, Rauma
PE 07.07. Ruisrock, Turku
PE 14.07. Backaksen kesäklubi, Vantaa
LA 15.07. Ilosaarirock, Joensuu
TO 20.07. Seinäjoen Vauhtiajot Race & Rock Festival, Seinäjoki
LA 22.07. Tikkurila festivaali, Vantaa
PE 28.07. Logomon terassikesä, Turku
LA 12.08. Flow Festival, Helsinki
LA 26.08. Festivaali -festivaali, Tampere
LA 09.09. Allas Sea Pool, Helsinki

17.05.2023

Elsa Brotherus rosteriin!

Helsinkiläinen 20-vuotias laulaja-lauluntekijä Elsa Brotherus on kiinnitetty All Dayn rosteriin! Brotheruksen supervoima on sanoittaa ja herättää henkiin hetkiä, joita useimmat meistä ovat käyneet elämässään läpi. Usein nämä hetket liittyvät merkityksellisiin kohtaamisiin, vaikeisiin päätöksiin tai mielensisäisiin kamppailuihin ja haavoittaviin kokemuksiin. Brotherus kuvailee itseään sosiaaliseksi seikkailijaksi, jolla on loputon kiinnostus oppia muista ihmisistä, heidän elämästään ja persoonastaan. Monesti uudet kohtaamiset tuovat mukanaan myös uusia tarinoita, jotka päätyvät lopulta kappaleiden sanoituksiksi.

Kappaleiden minimalistinen ja tummanpuhuva tuotanto yhdistettynä Brotheruksen herkkään ääneen luovat äänimaiseman, joka huokuu öistä tunnelmaa ja rauhaa. Öisin pienetkin nyanssit ympäristössä voimistuvat ja aistit herkistyvät. Näin myös Brotheruksen musiikissa pieni voi olla suurta ja voimakasta.

Kirjoittamisen lisäksi myös musiikki ja soittaminen ovat kuuluneet Brotheruksen elämään jo pienestä pitäen. Varsinainen kipinä oman musiikin tekemiseen syntyi, kun Brotherus meni veljensä Johannes Brotheruksen kanssa studioon. Lopputuloksena oli toukokuussa 2022 julkaistu omakustanne debyyttisingle Kämpiksii, joka noteerattiin muun muassa YleX:n Nosteessa -sarjassa ja Spotifyn soittolistoilla. Syksyllä 2022 Brotherus allekirjoitti levytyssopimuksen VILD Musicin kanssa.

Kuva: Siiri Halko

12.05.2023

Haamu kiittää äitejä uudella albumillaan

Pitkän linjan räppärinä ja tuottajana ansioitunut artisti Haamu julkaisi perjantaina 12.5. viidennen studioalbuminsa Perhe. 11 kappaletta sisältävältä levyltä on ennakkoon julkaistu singlet Kiitollinen ft. IKE, Idästä itään ft. Tomi Kurvinen, Kuvittele ft. Elastinen & Aina, Susi ja viimeisimpänä saatu Elementis ft. Kalle Kinos. Edellä mainittujen artistien lisäksi albumilla vierailevat muun muassa Kasmir, Stepa ja Matti8. Perhe-albumi on Haamulle hänen uransa henkilökohtaisin ja merkityksellisin kokonaisuus. Hän avaa levyn taustoja seuraavasti:

”Eristyksissä vietetty korona-aika sai ajattelemaan, mikä omassa elämässä todella on merkityksellistä. Tajusin, että en ole kaiken itse luomani kiireen keskellä osannut antaa tarpeeksi aikaa, arvoa ja rakkautta läheisilleni. Koen, että en ole ollut tarpeeksi läsnä. Perhe-albumin konsepti alkoi muotoutumaan näiden ajatusten ja esikoislapseni syntymän pohjalta. Lapsen myötä kaikki ympäröivä näyttäytyi uudessa valossa. Enemmän iloa, mutta myös pelkoa. Levyllä halusin osoittaa suurta kiitollisuutta ja kunnioitusta ihmisille, jotka ovat kulkeneet mukanani kaikki nämä vuodet.”

Albumin fokuskappaleella Äiti vierailee lukuisissa levyarvosteluissa ylistetyn turkulaisen soul-yhtye Punomon laulaja Johanna Rauma. Mukana ovat myös saksofonisti Ukko Heinonen ja trumpetisti Joona Kilponen. Haamu kertoo kappaleesta seuraavasti:

”Oon halunnut kirjoittaa äidille biisin niin kauan kun oon tehnyt musaa, mutta se on aina tuntunut niin isolta ja henkilökohtaiselta aiheelta, että kynnys on ollut korkea. Nyt oman lapseni syntymän myötä koen oppineeni ymmärtämään vanhemmuutta paremmin, ja että aika on vihdoin kypsä tämän todella tärkeän biisin tekemiseen. Mun äiti on Ukrainasta kotoisin ja muutimme perheemme kanssa Suomeen 90-luvun alussa Neuvostoliiton hajottua. Myöhemmin vanhempani erosivat ja äitini kasvatti minut ja pikkuveljeni yksin. Se ei ollut helppoa pienituloiselle maahanmuuttajataustaiselle naiselle laman ja rasismin runtelemassa Joensuussa. Tilastokeskuksen mukaan Suomessa joka neljäs lapsiperhe on yksinhuoltajaperhe ja näistä ylivoimaisesti suurin osa on äiti-lapsi-perheitä. Siispä uskon, että aika moni pystyy samaistumaan biisin tarinaan ja sanomaan. Kiitos äideille!”

Aiemmin muun muassa Monsp Recordsille levyttänyt Haamu tunnetaan myös tuottajanimellä Misha. Hänen musiikkiaan on kehuttu laajalti kansainvälisesti ja nostettu muun muassa BBC Radio 1Xtran, Kanadan CBC:n ja Soulection Radion toimesta. Mishan kappaleita on kuultu myös HBO Maxin South Side -sarjan kahdella tuotantokaudella. Spotifyssa Mishan musiikkia on striimattu jo yli 50 miljoonaa kertaa.

09.05.2023

Tervetuloa Dj-rosteriin Skidi Disko & Dj Renaz!

All Dayn uusimmat kiinnitykset ovat Skidi Disko ja Dj Renaz.

Skidi Disko tarjoaa musiikkimatkan lastensävelistä tämän päivän tinkimättömiin hitteihin. Lämminhenkisessä diskossa yhdistyvät tanssittavat bängerit, hauskat leikit, tanssiopetus, mielikuvituksellinen meininki sekä kivat visuaalit. Hyvä meininki kerää tanssilattialle niin aikuiset kuin lapsetkin. Let’s baila!

Skidi Disko käynnisti lastendiskobuumin Suomessa tuodessaan maailmalta suosituksi tulleen konseptin koko perheen päivätansseista ykkösklubeilla. Diskon synnyinpaikka on Kuudes Linja ja Kaiku Helsingin Kalliossa, mutta diskoiltu on myös laivoilla, Musiikkitalolla, museossa, Flow Festivalin perhesunnuntaissa ja Oulussa, johon lennätettiin maailman pienin disko.

DJ Renaz eli Renaz Ebrahimi taas on tullut suurelle yleisölle tutuksi toimittajana ja radiojuontajana sekä esim. Mellow Yellow kollektiivista, joka on ollut vahvasti rakentamassa turvallisempaa klubikulttuuria pääkaupunkiseudulle. Hänen settinsä ovat hip hop & r’n’b painotteisia, joissa afrobeats ja amapiano soundit toimivat täydellisinä lisämausteina. Renazille on tyypillistä yhdistää saumattomasti sekä vanhat klassikot että uusimmat hitit.

/////

Keikkabuukkaukset:
booking@allday.fi

Keikkatuotanto:
Jannika Hovinen
jannika@allday.fi / tuotanto@allday.fi
+358 50 539 1414

19.04.2023

Waltteri Jussila on All Dayn uusi keikkamyyjä!

Waltteri Jussila, 25, on aloittanut All Dayn uutena keikkamyyjänä. Hän vastaa jatkossa muun myyntitiimin tavoin All Dayn edustamien artistien keikkamyynnistä sekä All Dayn omien tapahtumien promotoinnista.

Kulttuurituottajaksi (AMK) valmistunut Jussila on aiemmin työskennellyt mm. Korjaamolla, Selmu ry.llä ja Provinssissa.

“Waltteri vakuutti meidät työhaastattelussa vahvalla ammattitaidollaan, kunnianhimollaan, arvomaailmallaan sekä näkemyksellisyydellään. All Dayn tavoitteena on tarjota Suomen parasta palvelua sekä artisteillemme että asiakkaillemme ja uskomme, että hän on juuri oikea henkilö vahvistamaan myyntitiimiämme”, kertoo toimitusjohtaja Jussi Roine.

“Olen erittäin innoissani tulevista työtehtävistäni All Daylla. Olen myös otettu luottamuksesta, jonka olen jo tässä vaiheessa saanut uudelta työyhteisöltäni”, päättää Jussila.

Keikkabuukkaukset:
Waltteri Jussila / All Day Agency
waltteri@allday.fi
040 877 9829

24.03.2023

Yeboyahin YEBO&-EP:n julkkarikeikka Korjaamon Kulmasalissa 21. huhtikuuta!

Valovoimainen artisti ja suunnannäyttäjä Yeboyah tekee odotetun paluun uuden musiikin pariin 7.4. ilmestyvällä YEBO&-EP:llään. EP:n julkkareita juhlitaan eksklusiivisesti Korjaamon Kulmasalissa perjantaina 21.4. Keikan liput tulevat myyntiin Tiketissä maanantaina 27.3. klo 9:00.
Yhteisöllisyyden okaisella 5 biisillä on mukana vieraileva artisti. EP:n kaikki kappaleet on tuottanut Danitello. EP:ltä saatiin maistiaisena 23.3. ilmestynyt single ”10X feat. Slani”.
”Halusin tän tulevan EP:n myötä luoda tilaa yhteisölliselle tekemiselle. Idea kollaboraatio-EP:stä on ollut mun mielessä jo useamman vuoden ja ajatus vaan jalostui kun reissasin ulkomailla viime vuonna. Mun mielestä Suomessa korostetaan tosi paljon yksin tekemistä tai sit jos tehdään yhteistyötä niin usein taustalla on hyötymistarkoitus. Mä haluan kannustaa ihmisiä siihen suuntaan, että luodaan yhdessä ja opitaan toisiltamme. Yhdessä luominen on monesti paljon haastavampaa koska jokainen tullaan eri paikoista, mutta yhdessä tekeminen on ainoa tapa miten voidaan mennä yhteiskuntana eteenpäin. Kun kuulin Slanin soolomusaa, tuli heti fiilis että haluun tehdä jonkun kollaboraation hänen kanssaan. Slanin verse toi biisiin erilaisen näkökulman ja on hyvä esimerkki siitä miten yhdessä tekeminen voi luoda jotain täysin uutta”, Yeboyah kertoo.

Uudelle singlelle julkaistiin myös näyttävä musiikkivideo, joka on ensimmäinen Yeboyahin kokonaan itse ohjaama video:

”Oon ihan ekasta Broflake-videosta asti ollut tosi hands-on ohjaamisessa ja videotuotannossa, mutta nyt tuntui oikealta ohjata kokonaan itse. Videon avulla haluun nostaa esiin sen miten paljon ennakkoluulot vaikuttaa siihen miten me nähdään maailma. Videon lopussa saattaa yllättyä, ettei kaikki ollutkaan niin miten aluksi luuli”, Yeboyah kertoo.
Yeboyah on helsinkiläinen artisti, yhteiskunnallinen vaikuttaja ja tulevaisuuden suunnannäyttäjä, joka aloitti soolouransa vuonna 2017 Broflake-singlellä. Vuoden 2019 Elovena EP ja vuonna 2021 julkaistu debyyttialbumi ”Perhosefekti” toivat Yeboyahille lukuisia Emma-ehdokkuuksia ja artistin vaikuttava liveshow on nähty kaikilla isoimmilla festareilla.

Yeboyah: YEBO& (EP-julkkarit)
Pe 21.4.2023
Helsinki, Korjaamo (Kulmasali)

08.03.2023

Stadin Juhannus palaa jälleen Lonnan saarelle 23.–24. kesäkuuta!

Stadin Juhannus palaa jälleen Lonnan saarelle 23.–24. kesäkuuta!
Viime vuonna ennakkoon loppuunmyyty tapahtuma kutsuu viettämään keskikesän kauneinta juhlaa merellisissä tunnelmissa. Kotimaisen popin ja vaihtoehtomusiikin huippuja sekä kiehtovimpia uusia nimiä esittelevä ohjelmisto julkistetaan kevään aikana.
Varmista paikkasi ajoissa ja hanki edulliset kahden päivän Early Bird -liput nyt Tiketistä hintaan alk. 59€. Lippuja on myynnissä rajoitettu määrä.
07.03.2023

Eevil Stöön ja Stepan yhteisalbumin julkkarit Ääniwallissa 5. toukokuuta!

Teosto-palkittu Eevil Stöö ja suomiräpin klassikkoääni Stepa julkaisevat keväällä 2023 ensimmäisen yhteisalbuminsa. Levyjulkkareita juhlitaan Ääniwallissa perjantaina 5. toukokuuta. Luvassa on erikoispitkä keikkasetti, jossa kuullaan uunituore yhteisalbumi kokonaisuudessaan sekä valikoituja helmiä molempien artistien omasta tuotannosta. Keikan liput tulevat myyntiin Tiketissä ja Eventualissa torstaina 9.3. klo 9:00.
Kaksikon pian ilmestyvä, yhdysvaltalaisesta bay area -räpistä innoittunut albumi on ensimmäinen PME Recordsin ja Katakombi Recordsin yhteisjulkaisu. Levyn ensimmäinen sinkku TYH-MÄ ilmestyi tammikuussa 2023.
“Alunperin meidän piti tehdä yhteiskiertuetta varten yhteisbiisi. Biisi tuntui jollain tapaa liian simppeliltä ja taiteenmuotoina EP:stä tulee mieleen jonkinlainen välityö. Tehtiin sit levyllinen biisejä. Katsos, kun me ollaan koukussa musan tekemiseen, niin studiolle oli pakko päästä tai muuten menee yöunet. Miksi tehdä biisi, jos niitä voi tehdä kymmenen?”  Stepa kertoo albumin synnystä.
Eevil Stöö ja Stepa tekivät alkuvuodesta 2023 suositun yhteiskiertueen, jonka keikoilla kuultiin molempien artistien täyspitkät omat setit. Suurin osa kiertueen keikoista oli loppuunmyyty.
Parikymmentä vuotta pelissä vaikuttanut Eevil Stöö on suomalaisen räpin omaperäinen helmi. Eevil Stöön sanoitukset ja sävellykset hänen Marsipan Wave -levyllään palkittiin arvostetulla Teosto-palkinnolla toukokuussa 2022. Eevil Stöön kynä ei ole tylsynyt 2022 ilmestyneillä Puolikas tiili-, sekä Dungeon & Dragon -albumeillaan. Pohjoisen suomiräpin ääneksikin tituleeratun Stepan tuorein sooloalbumi on heinäkuussa 2022 ilmestynyt Siistii räppii, jonka kymmenen kappaletta siivittää kesäisen rennot tuotannot, johon Stepa räppää hänelle ominaisella, kekseliäällä tyylillään. Edellisinä vuosina rennot ja taidokkaat riimit ovat soljuneet albumi kerrallaan melodisempaan suuntaan artistin otettuaan kehitysaskelia myös laulajana. Sodankylästä kotoisin olevalla artistilla on vaikuttava ja monipuolinen ansioluettelo musiikin saralla.
22.02.2023

Lake Jons juhlistaa kolmannen albuminsa levyjulkkareita Kutosella 26. toukokuuta!

Kansainvälistäkin suosiota nauttiva dreampop-yhtye Lake Jons julkaisee keväällä 2023 uuden albumin Running Third, jonka levyjulkkareita juhlitaan Kuudes Linjalla perjantaina 26. toukokuuta. Keikan liput tulevat myyntiin Tiketissä perjantaina 24. helmikuuta klo 9:00.
Lake Jons pyörii sisäänpäin kuin paksu sumu miedossa pohjoistuulessa. Kansainvälisesti arvostettu suomalaisyhtye syntyi syvällä metsien keskellä tumman järven äärellä – järven, josta yhtye sai nimensä. Lake Jonsin muodostavat Jooel Jons ja Mikko Pennanen, molemmat klassisen koulutuksen saaneita rumpaleita, jotka yhdessä tuottajaparina ja muusikkoina hiovat Lake Jonsista alati kiinnostavampaa helmeä. Yhtyeen vetovoima perustuu pitkälti juuri Suomen luonnosta haettuihin vivahteisiin.

Perustamisestaan 2014 lähtien Lake Jons on tehnyt herkän tunnelmallista ja folktronica-sävytteistä dreampoppia. Yhtyeen omaa nimeä kantavaa debyttialbumi (2018) tehtiin pienessä mökissä suomalaisen metsän keskellä, mutta sen julkaisijana toimi newyorkilaisen musiikkialan legendan Tom Sarigin perustama AntiFragile Music. Debyytin suurin hitti Up Here North on striimannut Spotifyssä jo reilusti yli 3 miljoonaa kertaa. Kakkosalbumillaan The Coast (2019) bändi haki inspiraatiota kaupungista ja kaupunkiluonnosta, albumin julkaisi Pohjoismaiden suurin indieyhtiö Playground Music.

Perjantaina 17. helmikuuta julkaistavalla singlellä You Are Not Alone yhtye on palannut juurilleen, entistä viisaampana ja entistä vahvempana. Singlen ja tulevan kolmannen albumin julkaisijana toimii jälleen AntiFragile Music ja suomalainen luonto on levyllä vahvasti läsnä. Henkisesti moneen suuntaan kasvanut yhtye onnistuu uudella kappaleellaan täysin luontevasti viemään kuulijan Suomen luonnosta vuosituhannen alun postpunkilla maustettujen vaihtoehtodiskojen rosoiseen maailmaan.

“Koemme saavamme luonnosta paljon ja ammennamme suomalaisesta metsästä jopa aiempaa enemmän. You Are Not Alone on samaan aikaan oodi kärsivällisyydelle ja tuen osoitus läheiselle ystävälle. Joskus asioiden odottamisessa ja toistamisessa piilee suuri viisaus ja mahdollisuus henkilökohtaiseen kasvuun. Vaikka monesti siltä tuntuisikin, me emme ole yksin. Tässä kappaleessa basso- ja perkussioraita inspiroi käytännössä koko biisin syntyyn. Oli hienoa luoda jotain, mikä tuntuu toisaalta pysyvän paikoillaan, mutta silti liikkuvan ihanasti eteenpäin.” – avaa laulaja-lauluntekijä Jooel Jons uuden singlen tarinaa.

Ahkerasti ulkomaillakin keikkaillut yhtye on Suomessa esiintynyt muun muassa Flow Festivalissa, Pori Jazzissa ja Sidewaysissä. You Are Not Alone on ensimmäinen maistiainen myöhemmin keväällä julkaistavalta kolmoslevyltä.

17.02.2023

Soittoeuforiaa Suomenlahden molemmilta puolilta – Saimaa ja Põhja Konn Tavastialla 25. maaliskuuta!

Tavastialla päästään maaliskuun lopulla nauttimaan todellisesta tupla-annoksesta musiikin hurmiota, kun lavalle nousevat Matti Mikkolan luotsaama Saimaa ja virolainen huippuyhtye Põhja Konn! Lauantaina 25.3. järjestettävän Suomi-Viro-ystävyysillan liput tulevat myyntiin Tiketissä maanantaina 20.2. klo 9:00.

Matti Mikkolan luotsaama Saimaa on erityislaatuinen yhtye, joka jatkuvan sutkutuksen ja hutkutuksen ajamana kurkottaa kohti loputonta soittoeuforiaa. Huippumuusikoista koostuvan kollektiivin seikkailu musiikin parissa on vapautunutta, grandiöösiä ja ihanan rajoittamatonta. Pepe Willbergin ja Pyhimyksen solistoimien platinalevyjen, Ylen Urheilu-Suomi-scoren ja arvostelumenestykseksi nousseen cover-levyn kautta yhtye on synnyttänyt hallitun progen, classic rockin, funkyn viihdemusan sekä klasarin superpyörteen, jonka sävyissä soi Suomi-iskelmän kaiho. 60- ja 70-lukujen soundeista ja estetiikasta häpeilemättömästi ammentava Saimaa onkin ylväimmillään nimenomaan livenä, lukuisten huippumuusikoiden uppoutuessa hekumalliseen yhteissoittoon ja vuorojamitukseen, jota hallitsevat yltäkylläiset telepaattiset voimat. Elävä todiste tästä on vuonna 2020 julkaistu tuplalivealbumi ”Loputon sutkutus Vol 1.”

Põhja Konn on virolainen progerock-yhtye, jonka muusikot ammentavat sointinsa niin jazzin, klassisen, funkin kuin popinkin maailmoista. Mm. Genesiksen, Rujan, In Spen ja Beardfishin kaltaisista yhtyeistä vaikuttunut ryhmä maalaa vanhan koulun progerock-vaikutteistaan huolimatta sangen tuoreella väripaletilla. Põhja Konn on julkaissut kaksi albumia, joista tuoreemman “Hetk. InSpereeritud Tüürist” (2019) myötä yhtye palkittiin Estonian Music Awardseissa Vuoden yhtye- ja Vuoden rock-albumi-pysteillä. Kolmatta albumiaan valmistelevan bändin uusin single, Toton kaltaisille kasariklassikoille kumartava “Saatus” ilmestyi loppuvuodesta 2022.Saimaa ja Põhja Konn nähtiin esiintymässä samassa illassa myös joulukuussa Tallinnassa Põhja Konnin nokkamiehen Valter Soosalun 30v-juhlakonsertissa.

 

 

14.02.2023

F juhlistaa 30v-synttäreitään kevätkiertueella – erikoiskeikoilla luvassa kattava läpileikkaus artistin urasta!

Emma-palkittu monilahjakkuus F täyttää keväällä 30 vuotta ja suuntaa huhti-toukokuussa juhlan kunniaksi viiden kaupungin F 30 -juhlakiertueelle. Keikoilla tullaan kuulemaan läpileikkaus artistin uran alusta tähän päivään sisältäen myös uusia biisejä. Kiertueen liput tulevat myyntiin keskiviikkona 15.2. klo 9:00.
“Haluan kutsua kaikki mun tyypit juhlistamaan mun tähän astista uraa ja synttäreitä ja uutta musiikkia kevään erikoiskeikkojen merkeissä. Tervetuloa!” -F
F:n debyyttialbumi Mä en oo viel tarpeeks iso ilmestyi keväällä 2019. Kokonaisuus toi kyseisen vuoden jälkeen artistille ehdokkuudet Vuoden tulokas ja Vuoden rap -kategorioissa Emma Gaalassa. Toinen albumi “Mä oon vapaa” ilmestyi keväällä 2020.
Tuoreimmalla Jos-albumillaan (2022) F sukelsi entistä syvemmälle r’n’b-ilmaisuun, pyrkien törmäyttämään lapsuuden suosikkigenreään ja millenium-estetiikkaa tämän päivän soundien kanssa. Kolmosalbumilta löytynyt single “Ihana” kuullaan myös Ylen Kullannuput-sarjan tunnarina.
Osana vuoden 2019 D.R.E.A.M.G.I.R.L.S.-rapspektaakkeliakin nähty F on saanut erityisesti kiitosta sensuroimattomuudestaan ja kyvystään uudistaa kotimaista hip hop -musiikin kenttää sekä sen kapeaa naiskuvaa.
*****
F 30 -kiertue 2023:
7.4. Tampere, Yo-talo w/ Pesso
8.4. Helsinki, Korjaamo (Kulmasali)
15.4. Turku, Dynamo
5.5. Espoo, Sellosali w/ Nelma U
6.5. Lahti, Torvi
02.02.2023

Tervetuloa All Dayn rosteriin Bee!

Nouseva kotimainen pop/soul-tähti Bee on kiinnitetty All Dayn rosteriin.

Tummasävyistä poppia ja soulia musiikissaan yhdistelevä Bee ihastuttaa upealla laulusoundillaan ja vuodattaa lauluihinsa vaikeita ja kiperiä tuntemuksia. Sony Music Finlandille levyttävä artisti on julkaissut tähän mennessä neljä singleä myöhemmin tänä vuonna ilmestyvältä debyyttialbumilta; Ympyrää, Omenapuita, Tequilakahvi sekä Mustaa. Syyskuussa julkaistu ja kultarajan rikkonut Tequilakahvi pysyi Spotifyn top50 -listalla yhteensä 77 päivää nousten Suomen toiseksi striimatuimmaksi kappaleeksi.

Tequilakahvin ympärille muodostui TikTok -sovelluksessa trendi tärkeästä ja jopa vaietusta aiheesta, jossa pureudutaan nuorten juhlimiseen ja alkoholin käytön paineisiin sekä niiden vaikutuksista mielenterveyteen. Myös radiokanavat Ylex ja Radio Suomi listasivat biisin soittolistoilleen. Myös tulevilla julkaisuilla artisti haluaa madaltaa ihmisten kynnystä kertoa vaikeista puheenaiheista ääneen. Bee:ltä tullaan tänä vuonna kuulemaan paljon rohkeita ja henkilökohtaisia tarinoita myös live-keikoilla.
Been tulevan debyyttialbumin julkkarikiertueen keikkabuukkaukset osoitteesta: booking@allday.fi
25.01.2023

Kauriinmetsästäjät jää määrittelemättömän mittaiselle tauolle – jäähyväiskiertue luvassa maaliskuussa 2023 !

Rakastettu elektropop-duo Kauriinmetsästäjät jää määrittelemättömän mittaiselle tauolle. Yhtye suuntaa maaliskuussa 2023 vielä Tampereelle, Turkuun ja Helsinkiin kaartavaan Vikaa kertaa -minikiertueelle. Kiertueen liput tulevat myyntiin perjantaina 27. tammikuuta klo 9:00.
Heikki Petrellin ja Tuomas Kaitasen muodostama Kauriinmetsästäjät julkaisi debyytti-EP:nsä Huudan vuonna 2017. EP herätti runsaasti positiivista huomiota ja poiki duolle suurta suosiota myös keikkarintamalla. Tunnetuimmiksi kappaleiksi EP:ltä kasvoivat mm. Kun mä mietin sua, niin uuh, Sua sua ja Revi mua ft.Vesta -kappaleet, joista kaikki nousivat myös radiosoittoon. Duo on uransa aikana kiertänyt aktiivisesti loppuunmyydyillä klubi- ja festarikeikoilla.
“Tätä kirjoittaessa on tuntunut vaikealta pukea sanoiksi asioita ja jäsennellä niitä oikein, jotta ne kuulostaisivat juuri siltä mitä haluaisi sanoa, mutta yritetään.

Olemme kypsytelleet tätä ajatusta jo jonkin aikaa ja nyt tuntuu siltä, että on oikea aika antaa tilaa myös muille projekteille elämässä. Koemme tosi suurta kiitollisuutta siitä mitä KM matka on meille tarjonnut ja mihin kaikkialle se on meitä vienyt. Vuosien saatossa olemme saaneet kiertää ja kokea upeita festareita, klubi- sekä yksityiskeikkoja. Matkaan mahtuu upeita kohtaamisia ihmisten kanssa, jotka ovat kertoneet omaa tarinaansa ja inspiroineet meitä. Ennen kaikkea olemme saaneet nauttia musiikista yhdessä teidän kanssanne. Kiitos siis teille kaikille jotka olette olleet meidän keikoilla ja keitä meidän musiikki on koskettanut. Kiitos myös kaikille niille artisteille, tekijöille ja taustavaikuttajille jotka ovat mahdollistaneet osaltaan sen, että olemme tulleet kuulluksi ja nähdyksi.

Mietimme pitkään onko mitään järkevää tapaa jäädä tauolle, mutta halusimme antaa teille ja meille vielä mahdollisuuden nauttia viimeistä kertaa yhdessä Helsingin, Tampereen ja Turun livekeikkojen merkeissä.

Iso kiitos ja nähdään keikoilla, vikaa kertaa.”

Kauriinmetsästäjät: Vikaa kertaa
Pe 3.3.2023 Tampere, Olympia
La 4.3.2023 Turku, Dynamo
Pe 17.3.2023 Helsinki, Ääniwalli
24.01.2023

Dj Kridlokk palaa mestariteoksensa äärelle – viiden kaupungin ‘Dj Kridlokk esittää: Mutsi’ -kiertue luvassa huhtikuussa!

“Olipa kerran vuosi 2014 kun KC/MD Mafian loreen haarautui uusi uoma nimeltään Mutsi. Tuo uoma on mielikuvitettu todellisuus, vääristymä, joka on nähtävissä ainoastaan viiden prosentin valonläpäisykyvyllä varustettuin aurinkolasein. Hämärässä huoneessa istuu Mutsi – viimeisen pelin viimeinen vastus, ylin auktoriteetti ja capo di tutti capi jolle ei voi valehdella eikä kertoa totuutta. Koska maailma on monimutkainen ja abstrakti sokkelo, on sen johdosta DJ Kridlokk kehittynyt täydellisen hämäränäön omaavaksi peluriksi joka suoltaa auton takakontillisen hakkeroitua paskapuhetta, ennustaa maailmanlopun ja häipyy jälkiä jättämättä. Mutsi on totta ja tarua, lopun lorua, kurvin UFF:n edustalta koostettu Kalavale.”
 
Dj Kridlokk palaa mestariteokseksi hehkutetun Mutsi-albuminsa (2014) äärelle huhtikuussa. Lahteen, Turkuun, Helsinkiin, Ouluun ja Tampereelle suuntautuvan ‘Dj Kridlokk esittää: Mutsi’ -kevätkiertueen keikoilla tullaan kuulemaan Mutsi-albumi alusta loppuun livenä. Kiertueen liput tulevat myyntiin torstaina 26.1. klo 9:00.
Monsp Recordsin kautta ilmestynyt ‘Mutsi’ on rap-artisti/tuottaja Dj Kridlokkin performanssia, harhaista ja paikoin absurdia ja paikoin scifististä gangsteriroolipeliä laiskoihin Memphis-biitteihin yhdistelevä albumi, joka sinetöi artistin aseman yhtenä maamme arvostetuimmista rap-artisteista.

“Tein Mutsi -levyn yksiössäni, Helsingin Sörnäisissä vuoden 2013 lopulla. Halusin tehdä kokonaisuuden joka ankkuroituu ainoastaan yhteen moodiin ja pysyy siinä alusta loppuun. Vain yksi säntäilemätön tunnelma joka ei kuljeta kuulijaa mihinkään vaan jumittaa paikallaan. Olin ryhtynyt täysipäiväiseksi artistiksi edellisen levyni UG-Solon myötä ja suureksi onnekseni saavuttanut pisteen jossa sain keskittyä yksinomaan musiikin tekemiseen. Koko hereilläoloaikani kuluikin tavalla tai toisella musiikin parissa. Se oli kaikkeni. Tätä ajatellen, Mutsi -albumi on itsessään kuin yksiö. Se on esteettinen, mielentilallinen ja soundillinen monoliitti, jonka olen tehnyt mielikuvitukseni loputtomasti lepattaessa, huoneessa jossa ei ollut lamppuja.

Levyn teossa käytetty laitteisto oli Zoom Sampletrak ST-224, Fostex VF08, tietokone sekä sattumanvarainen mikrofoni, johon ovat myös Stöö ja Ex Tuuttiz vuoroillaan räpänneet (mikrofoni myydään korkeimman, vähintään 10 000 €:n ylittävän tarjouksen tehneelle).”, kertoo DJ Kridlokk.

Ilmestymisviikollaan Suomen Virallisen listan toiselle sijalle yltänyt albumi nousi myös poikkeukselliseksi arvostelumenestykseksi.
 

”Vuoden tärkeimmäksi räppilevyksi heittämällä nouseva Mutsi pakenee aktiivisesti kaikenlaista merkityksellisyyttä ja on samalla tässä hetkessä tärkeämpää kuin mikään muu” – Anton Vanha-Majamaa / Rumba (4/2014)

“Jos performanssi on läpeensä onnistunut, sitä on Mutsi myös musiikillisesti. Kridlokk rakentaa rinnakkaisen gangsteritodellisuutensa 2010-luvun supertuottajasta Clams Casinosta muistuttavien ultratyylikkäiden, ilmavien ja velttojen Memphis-biittien päälle. Osien summa on niin onnistunut, että sitä voi luonnehtia parhaaksi suomalaiseksi räppilevyksi aikoihin.” – Oskari Onninen / Helsingin Sanomat 3.4.2014

DJ KRIDLOKK ESITTÄÄ: MUTSI
Pe 7.4.2023 Lahti, Torvi
La 8.4.2023 Turku, Dynamo
La 15.4.2023 Helsinki, Korjaamo
Pe 28.4.2023 Oulu, 45 Special
La 29.4.2023 Tampere, G Livelab

Kuva: Vee Oras
17.01.2023

Atomic Swingin Car Crash in the Blue -albumin 30v-juhlakiertue saapuu Korjaamolle huhtikuussa

Vahvaa kulttisuosiota nauttiva ruotsalainen rockyhtye Atomic Swing saapuu Suomeen. Yhtye esiintyy Helsingin Korjaamolla perjantaina 7. huhtikuuta osana A Car Crash in the Blue -debyyttialbuminsa 30-vuotisjuhlakiertuetta. Keikan liput tulevat myyntiin Tiketissä torstaina 19. tammikuuta klo 9:00.

Atomic Swingin vuonna 1993 julkaisu läpimurtoalbumi A Car Crash in the Blue oli aikansa tapaus, jonka soundi viitoitti tietä useille 90-luvun ulkomaillakin breikanneille ruotsalaisille rockbändeille, kuten the Gardigans ja Eggstone. Albumi sisältää mm. yhtyeen suurimmat hitit ”Stone Me into the Groove” ja ”Smile”. 60- ja 70-luvun rockista, popista ja kevyestä psykedeliasta ammentanut yhtye julkaisi yhteensä kolme kokopitkää albumia. Kehutut kiertueet ja levyt vaativat kuitenkin veronsa ja bändi pisti pillit pussiin keväällä 1997.

Lopettamisen jälkeen yhtyeen laulaja-kitaristi Niclas Frisk on vaikuttanut mm. Nina Perssonin luotsaamassa A Camp -yhtyeessä sekä tuottanut musiikkia muille artisteille. Atomic Swing teki lyhyen comebackin vuonna 2006 julkaistun Broken Habanas -albumin myötä.

Elokuussa 2021 Atomic Swing teki uuden paluun EP:llä ”Sing Back the Light”, jota seurasi hehkutettu Ruotsin kiertueelle. Uuden vaihteen uralleen löytänyt yhtye jatkaa nousujohteisella tiellä  juhlistamalla 30-vuotta täyttävää debyyttialbumiaan Skandinavian kiertueella.

FB-event: https://www.facebook.com/events/1420854095318561/

Pe 7.4.2023
Atomic Swing
A Car Crash in the Blue: 30v-juhlakeikka
Helsinki, Korjaamo (Vaunusali)

13.01.2023

ALL DAY HAKEE KEIKKAMYYJÄÄ

All Day on kotimainen ohjelmatoimisto, joka edustaa n. 50 artistia, dj’tä ja viihdyttäjää. Visiomme on olla arvostetuin ja onnellisin kotimainen ohjelmatoimisto. Missiomme on rikastaa kotimaista kulttuuria ja kulttuurialan tekijöitä sekä edistää yhdenvertaisuutta musiikkialalla. Toimintaamme ohjaavat arvot ovat yhdenvertaisuus, ammattimaisuus, onnellisuus ja oppiminen. Palvelemme artistejamme, asiakkaitamme ja tapahtumien yleisöjä pitkäjänteisesti, avoimen rehellisesti ja kunnianhimoisesti. Uskomme, että hyvin johdettu työnteko on inspiroivaa ja onnellista ja kun työyhteisömme voi hyvin, teemme myös työmme joka päivä paremmin.

Haemme keikkamyyjää työskentelemään osana All Dayn keikkamyyntitiimiä. Keikkamyyjän työtehtäviin kuuluvat mm. All Dayn rosterin artistien edustaminen, esiintymisten hinnoittelu, aikataulutus, asiakkaiden kontaktointi sekä artistien keikka- ja urasuunnittelu yhdessä artistien kanssa. Kokemusta keikkamyyjänä olemisesta sinulla ei tarvitse olla, mutta kotimaisen musiikkialan sekä keikkamyynnin perusperiaatteiden ja All Dayn rosterin tulee olla sinulle tuttuja. Emme vaadi erityistä koulutustaustaa, mutta hyvä keikkamyyjä kykenee itsenäiseen työskentelyyn sekä itsensä johtamiseen, projektinhallintaan ja budjetointiin. On myös tärkeää tulla mainiosti toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Etsimme ihmistä, joka jakaa All Dayn arvopohjan ja on valmis tekemään nöyrästi töitä musiikin ja kulttuurin edistämiseksi.
Tarjoamme kokopäiväisen työpaikan vakavaraisessa, luotettavassa ja hyvämaineisessa yrityksessä, joka kehittää aktiivisesti toimintaansa. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa oman työnkuvasi lisäksi koko yrityksen toimintaan.
Arvostamme yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta työyhteisössämme ja kannustammekin monenlaisista taustoista tulevia hakemaan meille töihin.
Käytämme haussa anonyymin rekrytoinnin menetelmää, jossa hakijan nimi, yhteystiedot sekä muut henkilöön viittaavat tiedot ovat piilossa haastatteluun saakka. Kerrothan hakemuksessasi siis tehtävän kannalta olennaisesta osaamisestasi ja kokemuksestasi.
Lähetä hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen rekry@allday.fi. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.
19.12.2022

Gasellit julkaisee keväällä uuden levyn ja lähtee huhtikuussa kattavalle julkkarikiertueelle

Suomen suosituimpiin yhtyeisiin lukeutuva Gasellit julkaisee ensi keväänä Gasellin kyynel -nimisen uuden albumin ja lähtee huhtikuussa kattavalle Suomen kiertueelle. Levynjulkkarikiertueen liput tulevat myyntiin tiistaina 20.12. klo 9:00.

Gasellin kyynel -albumilta on toistaiseksi julkaistu kaksi singleä – Toukokuussa ilmestynyt ja kultarajan ylittänyt Pakko relaa ennen kun mä delaan sekä syyskuun lopussa julkaistu Laulu ilman sanoja feat. ABREU, josta on muodostunut loppuvuoden aikana Gasellien uran suurin radiohitti. Yhtyeen mukaan uusi albumi alkaa olla pikkuhiljaa valmis.

”Tuleva pitkäsoitto alkaa olemaan viimeistelyä vaille valmis ja me vetäydytään alkuvuodeks studion uumeniin tekemään biiseille se tarvittava loppusilaus. Levyä tehdessä me ollaan
koitettu unohtaa itsemme vertailu muihin, ja keskittyä niihin elämän pieniin valonsäteisiin, vaikka maailma ympärillä myllertääkin. Ei se pelkkää juhlaa alusta loppuun ole, mut
enimmät kyyneleet on nyt pyyhitty takin hihaan ja meidän tavoite on ens vuonna nauttia
vaan kyydistä! Tervetuloa mukaan”, yhtye kertoo.

Ensi kevään levynjulkkarikiertueen keikoilla yhtye aikoo luonnollisesti esittää paljon materiaalia uudelta levyltä, mutta luvassa on toki myös vanhempaa tuotantoa.

”Me aiotaan myös panostaa aiempaa enemmän keikkojen visuaaliseen puoleen. Sen suhteen asiat on vielä kehitteillä, mutta sitä on meidän kanssa luomassa niin lahjakas tiimi, että omat odotuksemme on sen suhteen korkealla. Oispa jo huhtikuu!”

Gasellin kyynel -levyjulkkarikiertue 2023
to 6.4. Ruka, Piste 
pe 7.4. Oulu, Tullisali
la 8.4. Tahkovuori, Ravintola Kunkku
la 15.4. Helsinki, Tavastia
pe 21.4. Tampere, Tavara-asema
la 22.4. Joensuu, Kerubi
pe 28.4. Jyväskylä, Lutakko
la 29.4. Kuopio, Sawohouse
pe 5.5. Turku, Logomo
la 6.5. Lahti, Finlandia-klubi

Osta liput: https://bit.ly/gasellinkyynel2023

15.12.2022

Yonan kevätkiertueen liput nyt myynnissä

Suomalaisen taidepopin supertähti Yona suuntaa yhtyeineen kiertueelle keväällä 2023. Helmikuun keikkojen lisäksi myös huhtikuun keikkojen liput ovat nyt myynnissä.

Laulaja-lauluntekijä Yona on suomalaisen taidepopin supertähti. Kameleonttimainen artisti on julkaissut 12-vuotisella urallaan yhteensä 8 studioalbumia, joista uusimman ‘Uni johon herään’ (2021) yhdessä Espoon kaupunginorkesterin Tapiola Sinfoniettan kanssa.

Koko kansalle Yona tuli tunnetuksi yhtenä syksyn 2022 Vain elämää -kauden yllätyksellisimmistä tähdistä. Määrätietoisesti kuulijakuntaansa kasvattaneelle Yonalle on myönnetty uransa varrella mm. arvostettu Teosto-palkinto, kaksi Emma-palkintoa sekä Vuoden tapahtuma -palkinto loppuunmyydystä levynjulkaisukonsertistaan Helsingin Musiikkitalossa. Artisti oli uudesta albumistaan ehdolla myös korkeatasoista luovaa ja esittävää säveltaidetta palkitsevan Pohjoismaisen neuvoston musiikkipalkinnon saajaksi.

Yonan musiikissa tyylilajit ja vuosikymmenet limittyvät persoonallisen ajattomalla tavalla. Artistin energiset live-esiintymiset ovat tunnettuja heittäytymisestä, taidokkaasta soitosta ja laulusta, isoista tunteista sekä mukaansatempaavasta draaman kaaresta.

YONA LIVE:
10.02. Kerubi, Joensuu
11.02. Kulttuuritalo Virta, Imatra
12.02. Kaupunginteatteri, Jyväskylä
16.02. Logomo, Turku
17.02. Tavara-asema, Tampere
18.02. Kulttuuritalo, Helsinki
19.02. Patoklubi, Kouvola
07.04. Sawohouse, Kuopio
08.04. Korundi, Rovaniemi
09.04. 45 Special, Oulu
14.04. Taidetehdas, Porvoo
15.04. Suisto, Hämeenlinna
21.04. Finlandia-klubi, Lahti
22.04. Krapin Paja, Tuusula
28.04. Telakka Unplugged, Turku (trio)
29.04. Kalevan Navetta, Seinäjoki (trio)

12.12.2022

Scandinavian Music Group suuntaa keväällä ensimmäistä kertaa intiimille trio-kiertueelle!

Syksyllä 2021 Scandinavian Music Groupin alkuperäisjäsenet Terhi Kokkonen, Joel Melasniemi ja Antti Lehtinen esittivät Helsingissä Superwood-festivaalilla tulevan albuminsa kappaleita harvinaisella kolmen hengen kokoonpanolla. Esiintymisestä jäi itämään haave tehdä vastaavia keikkoja enemmänkin. Nyt puolitoista vuotta myöhemmin, uuden levyn ja 20-vuotista uraa juhlistaneen koko bändin levyjulkkarikiertueen jälkeen Kokkonen, Melasniemi ja Lehtinen suuntaavat ensimmäistä kertaa erityiselle trio-kiertueelle.
Kevään 2023 aikana luvassa on joukko ainutlaatuisia ja tunnelmallisia iltoja, joissa kuullaan Ikuinen ystävä -levyn laulujen lisäksi vanhempaa materiaalia varta vasten näille keikoille sovitettuina versioina.

Terhi Kokkonen – sanoitukset ja laulu
Joel Melasniemi – sävellykset, sovitukset ja kitara
Antti Lehtinen – syntetisaattorit, samplet, luupit ja sovitukset

Mäksä Mäkinen – valot
Jukka Nykänen – miksaus

Scandinavian Music Group (trio) -kevätkiertue 2023
10.02.2023 G Livelab, Helsinki
11.02.2023 G Livelab, Tampere
17.02.2023 Dynamo, Turku
18.02.2023 Suisto, Hämeenlinna
23.02.2023 Louhisali, Espoo
24.02.2023 Kalevan Navetta, Seinäjoki
25.02.2023 Maxim, Kuopio
04.05.2023 On The Rocks (Silmien takana -klubi), Helsinki
05.05.2023 TTT-Klubi, Tampere
Kiertueen liput tulevat myyntiin keskiviikkona 14.12.2022 klo 9:00.
07.12.2022

Sexmane suuntaa keväällä 2023 massiiviselle SEXTAPE II -levyjulkkarikiertueelle

Suomen suosituimpien artistien joukkoon singahtanut Sexmane julkaisee 6. tammikuuta uuden albumin, joka kantaa nimeä SEXTAPE II. Artisti lähtee albumin myötä erittäin mittavalle julkkarikiertueelle, joka alkaa Tavastialta ja jatkuu ympäri Suomea yhtä soittoa aina huhtikuun loppuun asti.

Sexmanen vuonna 2019 julkaistu SEXTAPE debyyttialbumi pysytteli Suomen virallisella albumilistalla yli 80 viikkoa ja teki rap-artistista kiistatta yhden mielenkiintoisimmista uuden aallon artisteista. Albumista tuli syksyllä 2022 kaikkien aikojen ensimmäinen platinaa streamannut independent-albumi Suomessa.

Läpimurto tapahtui viimeistään 2021 julkaistulla Väärinymmärretty –albumilla, joka nousi albumilistan sijalle 5. ja toi artistille myös neljä Emma Gaala -ehdokuutta.

Sexmanen tulevan albumin aiemmin tänä vuonna julkaistut hitit 40K ja Chillaa veli ovat striimanneet platinaa, joista Chillaa veli nousi suoraan listaykköseksi. Sexmane nousi tänä vuonna Suomen neljänneksi kuunnelluimmaksi kotimaiseksi artistiksi.

Lavaenergiallaan vakuuttavan artistin Sexshow -livekeikat ovat muodostuneet ilmiöksi, joka vetää keikkapaikat täyteen ympäri Suomen niin klubeilla kuin festareillakin.

Welcome to the SexShow!

06.01. Tavastia, Helsinki
12.01. Yksityistilaisuus, Kuopio
13.01. Pikis, Jämsä
14.01. Vammalan Seurahuone, Sastamala
20.01. Pingviini Night & Street Bar, Vantaa
21.01. Rock Bike, Keuruu
27.01. Ilona, Joensuu
28.01. The Circus, Kuopio
04.02. Siili Bar & Terrace, Kankaanpää
10.02. Piazza, Tahko
11.02. Valta, Lappeenranta
16.02. TBA
17.02. AbiEvents Winter Holiday (Kaivohuone), Helsinki
18.02. Finlandia-klubi, Lahti
24.02. Teatro, Vaasa
25.02. Utopia, Turku
03.03. Ilona, Seinäjoki
04.03. Merisärkkä, Kalajoki
10.03. Tavara-asema, Tampere
11.03. Ä-klubi, Ähtäri
17.03. Aino Klubi, Järvenpää
18.03. Yksityistilaisuus, Helsinki
23.03. TBA
24.03. Mango, Oulu
25.03. Domino, Rauma
31.03. Amarillo, Hyvinkää
01.04. Aura Fest presents: Spring Break Cruise – Baltic Princess, Turku
07.04. Hullu Poro, Levi
08.04. Halfmoon, Rovaniemi
09.04. Piste, Ruka
14.04. House Of Olaf, Savonlinna
15.04. Ravintola Kunkku, Tahko
21.04. Viking Grace, Turku
28.04. Escape, Jyväskylä
29.04. TBA
30.04. TBA

Liput myynnissä nyt: https://bit.ly/sextape2tour

25.11.2022

Päkä julkaisi ensimmäisen soololevynsä – suuntaa Menestyskiertueelle alkuvuodesta

Päkän ensimmäinen sooloalbumi ‘Menestysalbumi’ ilmestyi 25. marraskuuta. PME Recordsin julkaiseman albumin henkilökohtaiseen sävyyn kerrottujen tarinoiden aiheet ulottuvat kiitollisuudesta kusipäisyyteen ja esittelevät haavoittuvan artistin.

“Levyn teema on menestys. Meidän yhteiskunnassa toistuu narratiivi, jossa ammatillinen menestys on synonyymi onnellisuudelle. Niin mäkin opin ajattelemaan. Menestystä jahdataan ja jos sitä sitten lopulta saadaan niin ollaan pettyneitä, kun ei se ulkoinen hyväksyntä tai taloudellinen menestys ratkonutkaan meidän ongelmia ja se sama levottomuus on edelleen läsnä.” Salminen kuvailee kokonaisuutta.

Levyn tuotannot teki DJ Arsi (Loost Koos) ja vastaavana tuottaja toimi Visa Mäkinen (mm. Aivovuoto). “Halusin levystä ajattoman kuuloisen ja oon fiilannu Arsin tekosia sen saralla teinistä asti, niin kysyin sitä mukaan.” DJ Arsin asuessa Lontoossa, studioon apua soitettiin vanhalta tutulta Visa Mäkiseltä. “Lopulta Visan rooli kasvoi huomattavasti äänittämistä isommaksi ja se sparras Arsia biiteissä ja mua räpeissä.”

Päkä eli Pekka Salminen on muusikko, kirjailija ja yksi kolmesta suuren yleisön suosioon nousseen Gasellit-yhtyeen MC:stä. Emma Gaalassa Vuoden yhtye ja Vuoden Rap/R&B -kategorioissa palkittu Gasellit on vuonna 2008 Helsingin Oulunkylässä perustettu rap-yhtye. Musiikin ohella Salminen on kirjoittanut yhtyeensä tarinaa läpi käyvän elämäkerrallisen teoksen Gasellit: Matka (2021), sekä yhtyetoverinsa Hätä-Miikan kanssa graffitia maalavista ystävyksistä kertovan romaanin Sä maksat (2017).

Päkä suuntaa alkuvuodesta 2023 seitsemän kaupungin menestykiertueelle, jonka liput tulevat myyntiin tiistaina 29.11. Tiketissä ja Lippupisteessä.

PÄKÄ – MENESTYSKIERTUE:
Pe 13.1. 45 Special, Oulu
La 14.1. Tanssisali Lutakko w/ Aaro630 & Vepu
Pe 20.1. Dynamo, Turku
La 21.1. Ravintola Torvi, Lahti
La 28.1. Kuudes Linja, Helsinki
Pe 3.2. Suistoklubi, Hämeenlinna
La 4.2. Olympia-kortteli, Tampere w/ Aivovuoto

23.11.2022

“Kun Stepa ja Stöö on sun huudeilla – on koko kaupunki hyvällä tuulella” – Eevil Stöö ja Stepa alkuvuodesta yhteiskiertueelle

Suomiräpin ystäville on alkuvuodesta tarjolla hyvää tuplana, kun pitkän linjan tekijät Eevil Stöö ja Stepa lähtevät yhteiskiertueelle. Kahdeksaan kaupunkiin rantautuvan kiertueen keikoilla päästään nauttimaan molempien räppäreiden täyspitkistä liveseteistä saman illan aikana. Kiertueen liput ovat nyt myynnissä Tiketissä ja Lippupisteessä.
Parikymmentä vuotta pelissä vaikuttanut Eevil Stöö on suomalaisen räpin omaperäinen helmi. Eevil Stöön sanoitukset ja sävellykset hänen Marsipan Wave -levyllään palkittiin arvostetulla Teosto-palkinnolla toukokuussa 2022.
Röpi Marsipaanin kynä ei ole tylsynyt kesällä 2022 ilmestyneellä “Puolikas tiili” -levylläkään, kuten aiemmin julkaistut sinkut ”Lucy Lawless ” ja ”Oon legit” antoivat olettaa. Lyyrikkona vapautunut taiteilija Marsipaani antaa mielen ja kielen virrata puolikkaan tiilen verran kirjaimellisesti vertaansa vailla olevaa riimiä.
Pohjoisen suomiräpin ääneksikin tituleerattu Stepa julkaisi heinäkuussa 2022 uusimman albuminsa Siistii räppii. Kymmenen kappaleen albumia siivittää kesäisen rennot tuotannot, johon Stepa räppää hänelle ominaisella iloisen rennolla ja kekseliäällä tyylillään.
Edellisinä vuosina rennot ja taidokkaat riimit ovat soljuneet albumi kerrallaan melodisempaan suuntaan artistin otettuaan kehitysaskelia myös laulajana. Lämminhenkistä ja tiedostavaa otetta suosivan Stepan riimit ovat täynnä hevosvoimaa ja korkeajännitteistä energiaa. Nykypäivänä Stepan musiikki puhuu yhä enemmän ajan- ja elämän arvokkuuden puolesta, unohtamatta voimista suurimpia: rauhaa ja rakkautta.
Huhujen mukaan Stöö ja Stepa on nähty kuluneen syksyn aikana myös studiossa yhdessä.
Eevil Stöö & Stepa -yhteiskiertue:
Pe 27.1.2023 Joensuu, Kerubi
La 28.1.2023 Lahti, Sammiosali
Pe 3.2.2023 Oulu, 45 Special
La 4.2.2023 Jyväskylä, Lutakko
Pe 10.2.2023 Turku, Utopia
La 11.2.2023 Tampere, Klubi
Pe 24.2.2023 Helsinki, Korjaamo (Vaunusali)
La 25.2.2023 Hämeenlinna, Suisto
16.11.2022

Aivovuoto lähtee 10v-juhlakiertueelle helmikuussa

Debyyttilevynsä ‘Aivovuoto’ vuonna 2013 julkaissut rap-yhtye Aivovuoto lähtee helmikuussa 10v-juhlakiertueelle, joka kattaa Suomen ykkösklubit – etappeina Helsinki, Tampere, Lahti, Hämeenlinna, Joensuu, Oulu, Turku ja Jyväskylä. Erikoispitkässä juhlasetissä kuullaan musiikkia kaikilta Aivovuoto-levyiltä.

Itä-Helsingistä lähtöisin olevan Aivovuoton muodostavat tuottajaveljekset Mio ja Visa (K.V.N & LOBO) sekä räppäri Matti (Jodarok). Aivovuoto on julkaissut kuusi erinomaisen vastaanoton saanutta ja hetkessä loppuunmyytyä levyä. Tällä hetkellä bändi työstää uutta musiikkia legendaarisessa Studio Töissä ja Mummolassa.

Aivovuoto on lähtökohtaisesti sessiobändi – yleensä ensin syntyy veljesten tausta, sitten Matti kirjoittaa siihen sanat ja kappale pyritään purkittamaan välittömästi. Tajunnanvirta. Spontaanius. Aivovuoto nauhalle.

Yhtye tunnetaan myös omalaatuisista videoista, joista monet yhtye on itse tuottanut, käsikirjoittanut ja joskus leikannutkin. Videot laajentavat Aivovuoto-universumia visuaalisiin ulottuvuuksiin.

Aivovuoto 10v-juhlakiertue:

3.2. HELSINKI | Korjaamo
4.2. TAMPERE | Olympia
10.2. LAHTI | Torvi
11.2. HÄMEENLINNA | Suisto
18.2. OULU | 45 Special
24.2. TURKU | Dynamo
25.2. JYVÄSKYLÄ | Lutakko

11.11.2022

Taidepopin supertähti Yona lähtee talvikiertueelle helmikuussa 2023

Yona suuntaa yhtyeensä kanssa talvikiertueelle helmikuussa 2023. Joensuuhun, Imatralle, Jyväskylään, Turkuun, Tampereelle, Helsinkiin ja Kouvolaan suuntautuvan kiertueen liput tulevat myyntiin maanantaina 14.11. klo 10:00.
Laulaja-lauluntekijä Yona on suomalaisen taidepopin supertähti. Kameleonttimainen artisti on julkaissut 12-vuotisella urallaan yhteensä 8 studioalbumia, joista uusimman ‘Uni johon herään’ (2021) yhdessä Espoon kaupunginorkesterin Tapiola Sinfoniettan kanssa.

Koko kansalle Yona tuli tunnetuksi yhtenä syksyn 2022 Vain elämää -kauden yllätyksellisimmistä tähdistä. Määrätietoisesti kuulijakuntaansa kasvattaneelle Yonalle on myönnetty uransa varrella mm. arvostettu Teosto-palkinto, kaksi Emma-palkintoa sekä Vuoden tapahtuma -palkinto loppuunmyydystä levynjulkaisukonsertistaan Helsingin Musiikkitalossa. Artisti oli uudesta albumistaan ehdolla myös korkeatasoista luovaa ja esittävää säveltaidetta palkitsevan Pohjoismaisen neuvoston musiikkipalkinnon saajaksi.

Yonan musiikissa tyylilajit ja vuosikymmenet limittyvät persoonallisen ajattomalla tavalla. Artistin energiset live-esiintymiset ovat tunnettuja heittäytymisestä, taidokkaasta soitosta ja laulusta, isoista tunteista sekä mukaansatempaavasta draaman kaaresta.

Yona – Talvikiertue 2023

10.02.2023 Kerubi, Joensuu
11.02.2023 Kulttuuritalo Virta, Imatra
12.02.2023 Kaupunginteatteri, Jyväskylä
16.02.2023 Logomo, Turku
17.02.2023 Tavara-asema, Tampere
18.02.2023 Kulttuuritalo, Helsinki
19.02.2023 Patoklubi, Kouvola

 

12.09.2022

Acid Arab (FR) palaa Suomeen marraskuussa – Korjaamon keikalla luvassa ennenkuulematonta materiaalia!

Lähi-Idän ja Pohjois-Afrikan soundeista inspiroitunutta elektronista musiikkia soittava Acid Arab saapuu Helsingin Korjaamon Vaunusaliin perjantaina 4. marraskuuta. Kolmihenkinen livekokoonpano soittaa keikalla myös aivan tuoretta musiikkia yhtyeen marraskuussa 2022 ilmestyvältä kolmannelta albumilta. Keikan liput tulevat myyntiin Tiketissä tiistaina 13.9. klo 10:00.

Pariisilaisen Chez Moune -klubin residentit Guido Miniskyn ja Hervé Carvalhon vuonna 2012 perustaman Acid Arabin musiikki on huumaava sekoitus Lähi-Idän ja Pohjois-Afrikan kiehtovia soundimaailmoja sekä teknoa, elektroa ja 303:n värittämää acid housea. Tunisialaisen huilumusiikin ja acidin samankaltaisuuksista innostunut duo ikään kuin loi nimeään kantavan genren Versatile Recordsin julkaisemilla Acid Arab Collections -kokoelmillaan (2013 & 2014), jotka sisälsivät collaboita, remixejä ja muiden artistien kappaleita. Monista muista DJ-maailman musiikkiarkeologeista poiketen Acid Arab tekee yhteistyötä tämän päivän artistien kanssa ja on siten vahvasti kiinni nykyhetkessä.

Yhtye on julkaissut kaksi kehuttua albumia ”Musique de France” (2013) ja ”Jdid” (2019). Marraskuussa kolmannen pitkäsoittonsa julkaiseva elektroakti esiintyi Suomessa viimeksi elokuussa Flow Festivalin täpötäydelle Black Tentille.

Korjaamon keikalla soittaa myös livekokoonpanoon kuuluva algerialainen kosketinsoittaja Kenzi Bourras.

Pressikuvat: https://we.tl/t-bmco6vUiJv

FB-event: https://www.facebook.com/events/330601322589441

Liput Tiketistä alk. 27 €https://www.tiketti.fi/tapahtuma/84550

Lisätiedot & haastattelupyynnöt:
Einari Stylman
All Day Agency
0505508761
einari@allday.fi

06.09.2022

Ukrainalainen rap-sensaatio Alyona Alyona saapuu Suomeen marraskuussa!

Ukrainalaisen räpin supertähti Alyona Alyona esiintyy Helsingin Korjaamolla keskiviikkona 2. marraskuuta. Keikan liput tulevat myyntiin Tiketissä keskiviikkona 7.9. klo 9:00.
Yli 10 vuoden ajan räppiä tehnyt Alyona Alyona nousi kotimaassaan viraalihitiksi lokakuussa 2018 ilmestyneellä ensimmäisellä musiikkivideollaan “Ribki”. Video herätti nopeasti suurta ihastusta myös ulkomailla tehden kiovalaisesta lastentarhan opettajasta todellisen rap-sensaation.
Ukrainaksi räppäävän artistin groovava, mutta tiukkasävyinen flow yhdistettynä tummiin pumppaaviin biitteihin tekee hänen musiikistaan sanalla sanoen vaikuttavaa. Alyona Alyonan lyyrisesti monimuotoisissa biiseissä ei puhuta blingblingistä, vaan murskataan vanhanaikaisia kauneusihanteita, käydään läpi ukrainalaisen maaseudun ja kaupungistumisen problematiikkaa, varhaiskasvattajan työtä, lasten ja välillä voidaan puhua vaikkapa kaloista.
Livekeikoilla artisti on todellinen luonnonvoima, joka tuntuu yleisön jokaisessa ihmisessä.
Artisti on julkaissut neljä pitkäsoittoa, joista tuorein “Lava” ilmestyi joulukuussa 2021. Alyona Alyonan miljoonia katseluita keränneillä musiikkivideoilla hänet nähdään mm. tanssimassa kotikaupunkinsa Baryshivkan katujen kuningattarena ja satujen matriarkkana dystopisessa maailmassa.
Tätä nykyä Def Jamin puolalaiselle alalabelille levyttävä artisti ehditty jo noteerata mm. Voguen ja Independentin kaltaisissa kansainvälisissä julkaisuissa. New York Times nosti Alyona Alyonan “15 European Pop Acts Who Matter Right Now”-listalleen verraten tätä mm. Azelia Banksiin.
Alyona Alyona on esiintynyt Suomessa kerran aiemmin vuonna 2019.
11.04.2022

PYHIMYS ISONA-KONSERTTI SIIRTYY HELSINGIN JÄÄHALLIIN – UUSI PVM. 10.9.2022

Pyhimyksen Helsinki-Hallin konsertti siirretään Helsingin jäähalliin. Uusi konserttipäivä on lauantai 10.9.2022.

Jäähallin konsertissa on luvassa sama Helsinki-Halliin suunniteltu ja Pyhimyksen 20-vuotista artistiuraa läpileikkaava upea show, jonka aikana lavalla nähdään Pyhimyksen lisäksi niin tuttuja hahmoja kuin lukuisia yllätysvieraita artistin eri musiikillisilta aikakausilta.

“Kävimme keikkapaikkaa etsiessä läpi kaikki mahdollisuudet ja mahdottomuudetkin. Lopulta Helsingin Jäähalli osoittautui tilan ja aikataulun osalta parhaaksi vaihtoehdoksi. Olen iloinen, että pystymme siellä järjestämään konsertin olennaisilta osin sellaisena kuin se oli suunniteltukin”, Pyhimys summaa.

Pyhimys, Radio Suomipop ja All Day kiittävät kaikkia lipunostaneita kärsivällisyydestä muutosten aikana.

Kaikki liput vaihdetaan Ticketmasterin toimesta uusiin. Alkuperäiseen konserttiin ostetut liput eivät siis käy sellaisenaan Jäähallin konserttiin. Korvaavat liput lähetetään asiakkaille heinäkuun loppuun mennessä automaattisesti, tämä ei siis vaadi asiakkailta mitään toimenpiteitä.

Pyhimys Isona
Helsingin Jäähalli, Helsinki 10.9.2022
Lisätiedot konsertista: www.ticketmaster.fi/pyhimys
Konsertti on sallittu.
Konsertti on loppuunmyyty.

Konsertin siirrosta ja uudesta tapahtumapaikasta johtuen Jäähallissa ei ole käytössä anniskelukatsomoita

VIP-paketit ja Dinner & Show: http://tmgevents.fi

ALUSTAVA AIKATAULU (Tarkista tarkennettu aikataulu lähempänä konserttia ticketmaster.fi/pyhimys):
18:30 Ovet
20:00 Pyhimys Isona -konsertti

 

UKK

MILLOIN TAPAHTUMA JÄRJESTETÄÄN?
Konsertin uusi päivämäärä on 10.9.2022. Kaikki liput vaihdetaan Ticketmasterin toimesta uusiin. Alkuperäiseen konserttiin ostetut liput eivät siis käy sellaisenaan Jäähallin konserttiin. Korvaavat liput lähetetään asiakkaille heinäkuun loppuun mennessä automaattisesti, tämä ei siis vaadi asiakkailta mitään toimenpiteitä.

MITEN JO OSTETTUJEN LIPPUJEN KANSSA KÄY?

Ticketmaster kontaktoi sähköpostitse kaikki lipun ostaneet. Kaikki liput vaihdetaan Ticketmasterin toimesta uusiin. Alkuperäiseen konserttiin ostetut liput eivät siis käy sellaisenaan Jäähallin konserttiin. Korvaavat liput lähetetään asiakkaille heinäkuun loppuun mennessä automaattisesti, tämä ei siis vaadi asiakkailta mitään toimenpiteitä. Konserttipaikan muutoksen takia tulevassa konsertissa ei ole lainkaan anniskelukatsomoita.

Mikäli uusi konserttipäivä ei sovi sinulle, voit palauttaa lippusi Ticketmasteriin 30.04. mennessä. Katso ohjeet www.ticketmaster.fi

MIKSI YHTEYSTIETOJANI KERÄTÄÄN LIPPUA OSTAESSA?
Keräämme lipunoston yhteydessä ostajan yhteystiedot, jotta pystymme tiedottamaan mahdollisista muutoksista sekä informoimaan asiakkaita turvallisuuteen liittyen mahdollisimman suoraviivaisesti. Haluamme palvella teitä parhaalla mahdollisella tavalla. Asiakastietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin.

VOITIN LIPUT TAPAHTUMAAN PAIKASTA X TAI Y. MITEN LIPULLENI KÄY??

Sinun ei tarvitse tehdä mitään! Ticketmaster tulee toimittamaan kaikille ennen konserttia uudet pääsyliput sähköpostitse. Jos et ole vielä saanut lippuasi lähetetään se sinulle viimeistään 1vk ennen tapahtumaa!

MITEN SAAN YHTEYDEN KONSERTIN JÄRJESTÄJÄÄN?
Nelonen Media Liven tavoitat kaikkiin lisäkysymyksiin liittyen osoitteessa tapahtumat@nelonenmedia.fi

HUOM! Kaikki lipunmyyntiä tai lippujasi koskevat kysymykset ja tiedustelut: www.ticketmaster.fi

Pyhimys Isona -jättikonsertti läpileikkaa artistin yli 20-vuotista uraa. Konsertissa tullaan kuulemaan laaja otanta Pyhimyksen tuotantoa, aina vanhoista klassikkokappaleista isoimpiin hitteihin. Pyhimys on läpi uransa julkaissut musiikkia erilaisten artistipersoonien ja kokoonpanojen kautta. Myös Helsingin Jäähallilla tullaan näkemään tuttuja hahmoja sekä lukuisia yllätysvieraita artistin eri musiikillisilta aikakausilta.

Pyhimys on yksi Suomen menestyneimmistä rap-artisteista. Pyhimys vakiinnutti asemansa Suomen eturivin artistien joukossa lopullisesti vieraillessaan Vain Elämää -ohjelmassa vuonna 2018. Artistin uran käänteentekevin kokonaisuus oli samana vuonna julkaistu Tapa poika -albumi, jonka seurauksena Pyhimys sai yhteensä kuusi palkintoa Emma gaalassa. Tämän jälkeen häntä muistettiin myös arvostetulla Juha Vainio -palkinnolla.

Pyhimyksen viimeisin albumi MIKKO julkaistiin vuoden 2020 alussa. Albumi jatkoi Pyhimyksen menestystarinaa ja se ylitti platinarajan pian julkaisunsa jälkeen. Albumi oli Suomen virallisen albumilistan ykkönen kolmesti.

Oman artistiuransa lisäksi Pyhimys tunnetaan Teflon Brothers -kokoonpanon jäsenenä. Yhtye on keikkaillut ympäri Suomea jo vuosia ja myös heidät tullaan näkemään Pyhimys Isona -konsertissa.

25.03.2022

Scandinavian Music Group julkaisee uuden albumin elokuussa ja lähtee sen myötä 20-vuotisjuhlakiertueelle!

Rakastettu Scandinavian Music Group on ihastuttanut kuulijoita omaäänisellä musiikillaan jo kaksikymmentä vuotta. Yhtye julkaisee elokuussa yhdeksännen studioalbuminsa ja lähtee sen myötä 20-vuotisjuhlakiertueelle. Kiertueen liput tulevat myyntiin maanantaina 28.3. klo 10:00.

SMG on kulkenut pitkän uransa aikana viileän kitararockin kautta folk-lauluihin ja jatkanut sitten eleganttiin taidepoppiin. Yhtyeellä on ollut tapana haastaa itsensä irrottautumalla aika ajoin vanhoista kaavoistaan. Musiikin ytimessä ovat kuitenkin aina pysyneet kitaristi Joel Melasniemen melodiat ja solisti Terhi Kokkosen sanoitukset, joista kuulija ei voi erehtyä.

Elokuussa ilmestyvä yhdeksäs albumi on yhtyeen albumitrilogian viimeinen osa. Trilogian kaksi ensimmäistä osaa ovat levyt Terminal 2 (2014) ja Baabel (2015).
Tuoreimpana maistiaisena levyltä saatiin 25.3. ilmestynyt single Clemensia. Tekijöidensä mukaan Clemensia saattaa olla yksi Scandinavian Music Groupin oudoimmista kappaleista. Samalla se on heille kuitenkin hyvin erityinen. Se on ylistyshymni rakkaudelle, armolle ja anteeksiannolle.

Livenä Scandinavian Music Group esiintyy seitsemänhenkisenä orkesterina, jossa soittavat:
Terhi Kokkonen – laulu
Pauliina Kokkonen – laulu
Joel Melasniemi – kitara ja koskettimet
Antti Lehtinen – rummut
Miikka Paatelainen – kitara ja pedal steel
Oskari Halsti – basso
Miika Pylkkänen – koskettimet
Jukka Nykänen – miksaus

*****
Scandinavian Music Groupin 20-vuotisjuhlakiertue:

9.9. Helsinki, Tavastia-klubi
10.9. Helsinki, Tavastia-klubi
16.9. Lahti, Finlandia-klubi
17.9. Imatra, Kultturitalo Virta
23.9. Kemi, Corner Inn
24.9. Oulu, 45 Special
1.10. Turku, Baltic Princess
7.10. Turku, Logomo
8.10. Tampere, Olympia
14.10. Jyväskylä, Lutakko
15.10. Espoo, Sellosali
21.10. Joensuu, Kerubi
22.10. Kuopio, Sawohouse
23.10. Kouvola, Pato Klubi
28.10. Vaasa, Ritz
29.10. Porvoo, Taidetehdas
10.12. TBA

17.03.2022

Erki Pärnoja (EE) juhlii levyjulkkareita Korjaamolla 29.4.

Palkittu virolainen säveltäjä ja multi-instrumentalisti Erki Pärnoja julkaisee 29. maaliskuuta kuudennen studioalbuminsa Volga: Six Pieces for Piano. Kansainvälisenä pianopäivänä ilmestyvä levy sisältää nimensä mukaisesti kuusi pelkälle pianolle sävellettyä instrumentaalikappaletta. Mukana on aiemmin julkaisemattomia sävellyksiä lähes 15 vuoden takaa, uudelleenäänitettyjä versioita jo julkaistuista kappaleista sekä kaksi aivan uutta teosta.
“Albumin nimikkokappale on sävelletty Ruotsissa keväällä 2008. Volga on tarina mahtavasta joesta, joka vei perheeni vuonna 1940 tuntemattomaan maahan – kauas pois kaiken tutun ja rakkaan luota. Se kertoo siskosta ja veljestä, jotka joki erotti. He muistavat toisensa juuri ja juuri, mutta yhteys on katkennut. Kumpikaan ei enää kuuntele, tunne tai ymmärrä toistaan.”, kertoo Pärnoja.
Artisti saapuu levynjulkaisukonserttiin Helsingin Korjaamon Kulmasalin uudelle 360° -klubille perjantaina 29. huhtikuuta. Korjaamo 360° -klubi tarjoaa yleisölle mahdollisuuden kokea musiikki kirjaimellisesti uudesta näkökulmasta. Esiintymislava on rakennettu keskelle salia ja äänentoisto on suunnattu niin, että yleisö pääsee seuraamaan keikkaa salin jokaiselta puolelta. Konsertin liput ovat myynnissä Tiketissä.

Erki Pärnoja tunnetaan kansainvälistäkin mainetta niittäneen taidepop-yhtye Ewert and the Two Dragons -yhtyeen kitaristina. Soolourallaan Pärnoja on keskittynyt vaihtoehtoisempaan ja kokeilevampaan instrumentaalimusiikkin. Artistin elokuvalliset teokset yhdistelevät dream popia ja nykyklassista vangitsevalla tavalla. Pärnoja esiintyi edellisen kerran Suomessa viime kesän Kesärauha-festivaalilla Turussa.

Liput ennakkoon alk. 25 € Tiketistä.

21.02.2022

Hermanos Gutiérrez (EC/CH) ensimmäistä kertaa Suomeen lokakuussa!

Elokuvallista instrumentaalimusiikkia soittava Hermanos Gutiérrez saapuu Realismo Mágico -kiertueensa myötä Suomeen lokakuussa. 1950-luvun latinalaisamerikkalaisesta soundimaailmasta ja western-musiikista inspiroitunut veljesduo esiintyy Helsingissä Korjaamon Kulmasalissa Korjaamo 360°-klubilla 15. lokakuuta. Keikan liput tulevat myyntiin Tiketissä keskiviikkona 23. helmikuuta klo 14:00.

Equadorilais-sveitsiläisten Alejandro ja Stephan Gutiérrezin muodostaman Hermanos Gutiérrezin musiikissa kuuluu pitkäaikainen innostus 1950-luvun latinalaisamerikkalaiseen musiikkiin, kuten boleroon, tangoon ja pasilloon. Veljekset pyrkivät välittämään musiikissaan samaa rakkautta ja intohimoa, jolla heidän isoisänsä Luis Gutiérrez tapasi fiilistellä equadorilaislaulaja Julio Jaramillosin laulamaa kappaletta “Nuestro Juramento”.

Hermanos Gutiérrez on julkaissut neljä studioalbumia. Tuorein albumi, Zürichissä äänitetty “Hijos del Sol” ilmestyi vuonna 2020.

Korjaamo 360° tarjoaa yleisölle mahdollisuuden kokea musiikki kirjaimellisesti uudesta näkökulmasta. Esiintymislava on rakennettu keskelle salia ja äänentoisto on suunnattu niin, että yleisö pääsee seuraamaan keikkaa salin jokaiselta puolelta.

Liput enn. alk. 27,50 € / ovelta 30,00 € mikäli jäljellä.

16.12.2021

Loppuunmyydyllä Musiikkitalolla hurmannut ‘Uni johon herään’ -konsertti saa jatkoa – Yona Sinfonia Lahden vieraaksi helmikuussa

Laulaja-lauluntekijä Yona esittää hehkutetun ‘Uni johon herään’ -albuminsa yhdessä Sinfonia Lahden kanssa Sibeliustalolla 4. helmikuuta 2022. Konsertissa kuullaan myös muutamia valittuja paloja artistin muusta tuotannosta. Kapellimestarina toimii albumillakin orkesteria johtanut Taavi Oramo. “Uni johon herään” -konsertin liput ovat myynnissä Lippupisteessä.

Yonan kahdeksas studioalbumi on pitkäaikaisen unelman toteuma – ”Uni johon herään” on tehty yhdessä Espoon kaupunginorkesterin Tapiola Sinfoniettan kanssa. Orkesterisovituksista vastaavat Jarkko Riihimäki, Anssi Växby, Sami Baldauf, Antti Kujanpää ja Kalevi Louhivuori. Yonan ja Mauri Syrjälän tuottama tinkimätön popalbumi on artistin mukaan ”levy rajatiloilta”. Yhtä aikaa massiivinen ja intiimi kokonaisuus ei peittele mitään. Peräti neljä Emma-ehdokkuutta poikinut albumi on ollut todellinen arvostelumenestys.

*****/***** “Yona ja sinfoniaorkesteri on järisyttävä yhdistelmä – Uni johon herään -albumin biisikymmenikkö tulee alati iholle”. – Tomi Nordlund / Soundi 3/2021Sibeliustalon konsertti on toinen kerta, kun artisti esittää ‘Uni johon herään’-albumin livenä sinfoniaorkesterin kanssa. Hurmiollinen ensiesitys nähtiin marraskuussa 2021 loppuunmyydyllä Musiikkitalolla.

“Koko loppuunmyyty Musiikkitalo osoitti seisoen suosiotaan, kun oli viimeisten aplodien aika. Selvää on, että Yonan uusi aluevaltaus on menestys.” – Venla Kuokkanen / Helsingin Sanomat 23.11.2021

Yona on todellinen oman tiensä kulkija. Valovoimaisen laulaja-lauluntekijän debyyttialbumi ’Pilvet liikkuu, minä en’ ilmestyi vuonna 2010 ja toi hänelle Vuoden tulokkaan Emma-palkinnon. Yhteensä kahdeksan studioalbumia julkaissut ja lukuisten muiden artistien levyillä vieraillut kameleonttimainen artisti leikittelee taidokkaasti musiikin ja lyriikan eri genreillä luoden ajatonta, eklektistä poptaidetta.

Yona & Sinfonia Lahti – Uni johon herään
pe 4.2.2022 (klo 13 ja klo 19)
Sibeliustalo, Lahti
 
Liput 32-26€: www.sinfonialahti.fi
05.10.2021

All Day 5 vuotta!

Onnea All Day! Nyt on nimittäin käynyt niin, että Suomen mainioin ohjelmatoimisto on saavuttanut komean viiden vuoden virstanpylvään.

Näihin vuosiin on mahtunut jos jonkinlaista, viimeisimpänä maailmanlaajuinen pandemia. Senkin suhteen näkyy jo valoa tunnelin päässä ja All Day jatkaa toimintaansa luonnollisesti kovempana kuin koskaan. Erityisen iloisia olemme siitä, että ympärillemme on vuosien varrella kerääntynyt melkoinen joukko mukavia ihmisiä; artisteja, yhteistyökumppaneita ja tietysti meidän oma toimistotiimimme. Kiitos teille kaikille luottamuksesta ja yhdessä tekemisestä. 

Muutamista asioista olemme iloisia. Sen lisäksi, että olemme vuosi vuodelta onnistuneet kasvattamaan liiketoimintaamme, olemme samaan aikaan kyenneet kehittämään itseämme ja keskittymään rahaa tärkeämpiin asioihin. ”Parantaa kuin All Day juoksuaan”, sanotaan. Olemme hioneet tiimimme timanttiseksi ja kirkastaneet omat, yhteiset arvomme. Samaan aikaan olemme kasvattaneet rosterimme monimuotoisuutta ja ainakin omasta mielestämme All Day on toiminnallaan rikastanut kotimaista kulttuurin kenttää. Tunnistamme asemamme ja sen, että meillä on valta-aseman haltijana myös velvollisuuksia. Näin ollen olemmekin viime aikoina keskittyneet yhdenvertaisuuden lisäämiseen toiminnassamme ja koko musiikkialalla. Tästä lisää yhdenvertaisuussuunnitelmassamme, joka löytyy täältä.

Mielissämme olemme myös sisaryhtiömme Hel Goodsin kasvusta ja asemastaan kotimaisen merchandise-kentän huipulla. Paljon on kaikenlaista mukavaa meneillään! Toimintamme ytimessä on kuitenkin edelleen keikkojen myynti arvostamillemme artisteille. Siinä olemme hyviä ja sitä teemme erittäin mielellämme. Tulevaisuutta varten meillä on paljon takataskussa. Tänä vuonna päästiin jo melkein ensimmäistä kertaa Hartwall Arenalle, korona vain vähän sotki asioita. Mutta täältä tullaan.

Kiitos kaikille ensimmäisistä viidestä vuodesta. Tästä on hyvä jatkaa!

Terveisin,

Einari, Esa, Feniks, Jannika, Jenny, Joanna, Jussi ja Ulla

Kuva: Vessi Hämäläinen
Juhlavuoden ilme: Hilla Semeri
Tekninen toteutus: Viiksimaisteri

08.04.2021

Gasellit juhlii ZEN-levyjulkkareita Ruudussa lauantaina 17.4.

Suomen suosituimpiin rap-yhtyeisiin lukeutuva Gasellit paljasti tänään Instagram-tilillään juhlistavansa helmikuussa ilmestyneen Zen-albuminsa levyjulkkareita lauantaina 17.4. Ainutlaatuinen levyjulkkarishow esitetään Ruutu-palvelussa klo 21:30 alkaen. Levyjulkkarien pay per view -katseluoikeudet tulevat myyntiin Ruudussa perjantaina 9.4. klo 9:00 hintaan 9,90 euroa.

Yhtyeen tavoitteena on toteuttaa ei enempää eikä vähempää, kuin koko korona-ajan näyttävin ja mielenkiintoisin keikka. Toteutukseltaan massiivisen shown ohjauksesta vastaa Gasellien ‘Tilanne pääl’ -videon ohjannut kaverikarim (Karim Saheb). Yhtye esittää keikalla uudet biisinsä ensimmäistä kertaa livenä ja mukana nähdään myös iso joukko vierailijoita.

“Vuosi on ollut haastava, mutta halusimme kaikesta huolimatta toteuttaa Zen-albumille sen ansaitsemat upeat levyjulkkarit. Ollaan toteutuksesta todella innoissamme ja toivomme, että tämän kautta pystytään välittämään jengille hyvää fiilistä ja voimaa kesän ja parempien aikojen odotukseen”, kertoo Gasellien Päkä.

Gasellien kuudes studioalbumi Zen ilmestyi 12.2.2021 ja nousi heti ilmestyttyään Suomen listaykköseksi. Albumin kaikki 15 biisiä nousivat julkaisupäivänä Spotifyssa Suomen 23 kuunnelluimman kappaleen joukkoon, mikä teki Zenistä koko maailman 10. kuunnelluimman uutuusalbumin. Albumia on tähän mennessä streamattu jo yli 17 miljoonaa kertaa.

Alla yhtyeen lähettämä keikkakutsu kokonaisuudessaan.

*****

Moi! Levyjulkkareiden perään on kyselty ja nyt meillä on ilo ilmoittaa, että levyjulkkarit pidetään!

Me ollaan mietitty vuoden alusta alkaen, että miten me voitaisiin toteuttaa Zen -albumille mahdollisimman upeat levyjulkkarit, vaikka ei päästä niitä perinteisen keikan muodossa juhlimaan. Me haluttiin tehdä jotain studiossa kuvattua striimikeikkaa suurempaa ja meille haastavampaa.

Esiteltiin suuruudenhullu idea Tilanne pääl –videon ohjanneelle kaverikarimille ja yhteisen aivomyrskyn tuloksena syntyi suunnitelma, jota lähdetiin esittelemään meidän tuotantoryhmälle. Ne innostui siitä ja viime ajat onkin painettu pitkää päivää sen eteen, että suunnitelma pystyttäisiin toteuttamaan käytännössä. Lauantaina 17.4. sitten selviää mitä tää uudenlainen keikkakonsepti pitää sisällään. Jännittää!

Tiivistettynä homman nimi on siis seuraava: Gasellit Zen –levyjulkkarit lauantaina 17.4. klo 21.30. Luvassa on ainutkertainen show, jossa uudet biisit esitetään ensi kertaa keikalla. Mukana on myös paljon upeita vierailijoita. Keikan näyttää Ruutu ja katseluoikeus maksaa 9.90 euroa. Katseluoikeudet tulee myyntiin perjantaina 9.4. klo 9:00 osoitteessa www.ruutu.fi/gasellit. Varaa hyvät eväät kotikatsomoon ja tuu juhlimaan meidän kanssa!

Keikkaa mukana toteuttamassa myös All Day Agency, Sony Music Finland, BongoBongo, Hög Light & Sound, Kinos Rentals, Hel Goods ja New Balance

-Gasellit

21.01.2021

Yona & Tapiola Sinfonietta – Uni johon herään Musiikkitalolla marraskuussa!

Yona juhlistaa tulevan “Uni johon herään” -albuminsa julkaisua Tapiola Sinfoniettan kanssa ainutlaatuisella konsertilla Helsingin Musiikkitalolla 22. marraskuuta 2021! Lipunmyynti konserttiin alkaa Ticketmasterissa perjantaina 29. tammikuuta klo 9.

Laulaja-lauluntekijä Yona julkaisee uuden “Uni johon herään” -albuminsa 26. maaliskuuta. Johanna Kustannukselle levyttävän artistin kahdeksas studioalbumi on pitkäaikaisen unelman toteuma – ”Uni johon herään” on tehty yhdessä Espoon kaupunginorkesterin Tapiola Sinfoniettan kanssa.

Yonan ja Mauri Syrjälän tuottama tinkimätön popalbumi on artistin mukaan ”levy rajatiloilta”. Yhtä aikaa massiivinen ja intiimi albumi ei peittele mitään.

“Tosiasia on kuitenkin se, että mä oon meinannu kuolla useampaan otteeseen tätä levyä tehdessä. Oon ollu haavoilla ja hauras. Yksin kotona verhot suljettuna. Samalla kun mun isoimmat unelmat on toteutuneet, oon ollu elämäni synkimmässä paikassa ja on ihme, että oon päässyt sieltä nousemaan.”

Ensimmäinen singlelohkaisu, herkkä ja mahtipontinen ”Irti” ilmestyi 22. tammikuuta. Albumilla Tapiola Sinfoniettaa johtaa kapellimestari Taavi Oramo ja orkesteriäänitysten tuottajana toimii Leri Leskinen. Irti-singlen orkestraation on tehnyt Jarkko Riihimäki. Riihimäen lisäksi albumin orkesterisovituksista vastaavat Anssi Växby, Sami Baldauf sekä Antti Kujanpää.

Yona (oik. Johanna Rasmus) julkaisi debyyttialbuminsa Pilvet liikkuu, minä en vuonna vuonna 2010, mikä toi hänelle Vuoden tulokkaan Emma-palkinnon. Yhteensä seitsemän studioalbumia julkaissut moniulotteinen artisti on tunnettu musiikillisesta taituruudesta genren kuin genren parissa.

Liput Ticketmasterista alk. 65 €: https://www.ticketmaster.fi/yona

27.10.2020

Pyhimys isona Hartwall Arenalla 23.10.2021

”Tiedätkö sä jo mikä susta tulee isona? Mä en tiedä vieläkään, vaikka huomasin, että täytän ens vuonna 40 vuotta. Jotain mä oon tän pitkittyneen murrosiän aikana kuitenkin saanut tehtyä. Haluaisin esittää siitä teille tämmöisen ainutkertaisen elämäkerrallisen show’n, jos vaan suinkin sallitte” – Pyhimys

Syntymäpäiväänsä tänään juhliva Pyhimys kertoi juuri Instagram-tilillään järjestetyssä livelähetyksessä isoja uutisia. Hänen yli 20-vuotista uraansa läpileikkaava jättikonsertti Pyhimys isona järjestetään lokakuussa 2021 Hartwall Arenalla. Konsertissa tullaan kuulemaan laaja otanta Pyhimyksen tuotantoa, aina vanhoista klassikkokappaleista isoimpiin hitteihin. Pyhimys on läpi uransa julkaissut musiikkia erilaisten artistipersoonien ja kokoonpanojen kautta. Myös Hartwall Areenalla tullaan näkemään tuttuja hahmoja sekä lukuisia yllätysvieraita artistin eri musiikillisilta aikakausilta.

Pyhimys on yksi Suomen menestyneimmistä rap-artisteista. Pyhimys vakiinnutti asemansa Suomen eturivin artistien joukossa lopullisesti vieraillessaan Vain Elämää -ohjelmassa vuonna 2018. Artistin uran käänteentekevin kokonaisuus oli samana vuonna julkaistu Tapa poika -albumi, jonka seurauksena Pyhimys sai yhteensä kuusi palkintoa Emma Gaalassa. Tämän jälkeen häntä muistettiin myös arvostetulla Juha Vainio -palkinnolla.

Pyhimyksen viimeisin albumi MIKKO julkaistiin vuoden 2020 alussa. Albumi jatkoi Pyhimyksen menestystarinaa ja se ylitti platinarajan pian julkaisunsa jälkeen. Albumi oli Suomen virallisen albumilistan ykkönen kolmesti. Oman artistiuransa lisäksi Pyhimys tunnetaan Teflon Brothers -kokoonpanon jäsenenä. Yhtye on keikkaillut ympäri Suomea jo vuosia ja myös heidät tullaan näkemään Pyhimys isona -konsertissa.

Pyhimys isona -konsertti järjestetään Hartwall Arenalla 23. lokakuuta 2021. Liput tapahtumaan tulevat myyntiin Ticketmasteriin keskiviikkona 4. marraskuuta kello 9.

Konsertin järjestää Nelonen Media & All Day Agency.

Lisätiedot:
Esa Nikkilä, All Day Agency esa@allday.fi
Marko Salo, Nelonen Media marko.salo@nelonenmedia.fi

Median akkreditointi:
Einari Stylman, einari@allday.fi

Haastattelupyynnöt:
Mari Hautamäki, mari.hautamaki@umusic.com

HUOM! Pyhimys Isona -konsertti seuraa viranomaisten ohjeistuksia ja säädöksiä. Keikka järjestetään täysimääräisenä tapahtumana lokakuussa 2021, mikäli viranomaisten määrittelemät terveys- ja turvallisuussäädökset niin sallivat. Tapahtumaa ei järjestetä, jos viranomaisten ohjeistus sen estää. Tapahtuman siirtyessä käy ostettu konserttilippu automaattisesti uutena konserttipäivänä tai sen voi palauttaa. Palautettavan lipun hinnasta vähennetään käsittely- ja tilausmaksut.

11.09.2020

Syksyn 2020 levyjulkkareita olkaat hyvä!

Se on syksy nyt ja sitä myötä päästään viimein nauttimaan lukuisista upeiden albumien julkkarikeikoista, jotka keväällä jouduttiin kaikkien tietämästä syystä siirtämään. Alla listattuna 8 pakollista menoa.

Pe 11.9.2020 Ääniwalli, Helsinki
Eevil Stöö: 6lack Album
(Loppuunmyyty)
*****
Ke 16.9.2020 Tavastia-klubi, Helsinki
SOFA: BFF

*****
Pe 2.10.2020 Tavastia-klubi, Helsinki
The Holy : Mono Freedom
******
La 3.10.2020 Tavastia-klubi, Helsinki
Ex Tuuttiz: Kaikki keil on välii digaa Ex Tuuttizt
*****
Pe 9.10.2020 G Livelab Helsinki
Gracias: Graciasi LP
*****
Pe 16.10.2020 Ääniwalli, Helsinki
Henrik! – Uusi Testamentti & Psalmit/
*****
La 17.10.2020 Korjaamo, Helsinki
F: Mä oon vapaa
*****
La 24.10.2020 Korjaamo
Pesso: Miks sä et oo niinku kaikki muut?
*****
Vaikka kaikkien keikkojen kapasiteettia onkin rajattu huolella niin muistakaa silti hygienia, turvavälit yms. niin pysytään terveinä ja keikat voivat jatkua.  Voimaa syksyyn kaikille
17.12.2019

Virtuoosimaisilla videoillaan hurmaava yhden ihmisen elektroyhtye Mezerg (FR) ensimmäistä kertaa Suomeen helmikuussa

Yhden ihmisen elektroyhtyeenäkin tunnettu Mezerg saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen. Virtuoosimaisilla videoillaan hurmaava ranskalaisartisti esiintyy Helsingin Kuudes Linjalla lauantaina 29. helmikuuta. Keikan liput tulevat myyntiin Tiketissä keskiviikkona 18.12. klo 9:00.

Bordeaux-lähtöinen Mezerg on noussut nopeasti tietäjien tietoisuuteen omalaatuisilla showllaan, joissa hän valjastaa koko vartalonsa musiikin tuotantoon. Mm. ”Welcome Theremin” -videollaan artisti soittaa toisella kädellään syntetisaattoria, jonka ääntä hän twiikkaa taikurimaisesti Thereminin avulla ja polkee samalla biittiä useiden eri rumpupedaalien avulla. Lopputuloksena on kiihkeä ja tarttuva pakkaus jazzahtavaa ranskahousea/elektroa. Myös videot ”After Shower” ja ”One Man Band” tarjoilevat vaikuttavia näytteitä showmiehen kyvyistä.

Mezerg tunnetaan myös erikoisista tempauksistaan. Vuonna 2017 hän liftasi 2500 km Bordeaux’sta Budapestiin esiintymään Sziget-festivaalille – mukanaan pyörille nostettu 88-koskettiminen pystypiano. 21 päivää kestäneen matkan aikana hän esiintyi mm. sateisilla parkkipaikoilla ja hylätyillä huoltoasemilla.

Mezerg – Welcome Theremin: https://www.youtube.com/watch?v=l-rlFaSBLg8

Mezerg – After Shower: https://www.youtube.com/watch?v=_QhwxsoNljY

Mezerg – One Man Band: https://www.youtube.com/watch?v=nzGwCZSl1HY

MEZERG (FR)

La 29.2.2020

Helsinki, Kuudes Linja

Liput ennakkoon Tiketistä alk. 21 € / ovelta 23 € mikäli jäljellä.

28.11.2019

ALL DAY ON! -KEVÄTFESTIVAALIN ENSIMMÄISET ESIINTYJÄTON JULKISTETTU!
Nyt on! Julkistimme nimittäin ensimmäiset 11 esiintyjää ensi kevään All Day ON! 2020 -festivaalille.
Helsingin Suvilahdessa päästää toukokuussa näkemään Pyhimyksen kesän festarishown ensiesitys, ahkerasti studiolla viihtyneiden Gasellien perinteinen kevätsynttärikeikka, viimeistään tuoreimmalla albumillaan diplomaattistatuksen lunastaneen Gettomasan kevään ainoa Helsingin keikka, debyyttialbuminsa talven mittaan julkaisevat Life ja Sofa, viime kesänä upean visuaalisen Elovena-ep:n julkaissut Yeboyah, kansainvälisen läpimurron kynnyksellä olevat Jesse Markin ja Detalji sekä uutta musiikkia keväällä julkaisevat pitkän linjan artistit Pietarin Spektaakkeli, Heikki Kuula ja MC Koo.
Seuraavat n. 30 live-esiintyjää julkaistaan alkuvuodesta, kunhan ehdimme ottaa kaikista heistä uudet valokuvat filmille. Ja viimevuotiseen tapaan mukavia yllätyksiä on luvassa taas kevään aikana.
Jos All Day ON! ei ole vielä tuttu, niin kyseessä on All Day Agencyn oma urbaani vaihtoehtofestivaali.
Ydinajatuksemme on luoda yhdessä artistiemme kanssa Helsinkiin All Dayn näköinen kevätjuhla, joka huokuu rakkautta ja intohimoa aitoon ja monimuotoiseen elävään musiikkiin. Tavoitteenamme on tarjota artistiemme faneille kaupungin aidoin, lähituotetuin ja hinta-laatusuhteeltaan paras festivaali.
Luvassa on jälleen kahden päivän ajan isoja festivaalikeikkoja ja intiimejä klubikeikkoja Suvilahden täydeltä. Päivällä nautitaan musiikista enimmäkseen isossa teltassa ja kun kaupungin melurajoitukset tulevat illalla vastaan, bileet jatkuvat aina aamuneljään eri sisävenueissa.
Festivaali järjestettiin ensimmäistä kertaa keväällä 2019 ja siellä esiintyivät kaikki kynnelle kykenevät All Dayn artistit ja dj:t. Oli juuri sopivasti porukkaa ja ihmisillä tuntui olevan kivaa. Satoi toki ihan koko ajan, mutta onneksi oli katot kaikkien lavojen päällä ja tunnelmat katossa, kuten viime vuoden muistelovideolta näkyy: https://vimeo.com/362810631
Tervetuloa taas toukokuussa Suvilahteen nauttimaan All Dayn näkemyksestä siitä, miltä 2020-luvun monimuotoinen ja elinvoimainen musiikkikenttä Helsingissä kuulostaa ja näyttää!
2 päivän lipun saa 29.11.-1.12. Tiketin Black Friday -alennuksella hintaan 70 €. Sen jälkeen lippuja myydään jouluhintaan à 75 €. Normaalihintaiset liput (à 85 €) tulevat myyntiin tammikuussa seuraavan julkistussatsin myötä.
ALL DAY ON!
8.-9.5.2020
Suvilahti, Helsinki
01.10.2019

ALL DAY ON! -KEVÄTFESTIVAALI JUHLITAAN JÄLLEEN VUONNA 2020 – VIIME KEVÄÄN MUISTELOFILMI NYT JULKI

Totta se on! Meille ja ilmeisesti melko monelle muullekin jäi viime keväänä järjestetyistä kaikkien aikojen ensimmäisistä All Day ON!:eista sen verran hyvä fiilis, että ajattelimme pistää juhlat pystyyn myös ensi keväänä. Ilolla siis ilmoitamme, että All Day ON! 2020 -kevätfestivaali juhlitaan Helsingin Suvilahdessa jälleen 8.-9.5.2020.

Julkistamme ensimmäiset ohjelmistokiinnitykset marras-joulukuun taitteessa, mutta erittäin huokeahintaiset kahden päivän ”Kyllä siellä taas kivaa ON!” -liput ovat jo nyt myynnissä Tiketissä alk. 60 €. Näitä suosittelemme erityisesti viime vuoden ON!:eilla hyvää aikaa viettäneille ja niille, jotka ovat esim. luotettavalta taholta kuulleet siellä olleen kivaa. Mukavia yllätyksiä ja mahtavaa meininkiä on nimittäin luvassa ensi vuonnakin. 

Vuoden 2019 festivaalihan lähti liikkeelle Pyhimyksen yllätyksestä ja Gasellien 10v-juhlakeikasta ja laajeni kevään mittaan 5 lavan ja yli 50:n esiintyjän kevätfestivaaliksi, jossa vieraili kahden päivän aikana noin 8000 kävijää. Niitä juhlia sopii fiilistellä myös juuri julkaistun All Day ON! 2019 -muistelofilmin myötä —> https://vimeo.com/362810631

Siitä sitten taas ja!

Osta liput nyt: www.tiketti.fi/alldayon

03.09.2019

SKEPTA (UK) PALAA SUOMEEN MARRASKUUSSA – Su 3.11.2019 Helsinki, The Circus

Brittiläisen nykymusiikin suunnannäyttäjä Skepta palaa Suomeen. Grime-taustainen artisti esiintyy Helsingin The Circuksessa sunnuntaina 3. marraskuuta. Keikan liput tulevat myyntiin Lippupisteessä torstaina 5.9.2019 klo 12:00.

Tottenhamista ponnistanut Skepta on noussut grime-skenen merkittävimmistä pioneereista brittiläisen urbaanin musiikin kärkinimeksi. Vuonna 2005 oman Boy Better Know -levy-yhtiön perustanut mc/tuottaja on inspiroinut tekemisillään kokonaista nuorempaa sukupolvea.

Yhteensä viisi albumia julkaisseen artistin suurimpiin hitteihin lukeutuvat mm. ”Shutdown”, ”That’s not me” ja ”Greaze Mode”. Oman materiaalinsa ohella Skepta on tuottanut myös A$AP Rockyn megahitin ”Praise the Lord (Da Shine)” (2018).

Tyyli-ikoninakin tunnetun Skeptan uusin albumi ”Ignorance is Bliss” ilmestyi toukokuussa 2019. Albumia pidetään laajalti moniäänisempänä ja värikkäämpänä kokonaisuutena verrattuna artistin edelliseen pitkäsoittoon ”Konnichiwa” (2016), joka viimeistään siivitti hänet maailmanlaajuiseen suosioon.

Intensiivisillä live-seteillään mainetta niittänyt artisti esiintyi Suomessa edellisen kerran vuoden 2018 Ruisrockissa.

AIKATAULU: TBC

LIPUT:
– enn. alk. 39,50 €
www.lippu.fi/skepta

K-18

www.helloskepta.com
www.thecircus.fi
www.allday.fi

17.05.2019

Keikkaolli x All Day = Olli Day! – All Dayn myyntiosastolle vahvistuksia

All Day Agency on tällä päivämäärällä saanut kovan luokan vahvistuksia, kun Keikkaollina tunnettu Olli Vartiainen aloittaa All Dayn uutena agenttina ja musiikkialan monitoimija Ulla Varis aloittaa myynnin apuna.

Artistien ja keikkapaikkojen ympäri Suomea arvostama Keikkaolli on tullut musiikkikentällä tutuksi keikkamyyjänä, jonka kanssa artistien on syytä varautua koko kansan suosikki -leimaan. Hänet edustamiinsa artisteihin ovat vuosien varrella lukeutuneet mm. Teflon Brothers, Arttu Wiskari, Jannika B, Jukka Poika, Petri Nygård ja Samae Koskinen. Keikkaollin mukaantulon myötä All Dayn artisteja tullaan näkemään yhä vahvemmin eri puolilla Suomea.

“Kaksoisagenttius on ollut aina tapani toimia ohjelmamyyjänä. Toisen puolen työpanoksestani vapauduttua, oli seuraava osoite oikeastaan varsin helppo valita. Olen seurannut salaa All Dayn nousua lähtöpisteestä vuoden ohjelmatoimisto -palkinnon voittajaksi ja yhdeksi nykyaikaisen diskomusiikin lipunkantajista kokien hengenheimolaisuutta näiden oman tiensä kulkijoiden kanssa. Kun urbaanipuoli on firmalla hallussa, lieneekin loogista lisätä luistelua keskialueella koukaten tarvittaessa myös hieman agrikulttuuriin. Artistin ura on usein pitkää kaarta huippuineen ja laaksoineen, mutta jossain on aina sesonki ja minä uskon tietäväni missä.”, Keikkaolli avaa.

All Day Agencyn ohella Keikkaolli jatkaa myös MP-Viihteen artistien välittämistä.

”Tämä on kiva juttu”, All Dayn toimistolta huhuillaan.

*****

Ollin ja Ullan yhteystiedot ovat tässä alla.

Keikkaolli
keikkaolli@gmail.com
040 966 5230

Ulla Varis
ulla@allday.fi
040 027 9228

15.03.2019

Uuden ajan suomalainen poikabändi LIFE All Dayn rosteriin

Uusi suomalainen poikabändi LIFE on kiinnitetty levy-yhtiö Katakombin sekä All Day Agency -ohjelmatoimiston rostereihin. Yhtyeen ensimmäinen tuplasingle ilmestyy 29.3.

LIFE on uuden ajan suomalainen poikabändi. 

Yhtyeen musiikki on suomenkielistä elektronista poppia ja samalla uudenlainen kokonaisuus Suomen pop-maailmassa. Se asettuu 2000-luvun alun kotimaisten yhtyeiden, kuten Disco ja Kemopetrol, sekä ulkomaisten urbaanien nykyartistien, kuten Frank Ocean ja Majid Jordan, välimaastoon. Kappaleiden tarinat ja maailmat ovat romanttisia sekä melankolisia, mutta kolmikko ei vello synkkyydessä, vaan haluaa laittaa kuulijoiden lantion luut liikkeelle.

LIFE on ennen kaikkea bändi: kappaleet tuotetaan, äänitetään sekä esitetään yhdessä, roolien ollessa häilyviä. Bändin jäsenten taustat ovat kotimaan musiikkikentän kokeellisemmassa ja marginaalisemmassa laidassa: projekteissa, kuten Running, Viktor Kalima ja Kosto.

Yhtyeen ensimmäinen julkaisu, tuplasingle “Jää / Tyhjä Nuori” ilmestyy levy-yhtiö Katakombin kautta 29.3. Yhtye esiintyy ensimmäistä kertaa livenä All Day ON! -festivaalilla Helsingin Suvilahdessa lauantaina 11.5.2019. LIFE:n voi nähdä kesällä myös muilla kotimaan festivaaleilla, kuten WKND Festivalilla. Yhtye haluaa eritoten lunastaa paikkansa intensiivisenä livebändinä. 

Buukkaa LIFE keikalle: esa@allday.fi

 

20.12.2018

Jesse Markin, MC KOO ja Mary Ann Hawkins All Dayn rosteriin

Näin joulun alla on mukava ilmoittaa, että All Day on saanut jälleen perheenlisäystä. Tällä päivämäärällä rosteriimme on kiinnitetty indie-artisti Jesse Markin, räppäri MC KOO ja surf-rockyhtye Mary Ann Hawkins.

JESSE MARKIN

Soundin vuoden 2018 tulokkaaksi tituleerattu Jesse Markin harppoo sooloprojektinsa myötä sekä musiikillisesti että temaattisesti uuteen suuntaan. Omaperäinen ja kaikin puolin kansainvälisellä tasolla operoiva artisti liikkuu musiikissaan luontevasti elektron, hiphopin ja indien kohtauspisteessä. Markin nousee parrasvaloihin myös taiten kirjoitetuilla lyriikoillaan, jotka kätkevät alleen monia ulottuvuuksia eivätkä pelkää ottaa kantaa isoihinkaan teemoihin. Jo ensimmäiset julkaistut sinkut “Treat” ja “Blood” ovatkin herättäneet ihastusta sekä yleisössä että kriitikoissa aina ulkomaita myöten. Markinin debyyttialbumi ilmestyy vuoden 2019 aikana.

Liberialaissyntyinen Markin vaikutti ennen soolouraansa yli 10 vuotta arvostetun The Megaphone State -yhtyeen rap-solistina.

MC KOO

MC KOO on helsinkiläinen räppäri joka on tehnyt musiikkia täydestä sydämestä jo 14 vuotta. MC KOO julkaisi debyyttialbuminsa “Koon maailma” huhtikuussa 2017 ja sinkkujulkaisut “Kuuma Mimmi” ja “Kolamies” ovat keränneet satojatuhansia kuunteluita suoratoistopalveluissa. Musiikkivideoita on niin ikään katsottu YouTubessa yhteensä yli 650 tuhatta kertaa.

KOON uuden helmikuussa 2019 julkaistavan EP:n tuotannosta vastaavat muun muassa 6mäki (Tre Funk III, Horse Attack Sqwad), Xmies (Lyömättömät,Freerap) sekä Rinneradio. MC KOOn keikat ovat täynnä energiaa ja hyvien vibojen ilotulitus loppuu vasta kun viimeinen biisi on vedetty. MC KOOn livekattaukseen kuuluvat itse maestron lisäksi vokalisti Lilli Aro sekä DJ:nä ja tuplaajana toimiva Lossi T.

MARY ANN HAWKINS

Mary Ann Hawkins on viisihenkinen surf rock -yhtye Helsingistä. Inspiroituneena Dick Dalen ja The Venturesin kaltaisista legendoista, yhtye sekoittelee kaurismäkeläistä suomalaisromantiikkaa ja perinteistä rautalankaa tiukkaan rock-vetoiseen soundiin. Suomen tiettävästi nuorin surffibändi (viitaten myös rautalankapiireissä hämmentävän alhaiseen 30v keski-ikään) soitti ensimmäisen keikkansa kesällä 2017 ja esikois-EP ”Waves Won’t Lie” löytyy nyt Spotifysta ja muista digipalveluista. Uutta materiaalia on luvassa alkuvuodesta 2019.

***

Tästä on mukava siirtyä joululomille. Ensi vuonna sitten lisää toimintaa!

17.12.2018

All Day ON! Helsingin Suvilahdessa 10.-11.5.2019

ALL DAY ON!
PE 10.5.2019 Gasellit 10V
LA 11.5.2019 Pyhimys TBA
SUVILAHTI, HELSINKI

Mitä tämä “All Day ON!” nyt tarkoittaa? No, kyseessähän on All Day Agencyn järjestämä kevätjuhla, joka syntyi kahdesta tosiasiasta:

A) Gasellit täyttää ensi vuonna pyöreät 10 vuotta ja
B) Pyhimykselläkin on taas jotain uutta spesiaalia mielessä
—> Yhdistetään nämä ilonaiheet ja pistetään Helsingin Suvilahteen pystyyn isomman kaliiberin kaksipäiväinen livetapahtuma.

Sitten mietimme sitä maailman parasta fiilistä, kun kevään ekat ulkokelit ovat saapuneet, koko kesä on vielä edessä ja kaikki tuntuu olevan mahdollista. Jospa kokoontuisimme porukalla Suvilahteen juhlistamaan kevättä ja sen suomia iloja mitä parhaimpien artistien musiikin äärelle?
—> Istuimme yhdessä alas.

Gasellien ajatus perjantaista 10.5. oli tällainen:
“huh huh! havahduttiin vähän aikaa sitten siihen, että gasellit täyttää ensi vuonna pyöreät 10 vuotta! räpellettiin ekat biisit porukalla kasaan vuonna 2009. vuosikymmen myöhemmin matkan varrelle on mahtunut viisi albumia ja yksi ep. keikkojakin on päästy vetämään noin 500 kappaletta pitkin suomea. mukaan on jäänyt kasoittain hyviä ja tietysti myös monia huonompiakin muistoja. ollaan tavattu musiikin merkeissä lukemattomia kivoja tyyppejä ja päästy spessuihin paikkoihin ruska-ajan inarista tallinnan satamabaariin ja lappeenrantalaisen opiskelija-asunnon lattialta ruisrockin rantalavalle. nyt on aika pysähtyä juhlimaan kuluneita vuosia. täytyy siis järjestää synttärit!

illan mittaan on luvassa ainakin erikoiskeikka, jonka aikana muistellaan ja esitetään meidän tuotantoa vuosien varrelta. te saatte varmaankin myöhemmin vaikuttaa soitettaviin kappaleisiin jonkinlaisen äänestyksen muodossa. tottakai vedetään myös uudempaa tuotantoa ja juhlitaan kunnolla. ja tässä on vielä hyvin aikaa kehitellä vielä kaikenlaista muutakin spessua illaksi!”

Pyhimys puolestaan ajatteli lauantaista 11.5. tällä tavalla:
“Varmaan, jos yhtään osaa laskea yks plus yks, niin tajuaa, että kyllä sitä JOTAIN uutta materiaalia on tullu tänkin vuoden aikana valmisteltua. Nyt, vaikka vielä ei halutakaan kertoa mitä se JOTAIN on, niin jotta saadaan liput myyntiin jouluksi, ikään kuin joudutaan paljastamaan, että JOTAIN on mahdollista päästä kuulemaan ensi kertaa livenä tässä kyseisessä All Day On! -tapahtumassa. Eli kuten sananlasku sanoo: Aikainen lintu on sika säkissä, käytännössä siis maksat vähemmän jos sun usko/toivo/rakkaus riittää tässä vaiheessa, tai sitten odotat siihen saakka kun julkistetaan JOTAIN alkuvuodesta ja makselet pikkusen enempi. Aina pitää olla JOTAIN.”

Ja näin.

Nämä kaksi päivää asettavat merkkipaalun siihen pisteeseen missä All Day on tällä hetkellä, sekä näyttävät suunnan sinne mihin olemme menossa. Eli eteenpäin, matkahan on vasta alussa. Tapahtumaan on vielä mukavasti aikaakin, niin tässähän ehtii katsoa, että mitä kaikkea kivaa sinne vielä keksitään. Meillä on vahva fiilis, että tästä tulee hauskaa. Tervetuloa mukaan!

Rajoitettu määrä Early Bird-lippuja tulee myyntiin Tikettiin tiistaina 18.12.2019 klo 10:00.

EARLY BIRD -LIPUT
-1 pv 38 €
-2pv 60 €

FB-eventiin pääset klikkaamalla tästä.

Osta liput tästä.

26.09.2018

Tervetuloa rosteriin Nicole Willis!

Iloisia uutisia syksyyn! All Day on aloittanut yhteistyön mm. Barack Obamankin soittolistoja tähdittävän Nicole Willisin kanssa.

Brooklyn-lähtöinen Nicole Willis on arvostettu laulaja ja tuottaja, joka on pitkällä urallaan seikkaillut niin acid jazzin, soul revivalin, housen, trip hopin, funkin, soulin kuin future disconkin maailmoissa.

Willis tunnetaan mm. The Soul Investigatorsin kanssa vuonna 2005 julkaisemastaan, maailmanlaajuista arvostusta nauttivasta “Keep Reachin’ Up”-albumista ja Jimi Tenorin kanssa tehdyistä “Cola & Jimmu”-levytyksistä. Ennen 90-luvun alussa alkanutta soolouraansa hän toimi taustalaulajana mm. Curtis Mayfieldin, Leftfieldin ja Shawn Lee & Bosq:n yhtyeissä.

Alkuvuodesta 2019 päivänvalon näkevällä “I’m Grown”-albumilla kuullaan Willisin uutta Banda Palomita -yhtyettä, jossa soittavat Ndioba Gueye (sähköbasso), Julius Heikkilä (sähkökitara), Antti Kujanpää (koskettimet), Ilari Larjosto (rummut) ja Luiz Sa Do Carmo (perkussiot). Levyn julkaisijana toimii Willisin oma Persephone Records.

Nicole Willis on mahdollista buukata keikalle myös Kalifornia-Keken tai elektroyhtye Jessen kanssa.

Buukkaa Nicole Willis keikalle nyt: booking@allday.fi

05.09.2018

Tästä alkaa Fantastik Voyage – tervetuloa rosteriin Aivovuoto!

Syksyn alkajaisiksi on mitä mukavinta ilmoittaa, että rap-yhtye Aivovuoto on kiinnitetty All Dayn rosteriin!

Aivovuoto on vuonna 2012 perustettu, itä-Helsingistä lähtöisin oleva rap-yhtye, joka on julkaissut neljä erinomaisen vastaanoton saanutta levyä; ”Aivovuoto”, ”Vihaa karkkia” -EP, Khidin kanssa tehty split ”Se tuli televisiosta / Sushi Drive-by” sekä tuoreimpana vuonna 2017 julkaistu “Dötöx”.

Yhtye koostuu tuottajaveljeksistä Miosta ja Visasta (K.V.N & LOBO, muun muassa SMC Lähiörotat, instrumentaalilevyjä), sekä räppäri Matista, a.k.a. Jodarokista (muun muassa Kemmuru, Freerap, Meiän Musiikki -levy-yhtiö).

Aivovuoto on työskentelytavaltaan sessiobändi – musiikki syntyy omassa Studio TÖI:ssä. Yleensä ensin tulee veljesten tausta, jonka jälkeen Matti kirjoittaa siihen biisin ja kappale pyritään purkittamaan välittömästi. Tajunnanvirta. Spontaanius. Aivovuoto nauhalle.

Yhtye tunnetaan myös omalaatuisista videoista, joista osan herrat ovat itse tuottaneet, käsikirjoittaneet ja joskus leikanneetkin. Videot laajentavat kappaleiden maailmaa. Aivovuoto on tehnyt videoita myös muille nimellä Aivotuotos.

Buukkaa Aivovuoto keikalle: booking@allday.fi

30.08.2018

Onko Jano? Gasellit juhlii uutta albumiaan joulukuussa Kaapelitehtaalla!

Suomen rakastetuimpiin rap-yhtyeisiin lukeutuva Gasellit julkaisee uuden albuminsa, “Jano”, 26. lokakuuta. Albumin virallisia julkkareita juhlitaan Kaapelitehtaan Merikaapelihallilla koko illan kotibileiden (vuoden parhaat) merkeissä 15. joulukuuta!  Liput Gasellien syksyn ainoalle Helsingin keikalle tulevat myyntiin Tikettiin maanantaina 3. syyskuuta klo 12:00.

Myös sinut on kutsuttu näihin bileisiin! Gasellien virallinen kutsukirje kuuluu seuraavasti:

*****

“meidän uus albumi ”jano” on nyt valmis ja se julkaistaan 26. lokakuuta. levynteko on nastaa hommaa, mutta se vie myös aikaa. sen takia ollaan jouduttu jättämään monet hyvät kekkerit tänä vuonna väliin. niinpä päätettiin huipentaa vuosi 2018 kunnon bileisiin!

jano-levyn julkkareita juhlitaan lauantaina 15.12. kaapelitehtaalla helsingissä! ajateltiin, että tehdään levyjulkkareiden kunniaks tällä kertaa jotain spesiaalia ja päätettiin pitää koko illan bileet kaapelilla. paardit alkaa ysiltä ja jatkuu aina neljään asti. vedetään illan aikana levyjulkkarikeikka, jolle koitetaan säätää mukaan paljon vierailijoita ja kaikkee muuta kivaa. meidän lisäks illan aikana esiintyy myös kaikkien aikojen paras koira, eli karri koira.

eikä siinä vielä kaikki! lisäks me soitetaan heti keikan jälkeen gasellien historian ensimmäinen dj-setti. luvassa meidän pökötissä paljon soivia klassikoita, hyvää uutta musaa ja hölmöilyä. illan aikana soittelee myös muita dj:tä, mut niistä lisää infoa myöhemmin!

näillä puheilla me halutaan toivottaa kaikki tervetulleiksi! ota kaverit mukaan ja tuu juhlimaan!”

-gasellit

*****

Gasellit: Jano -levyjulkkarit
Live: Gasellit, Karri Koira
DJ´s: Very Special Gasellit DJ-set + myöhemmin julkistettavat muut DJ:t

Aika: 15.12.2018,  klo 21-04
Paikka: Kaapelitehdas, Merikaapelihalli (Tallberginkatu 1, 00180 Helsinki)

Ikäraja: K18
Liput: 32e ennakkoon / 37e ovelta. Liput tulevat myyntiin Tikettiin maanantaina 3.9. klo 12.

Mukana menossa: All Day, Johanna Kustannus & YleX

17.08.2018

PYHIMYKSEN NELJÄ VUODENAIKAA: SYKSY SAA SUUREN KYSYNNÄN VUOKSI LISÄKEIKAN

Nopeasti loppuunmyynyt Pyhimyksen ”Neljä vuodenaikaa: Syksy” -konsertti Helsingin Kulttuuritalolla saa lisäkeikan perjantaina 12.10.2018. Runsaiden kyselyiden vuoksi tapahtuma on sallittu myös alle 18-vuotiaille. Konsertin liput tulevat myyntiin Lippupisteessä ja Tiketissä tiistaina 21. elokuuta klo 9.00.

Suomen suosituimpien artistien joukkoon nousseen pitkän linjan räppäri Pyhimyksen helmikuussa julkaistu ”Tapa poika” -albumi on ollut kuluneen vuoden puhutuimpia julkaisuita. Jo viime marraskuussa järjestetty levyn ennakkokuuntelukeikka Valkoisessa Salissa möi loppuun alle minuutissa. Nopeassa ajassa platinaa myyneen albumin jokainen kappale ylsi Spotifyn Suomen TOP50-listalle ja kevään loppuunmyyty levynjulkaisukiertue sisälsi mm. peräti kolme peräkkäistä iltaa Tavastialla.

Lokakuussa artisti nähdään ensimmäistä kertaa omilla keikoillaan Kulttuuritalon lavalla.

”Kevään ja kesän perinteisemmän kiertueen jälkeen halusin järjestää jotain spessua, tai no, ainakin jotain kummallista. Siksi Kulttuuritalon tapahtuma on syksyn ainoa ja samalla vuoden viimeinen live-esiintymiseni, johon pyrin roudaamaan aikaisempaa enemmän musiikki- ja esiintyjäihmisiä mukaan. Ei nyt kuitenkaan spoilata liikaa, mutta ainutkertainen parin tunnin konsertti on suunnitelmissa”, Pyhimys summaa.

All Day & Fullsteam Agency esittävät:
PYHIMYS – NELJÄ VUODENAIKAA: SYKSY

PE 12.10.2018
Liput alk. 29 EUR
Ennakkomyynti alkaa Lippupisteessä ja Tiketissä ti 21.8.2018 klo 9.00
Ostorajoitus: 6 lippua / asiakas

LA 13.10.2018
Loppuunmyyty

13.07.2018

All Day <3 All Jucci - tervetuloa rosteriin Kube!

Ilolla ilmoitamme, että All Day on aloittanut yhteistyön Suomen eturivin rap-artisteihin lukeutuvan Kuben kanssa!

Kube on kotimaisen rap-musiikin suunnannäyttäjä, jonka tyyli on inspiroitunut erityisesti uuden sukupolven nuoria räppäreitä. Aina ajankohtainen ja uudistumiskykyinen artisti on julkaissut vuonna 2018 tuoreimman “All Jucci”-soololevynsä lisäksi yhteis-ep:t sekä Eevil Stöön että NCO:n kanssa.

Vuosituhannen vaihteesta asti kuvioissa ollut artisti löysi oman kopioimattoman äänensä viimeistään vuonna 2013 ilmestyneellä ”Lentokonetila”-albumilla ja on pysytellyt siitä asti visusti korkeammalla kuin satelliitit.
Uuttera työ on poikinut myös Emma-ehdokkuuksia ja artistin seinältä löytyy sen verran jalometallia niin omista biiseistä kuin vierailuista muiden kappaleilla (mm. JVG, Tuuttimörkö, Julma H, Cheek), ettei ylimääräisille tauluhankinnoille ole juuri tarvetta.
Buukkaa Kube keikalle nyt: booking@allday.fi
25.05.2018

PYHIMYS SYKSYN AINOALLA JA VUODEN VIIMEISELLÄ KEIKALLA KULTTUURITALOLLA LOKAKUUSSA

Suomen suosituimpien artistien joukkoon noussut pitkän linjan räppäri Pyhimys esiintyy ”Neljä vuodenaikaa – Syksy” -konsertissa Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 13. lokakuuta. Tapahtuman liput tulevat myyntiin Tikettiin ja Lippupisteeseen maanantaina 28.5.2018 klo 9.00.

Pyhimyksen helmikuussa ilmestynyt ”Tapa poika” -albumi on ollut kuluneen vuoden puhutuimpia julkaisuita. Jo viime lokakuussa järjestetty levyn ennakkokuuntelukeikka Valkoisessa Salissa myi loppuun alle minuutissa. Nopeassa ajassa platinarajan ylittäneen albumin jokainen kappale ylsi Spotifyn Suomen TOP50-listalle, ja kevään loppuunmyyty levynjulkaisukiertue sisälsi mm. peräti kolme peräkkäistä iltaa Tavastialla.

Kesällä Pyhimys nähdään lähes kaikilla isoimmilla festareilla ja lokakuussa hän nousee ensimmäistä kertaa omalla keikalla Kulttuuritalon lavalle.

”Kevään ja kesän perinteisemmän kiertueen jälkeen halusin järjestää jotain spessua, tai no, ainakin jotain kummallista. Siksi Kulttuuritalon tapahtuma on syksyn ainoa ja samalla vuoden viimeinen live-esiintymiseni, johon pyrin roudaamaan aikaisempaa enemmän musiikki- ja esiintyjäihmisiä mukaan. Ei nyt kuitenkaan spoilata liikaa, mutta ainutkertainen parin tunnin konsertti on suunnitelmissa”, Pyhimys summaa.

All Day & Fullsteam esittävät:
PYHIMYS – NELJÄ VUODENAIKAA – SYKSY
LA 13.10.2018 Helsinki, Kulttuuritalo

Liput alk. 29€
Ennakkomyynti alkaa ma 28.5.2018 klo 9.00
TIKETTI: www.tiketti.fi/tapahtuma/54943
LIPPU.FI: https://www.lippu.fi/pyhimys

24.05.2018

Ruudolfin uusi albumi ulkona nyt!

Ruudolf julkaisi keskiyöllä ensimmäisen uuden albuminsa kahdeksaan vuoteen.  Viimeksi Ruudolf kysyi ‘Voisitsä rakastaa Asfalttisoturii’, nyt hän kysyy ’Ootsä nähny musta unta’?

“Viimesen kahdeksan vuoden aikana etin itseäni artistina ja mitä mun pitäis tehä. Tehtiin Karri Koiraa ja Lihamyrsky-juttuja. Muitten kanssa ja muille musan tekeminen oli siistiä varsinkin kun olin laittanut itseni semmoseen “räppivankilaan” mistä en osannu päästä ulos, mut kun kyse oli muiden biiseistä niin sai olla vapauttavalla tavalla luova eikä tarvinnu spennaa. Ne projektit alko nostaa mun sisällä halua tehdä itellenikin musiikkia ilman rajoituksia.

Leijonakuningas-laulu oli varmaan eka juttu mist alko nousta hinku et haluun mennä enemmän samaan suuntaan. Kesti vaan 8 vuotta päästä vapaaksi niist kaikist vanhoista muoteista joita olin itelleni rakentanut.”, Rudy avaa levyntekoa FB-sivullaan julkaisemassaan pitkässä postauksessa, jonka voit lukea kokonaisuudessaan klikkaamalla tästä.

Kuuntele Ruudolfin oman Lihamyrsky-yhtiön kautta julkaistu Ootsä nähny musta unta klikkaamalla tästä.

***

Ruudolf LIVE kesä 2018:

2.6. Ruudolf + VG+ @ Kimmel (Lakkiaisbileet), Joensuu
6.6. Ruudolf @ Kaivohuone, Helsinki
8.6. Ruudolf @ Soolo, Kotka
15.6. Ruudolf & Karri Koira @ O’Learys, Helsinki
16.6. Ruudolf @ Carlings-kesäfestivaali, Korjaamo, Helsinki
30.6. Ruudolf @ Kontufest-ennakkoklubi, MyHani Pub & Club, Helsinki

7.7 Ruudolf @ Ruisrock, Turku
15.7. Ruudolf @ Ilosaarirock, Joensuu
20.7. Ruudolf & Karri Koira @ Tirmo Blues, Porvoo
27.7. Ruudolf @ Qstock, Oulu

1.8. Ruudolf @ Club Escape, Jyväskylä
3.8. Ruudolf & Karri Koira @ Liveblast, Helsinki
3.8. Ruudolf @ Kaupungin Äänet 2018, Lahti
17.8. Ruudolf & Karri Koira @ Samppalinna, Turku
18.8. Ruudolf & Karri Koira @ Fontana, Vaasa
19.8. Ruudolf & Karri Koira @ Weekend Festival 2018, Helsinki

16.05.2018

Tervetuloa rosteriin SOFA, Lac Belot ja DJ Marc Fred

Näin kesän korvalla meillä on suuri ilo ilmoittaa, että kovaa nostetta nauttiva hiphop-duo SOFA, englanninkielisen kotimaisen musiikin seuraava suuri nimi Lac Belot ja pitkän linjan dj ja baleaarisen musiikin ekspertti Dj Marc Fred on kiinnitetty All Dayn rosteriin!

SOFA on vuonna 2013 perustettu räpduo, joka julkaisi helmikuussa 2018 kehutun Puolukoita-EP:n. EP avaa saundillaan ja estetiikallaan aivan uuden sivun yhtyeen uralla. SOFA tuo freesiä ja kaivattua visiota muuten kovin miehiseen skeneen eikä pelkää tehdä räppiä omista lähtökohdistaan käsin – mikään aihe oli liian naiivi tai epäuskottava näiden mimmien käsittelyyn. Legginsit, menkat, you name it. 

Yhtyeen sydän sykkii feminismille, bängääville biiteille, tasa-arvolle ja vapaudelle, joka välittyy vahvasti duon voimauttavassa materiaalissa. SOFA:n live-energia on niin pitelemätön, että se ei jätä kenellekään epäselväksi, että #futureisfemale #pussygrabsback #eitipu.

Kuuntele Puolukoita EP Spotifyssa tästä.

*

Lac Belot on yksi kiehtovimmista uusista suomalaisista artisteista. Karismaattisen laulajan kunnianhimolla ja taidolla orkestroitu taidepop on sanalla sanottuna vangitsevaa. Kauneutta huokuvat ajattomat kappaleet vievät kuulijansa jonnekin Eedenin puutarhan ja Lewis Carrollin satujen välimaastoon, missä kuiskaukset yltyvät taianomaisesti massiivisiksi myrskyiksi ja tyyntyvät yhtä yllättäen.

Aiemmin keväällä julkaistu sinkku ‘D ‘n’ A’ ja tänään ilmestynyt ‘Pale Moon Rabbit’ ovat jo ehtineet kerätä suitsutusta medialta ja musiikin ystäviltä. Solina Records julkaisee Lac Belotin pitkään kypsytetyn debyyttialbumin syyskuussa 2018.

Lac Belotin primus motor Jarno Takkumäki on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt mm. toimia tuottajana Laura Moision Teosto-palkintoehdokkuuden saaneella Ikuinen Valo -levyllä ja soittajana The Holyssä ja Lopunajan miehessä. Yhtyeen muut jäsenet ovat tuttuja mm. Karina, the Holy ja Morsian-yhtyeistä.

Kuuntele sinkut ‘D ‘n’ A’ ja ‘Pale Moon Rabbit’ Spotifyssä tästä.

*

Jo vuosia levyjä soittanut sekä Helsingissä aktiivisesti keikkaillut Marc Fred on lämpimän ja hyvän mielen tanssimusiikin tietäjä. Uuden sekä vanhemman rytmimusiikin intohimoinen harrastajaa on soittanut lähes kaikissa Helsingin tärkeimmissä menomestoissa jo useamman vuoden ajan, vakituis-DJnä muun muuassa Kaikussa ja Tenhossa. Näiden lisäksi on keikkoja ollut Flow Festivaaleilla, Pietarissa sekä Tallinnassa. 

Moderni sekä klassisempi Disco ja House ja näiden ala-genret ovat herran erikoisalaa, mutta muita musiikkityylejä löytyy myös hyvin laajalla skaalalla. Baleaarinen, ajaton ja tyylikäs visio on Marcilla aina mielessä.

*

Tilaa SOFA, Lac Belot ja Marc keikalle: booking@allday.fi

11.05.2018

Rap-elämän kevät – uutta musiikkia korvillemme tarjoilevat Laineen Kasperi, Stöö & Koksu, Seksikäs-Suklaa & Dosdela ja Kingfish

Ai ai, aurinkoa ja uutta musiikkia, mikäpä sen parempaa! Kuluneella viikolla maailman kansan korville on saatu uutta herkkua useammastakin osoitteesta.

Viimeinen boheemi ja rap-pioromantikko Laineen Kasperi julkaisi tällä viikolla uusimman, mahdollisesti jopa viimeiseksi jäävän albuminsa ‘Vihapuheita ja rakkauslauluja’. Levyjulkkareita juhlitaan Helsingin Korjaamolla lauantaina 26.5.

Hyphy-musiikin pioneerit Eevil Stöö ja Koksu Koo lasauttivat tänään kuultavaksi tuplasinkun ’21Savage / Kaksijäinen’. Rötöstoverien uutta kamaa kuullaan lisää Korjaamolla lauantaina 19.5., jossa illan avaa nuori ja notkea Versace Henrik.

Seksikäs-Suklaa, Dosdela ja VG+ ja julkaisivat eilen kesän kuumimpia bängereitä sisältävän ‘Denssi & Chill EP:n’ . EP-julkkareita juhlistetaan tänään 11.5. Kuudennen Linjan All Night-illassa, jossa lauteilla myös Hassan Maikal, AK ja Mellow Yellow DJ’s.

Myös Kingfishin uusi tuplasinkku ‘Koko huudi / Hyvä Fisu’ on täyttänyt koko huudin, hyvä Fisu!

 

 

 

 

 

04.05.2018

Helsinkiläinen elektroartisti Detalji All Dayn rosteriin

All Dayn uusin artistikiinnitys Detalji on helsinkiläinen artisti ja tuottaja, joka on noussut elektronisen musiikin seuraajien tietoisuuteen itse säveltämillään suurkaupungin yötä sekä rakkauden kaipuuta hellivillä kappaleillaan. Ysäriteknosta sekä IDM:stä vaikutteita ammentava tuottaja on kerännyt kiitosta omalaatuisesta soundistaan. Detalji rakentaa kappaleitaan progressiivisuuden sekä pop-koukkujen välimaastossa leikitellen.

Myös muiden tuotantoa remixannut tuottaja julkaisi kuluvan vuoden maaliskuussa 90-luvun klubikulttuuria sekä yöllisiä kohtaamisia fiilistelevän debyytti-EP:n SEX. Singlet “1999” sekä “Wanna Make U” saivat välitöntä positiivista huomiota eri radioissa, medioissa ja soittolistoilla.

Detalji tullaan näkemään tulevana kesänä mm. 8.6. Helsingissä Sidewaysissa, 30.6. Seinäjoella Provinssissa ja 21.7. Tampereella Uusi Tampere-festivaalilla.

27.03.2018

KANADALAISRÄPPÄRI KILLY SUOMEEN KESÄKUUSSA

Maailmanlaajuisesti suosituimpien kanadalaisräppäreiden joukkoon komeetan lailla singahtanut KILLY saapuu Tavastialle maanantaina 11. kesäkuuta. Torontosta ponnistavan, vasta 20-vuotiaan artistin tummaa melodista trap-soundia on verrattu mm. Travis Scottiin. KILLYn vuonna 2017 julkaistu läpimurtohitti ’Killamonjaro’ on ehtinyt kerätä Youtubessa ja Spotifyssa yhteensä jo yli 30 miljoonaa kuuntelua. Maaliskuussa 2018 julkaistu debyyttipitkäsoitto ’Surrender Your Soul’ sisältää myös hitit ’Distance’ ja ’No Sad No Bad’ ja tuottajakaartiin lukeutuu mm. yhteistöistään Lil Uzi Vertin, Kanye Westin ja Jay-Z:n kanssa tunnettu Wondagurl.

Illan avaa Suomen tunnetuin bassobaritoni ja jäisin alamäkihiihtäjä Eevil Stöö. Suomiräpin renessanssimiehen nauru on naurua pimeässä, suru kolmannen silmän kyyneleitä. Lavalla maestro on repäisevä kuin vanha Loiri, jonka kruunaa Nuoren Derrickin säestävä Predator-käsi. 

Illan levymusiikista vastaa Hoodwatch DJ’s.

KILLY (CAN)
Eevil Stöö
Hoodwatch DJ’s

ma 11.6.2018
Tavastia-klubi, Helsinki

Liput ennakkoon 20 €, ovelta 22 € mikäli jäljellä. 

Lipunmyynti alkaa Tiketissä torstaina 29.3.2018 klo 12:00. Osta liput tästä.

26.03.2018

LEGENDAARINEN HIPHOP-RYHMÄ SOULS OF MISCHIEF (USA) NOSTURIIN

Oaklandista vuonna 1991 ponnistanut hiphop-ryhmä Souls of Mischief palaa Suomeen pitkän tauon jälkeen! MC A+:sta, Opiosta, Tajaista ja Phestosta koostuva kokoonpano on tullut tunnetuksi aidosta old school-hengestään ja elävän orgaanisista soundeistaan, mutta myös taustoistaan legendaarisessa Hieroglyphics-kollektiivissa.

Souls of Mischiefin viimeisin levy “There is Only Now” julkaistiin vuonna 2014. Levyn tuottaneen Adrian Youngen mukaan There is Only Now on paluu juurille ja nitoo yhteen ryhmän historian hiphop-klassikoksi noteeratun 93 ’til Infinity-ajoilta tähän päivään. Levyä on syystä ylistetty myös vierailijakaartin (Busta Rhymes, William Hart, Snoop Dogg and Scarub) ansiosta. Livenä Souls Of Mischief tarjoaa originaalia henkeä ajoilta, jolloin hiphop kukoisti aitoudessaan.

Souls of Mischief
15.6.2018
Nosturi, Helsinki
Liput 26,00/30,00 palvelumaksuineen

S/K18
Ovet 20:00

Liput myynnissä Ticketmasterissa nyt: https://www.ticketmaster.fi/event/227205.

16.03.2018

Tarjolla sitä hyvää – Yona, Gasellit, Eevil Stöö x Koksu Koo, DJ Kridlokk ja TIPPA julkaisivat uutta musiikkia

Kyllä nyt kelpaa – aurinkoa tarjoillaan taivaalta ja luureista. Alla tukku parasta uutta kotimaista sis. tänään julkaistut Yona: Ghetto, Gasellit ft. Elias Gould: Riks Raks Poks, Eevil Stöö x Koksu Koo: Sylkee sekä viime perjantaina tipahtaneet DJ Kridlokk: Varaani ja TIPPA: Satutat mua. Lait kuunnellen!

16.03.2018

SITOI All Dayn rosteriin

SITOI on rap-artisti, jonka musiikissa kietoutuu yhteen rujo ja kaunis. Hänen lyriikkansa kumpuavat herkkyyden, ruumiillisuuden sekä sosiaalisten suhteiden ja -ilmiöiden tarkastelusta, jonka lopputuotteena syntyy komplekseja kielikuvia pursuavaa aikalaiskerrontaa.

Riimien alkusoinnut ja omaperäinen flow tuovat ennemmin mieleen Murmur Recordsin ja Ceebrolisticsin kulta-ajat kuin 2010-luvun toistoon ja hokemiin perustuvan turn up trapin. Tyylikästä mielikuvaa vahvistaa tummanpuhuvat taustat, joissa kuuluu runsaasti vaikutteita brittiläisestä elektronisesta musiikista ja Portisheadin kaltaisesta Trip-Hopista.

SITOIn ensimmäinen single ‘Kun jumalat sulavat’ julkaistiin keskiviikkona 14.3.

 

24.08.2017

ALL DAY KIITTÄÄ KESÄSTÄ JA ENSIMMÄISESTÄ ELINVUODESTAAN

All Day juhlii ensimmäistä vuottaan Suomen musiikkibisneksen etupenkillä. Esa Nikkilän ja Jussi Laineen perustama nyrkkipaja on lyhyessä ajassa ehtinyt vakiinnuttaa asemansa kotimaisten ohjelmatoimistojen kärkikastissa. Vuoden aikana on ehtinyt tapahtua melkoisen paljon ja kaikkien kohokohtien listaaminen paperille jumittaisi uutiskirjeen tilaajien faksit. Tässä kuitenkin lyhyesti muutama poiminta All Dayn kuluneelta vuodelta.

Viime vuoden loppuunmyyty Ruger Hauerin jäähyväiskeikka Kaapelitehtaalla sekä MC Taakibörstan kolme loppuunmyytyä Tavastiaa petasivat All Daylle lupaavaa vuotta 2017 ja siihen malliin olemmekin jatkaneet. Vuodenvaihteessa pistimme virallisesti hynttyyt yhteen legendaarisen Ramin Välityksen kanssa. Yhdistymisen myötä All Day -nimen alle saatiin lähes kokonaisuudessaan kotimaan kovin rap- ja rytmimusiikin artistikattaus sekä tietenkin, Katin ja Valarin luotsaama, ylivoimainen Katin Tavara -merchandise-kauppa, jonka viisivuotista taivalta juhlistettiin toukokuussa näyttävästi jo kolmannessa Katin Gaalassa. Nikkilän ja Laineen rinnalle saatiin samaan syssyyn tuottajakeiju Jenny Lahti ja yrityksen toimitusjohtajaksi moniosaaja Jussi Roine.  Rivejä vahvisti vielä kevään myötä uusi agentti Feniks Willamo, tuoden mukanaan uutta puhtia sekä keikkamyyntiin että artistirosteriin. Tämän myötä All Day on syksyyn 2017 mennessä myynyt roimasti yli 1000 kotimaista keikkaa Suomen klubeille ja festareille. Näistä erikoismainintana viimeisin kotimainen megashow, eli loppuunmyydyn Flow Festivalin täydelle päälavakentälle esiintynyt Monsp 20v -juhlakokoonpano, joka tarjoili Keijo Kiiskisen nimissä ainutlaatuisen läpileikkauksen suomalaiseen rap-musiikkiin.

Kotimaisten keikkojen myynnin ohella All Day on kasuaalisti toimittanut suomalaisten kuultavaksi myös ulkomaisia koviksia, mukaanlukien Stormzy, Machine Gun Kelly, Post Malone, Skepta, Smif-N-Wessun, The Beatnuts, Viagra Boys sekä Flowdan. Näitä lupaamme luonnollisesti lisääkin. Toki olemme ehtineet räiskiä menemään myös omia tapahtumia, mm. Suomen Rullalautaliiton kanssa järjestetyt All Dayn 1v -synttärijuhlat Suvilahden After Skate -minifestarin muodossa. Tapahtuman myötä All Day rantautui myös kevyesti ulkoilmakekkereiden pariin ja tarkan muistin omaavat muistanevat aurinkoisen festivaalin olleen varsin onnistunut juhla.

Vuoden aikana tapahtunutta on vaikea pukea sanoiksi hengästymättä, paljon on mahtunut pieneen aikaan. Musajuttujen lisäksi olemme tehneet oman pienen vaatemallistonkin ja viimeisimpänä lanseerasimme lätsäkollabon legendaarisen Mitchell & Nessin kanssa. Metsäänkin ollaan toki välillä menty, kuten varmaan asiaan kuuluukin, mutta kaikesta ollaan selvitty lähes kuivin jaloin. Liikevaihdollisesti ensimmäinen vuosi tulee olemaan mukavaa katseltavaa ja odotamme innolla tulevia tötöilyjä musabi$neksen huipulla. Kiitos kuuluu kaikille teille asianomaisille. Täältä pesee niim birusti.

04.05.2017

Tervetuloa All Daylle Feniks Willamo

Feniks Willamo aloittaa All Daylla

Alkava kesä tarjoilee iloisia uutisia All Daylle. Musiikkialan pidetyimpiin ihmisiin ja kovimpiin ukkoihin lukeutuva Feniks Willamo on aloittanut keikkamyyjänä All Daylla toukokuun alussa. Feniks on aiemmin työskennellyt noin viiden vuoden ajan Fullsteam Agencylla agenttina ja promoottorina. Kannuksensa Suomen musiikkibisneksessä hän on ansainnut toimimalla kymmenien huippunimien kotimaisena agenttina, nostaen itsensä alansa arvostetuimpiin agentteihin. Kotimaisten bändien lisäksi mies on näyttänyt kyntensä myös kansainvälisellä foorumilla toimittamalla Suomeen huippunimiä, kuten Passenger, Silvana Imam, Princess Nokia, Jedi Mindtricks, Yung Lean jne.

Feniksin mukana All Dayn kotimaiseen rosteriin liittyy liuta kivenkovia artisteja. Heti alkuun Willamon kuumalta linjalta voit buukata All Dayn olemassaolevan rosterin lisäksi seuraavat artistit: Elias Gould, Kauriinmetsästäjät, Noah Kin sekä Dallas Kalevala. Lisäyksiä seuraa lähiaikoina.

All Daylla Feniks tulee keskittymään ensisijaisesti kotimaisen rosterin vahvistamiseen, aloittaen tasavertaisena myyntitykkinä Esa Nikkilän ja Jussi Laineen rinnalla. Lisäksi tämä Helsingin klubiskenen nuori kingi tulee tohottamaan All Dayn omien klubien ja dj-rosterin parissa niin pirusti, että savu noussee korvista jo ennen kesäkuuta.

”Feniks on sen verran kova epeli, että kyllä täällä toimistolla korkattiin vichyt, kun saatiin tällainen uutinen alkukesään”, All Dayn perustajajäsen Esa Nikkilä myöntää.

”Tämä on lyhyesti sanoen upea juttu sekä All Dayn toimistoväelle henkilökohtaisesti että myös rosterin artisteille ja kaiken kaikkiaan All Dayn toiminnalle sekä tulevaisuudelle”, firman toinen perustaja Jussi Laine jatkaa.

10.03.2017

WANHAT YHDISTYNEET KOULUKUNNAT – ALL DAYN ENSIMMÄINEN LEVYJULKAISU

Todelliset wanhan liiton legendat Davo Ukki, Tarbash Luoti ja Avionin Prinssi hyppäsivät mikkikopiin ja tuloksena on All Dayn ensimmäinen levyjulkaisu! Projekti kantaa nimeä WYK eli Wanhat Yhdistyneet Koulukunnat. Legendaarisilta lyyrikoilta on luvassa on tuttuun tyyliin hurttia sanailua suoraan Stadin sydämestä.

Levyn ensimmäinen kappale, joka kantaa nimeä “Roban veteraanit” julkaistiin torstaina 9.3. Spotify-singlenä ja musiikkivideona. Biisi on JV:n tuottama ja Slowknow Productionsin ohjaama video nostaa hattua edesmenneen We Got Beefin lisäksi legendaarisille Helsingin ikoneille kuten Foghorn, Beefy Queen & Jump Inn. Bongaa videolta tuttuja ja tuntemattomampia tekijänaisia ja -miehiä eri pelikentiltä!

Spotifysta http://bit.ly/wykrobanveteraanit
Apple Deezer http://lnk.to/wyk-robanveteraanit

14.02.2017

Machine Gun Kelly kesällä Suomeen myös klubikeikalle

Machine Gun Kelly on julkaissut Euroopan-kiertueensa alkavaksi 7. kesäkuuta Lontoosta. Tulevana kesänä MGK nähdään Summer Up -festivaalikeikan lisäksi myös klubikeikalla 15.7. Tavastialla. Musiikissaan räppiä, rockia ja R&B:tä sulavasti yhdistelevä MGK vieraili edellisen kerran Suomessa vuonna 2015, esiintyen tuolloin täyteen pakatulla Korjaamolla. 

Clevelandista lähtöisin oleva nopeasanainen räppäri ja nyttemmin myös näyttelijä, julkaisee huhtikuussa kolmannen studioalbuminsa Black Flag ja saapuu Suomeen tuoreen materiaalinsa kanssa. Esimakua tulevalta albumilta on antanut listoja hallinnut ja platinaa myynyt ensimmäinen single Bad Things, jossa mukana vierailee Camila Cabello.

Liput myyntiin Tikettiin perjantaina 17.2. klo 11.00.

13.02.2017

STORMZYN HELSINGIN KONSERTIN UUSI PÄIVÄMÄÄRÄ VAHVISTETTU

Tämän hetken kirkkain grime-tähti, Stormzy, on vahvistanut Tavastian konsertin uuden esiintymispäivän! Uusi päivämäärä on 12.5.2017. Keikan siirtymisen myötä mies ehtii julkaista kauan odotetun debyyttialbuminsa ja Suomessa päästään todistamaan ensimmäisten joukossa uunituoretta materiaalia. Uusi päivämäärä asettaa odotukset korkealle keikan suhteen, sillä miehen albumi on tällä hetkellä genren odotetuin julkaisu.

Viime vuonna ylistetyt Suomen ensiesiintymisensä Tavastialla ja Flow’n täydessä Black Tentissä tehnyt brittiräppäri lykkäsi alkuvuodesta koko kiertuettaan, mutta pienen odotuksen ja suuren kysynnän saattelemana mies saadaan takaisin Suomeen.

Liput uudelle päivämäärälle tulevat myyntiin keskiviikkona 15.2. klo 11.00. Alkuperäiseen konserttiin ostetut liput käyvät konserttiin sellaisenaan. Jos uusi päivämäärä ei sovi, ostetut liput voi palauttaa Tikettiin 28.2. mennessä.

20.01.2017

LEGENDAARINEN HIPHOP-DUO THE BEATNUTS PALAA SUOMEEN ENSIMMÄISTÄ KERTAA VIITEEN VUOTEEN

The Beatnuts vieraili viimeksi Suomessa syyskuussa 2011 ja nyt kaksikko tekee odotetun paluun Tavastialle torstaina 9. maaliskuuta. New Yorkin Queensista ponnistava The Beatnuts on JuJun ja Psycho Lesin muodostama kaksikko, joka aloitti uransa jo 90-luvun taitteessa tuottamalla kappaleita mm. Commonille, Fat Joelle ja Stereo MC’sille. Lukuisista hiotuista tuotannoistaan ja ikonisista remixeistään tunnetuksi tullut kaksikko tunnetaan mm. omista hiteistään Watch Out Now, Off the Books ja No Escapin’ This.

The Beatnuts (USA) @ Tavastia, Helsinki, 9.3.2017
Liput ennakkoon Tiketistä alk. 15 € ja ovelta 17 €, mikäli lippuja on jäljellä

Lipunmyynti alkaa maanantaina 23.01.2017 klo 09:00
http://www.tiketti.fi/tapahtuma/44923

03.01.2017

All Day Agency, Ramin Välitys ja Katin Tavara ovat nyt yhtä

Viime vuoden heinäkuussa toimintansa aloittanut ohjelmatoimisto All Day Agency yhdistää voimansa ohjelmatoimisto Ramin Välityksen ja artistien levyjä ja oheistuotteita myyvän Katin Tavaran kanssa. Uuden yrityksen perustamisen myötä Ramin Välitys jää nimenä historiaan ja keikkamyynti siirtyy All Day Agency -nimen alle. Katin Tavara jatkaa tutulla brändillään ja laajentaa toimintaansa investoimalla omaan paitapainoon. Virallisesti yritysten yhdistyminen tulee tapahtumaan helmikuussa 2017.

Rap- ja rytmimusiikkiin keskittynyt All Day Agency on toimintansa alusta alkaen myynyt oman artistirosterinsa ohella myös Ramin Välityksen artistien keikkoja. All Day Agencyn parinkymmenen artistin rosteriin kuuluu Suomen tämän hetken suosituimpia rap-artisteja, kuten Eevil Stöö, Tuuttimörkö, SMC Lähiörotat, Kingfish ja Tippa-T. Ramin Välityksen artistikattaukseen kuuluu niin ikään parikymmentä artistia, muun muassa Ruudolf, Karri Koira, Gasellit, Teflon Brothers ja Musta Barbaari.

”Loistavasti alkaneen yhteistyön jälkeen yritysten yhdistäminen oli luonnollinen seuraava askel, joka selkeyttää toimintaa entisestään ja vapauttaa resursseja olennaiselle. Tavoitteemme on alusta asti ollut nousta tämän kentän vahvimmaksi toimijaksi ja tämä yhdistyminen on iso harppaus oikeaan suuntaan. Katin Tavara puolestaan monipuolistaa palveluamme entisestään artistien suuntaan, kun merchandise-puoli on ympyrässä mukana.”, toteaa All Day Agencyn perustaja Jussi Laine.

Yrityksen tuorein vahvistus on tapahtumatuotannon ammattilainen Jussi Roine, joka on viimeiset neljä vuotta työskennellyt tuotantopäällikkönä Fullsteam Agencylla. Roine on työskennellyt satojen kotimaisten ja ulkomaisten artistien tapahtumatuotantojen parissa ja muun muassa Sideways-festivaalin tuotantopäällikkönä vuosina 2015 ja 2016. All Daylla Roine vastaa kehitystyöstä; tapahtumatuotannon organisoimisesta ja uudistuvan organisaation toiminnan ja työkalujen kehittämisestä.

All Day Agencyn perustajat Jussi Laine ja Esa Nikkilä vastaavat yhä keikkojen myymisestä. Muun muassa Kemmurun ja  SMC Lähiörottien DJ:nä tunnettu Laine ehti ennen All Day Agencya toimia neljä vuotta agenttina Fullsteam Agencylla niin kotimaisten kuin ulkomaistenkin huippuartistien parissa. Nikkilä puolestaan on työskennellyt aiemmin Tiketti Oy:n myynti- sekä toimitusjohtajana.

Vuodesta 2013 Ramin Välityksessä artistien keikkavälityksestä ja tuotannoista vastannut Jenny Lahti pääsee keskittymään täysipainoisesti tapahtumien tuotantopuoleen. Katin Tavaran, paitapainon ja All Dayn hallinnollisesta puolesta vastaa Valari Tynkkynen, joka on yksi Ramin Välityksen omistajista ja viimeiset seitsemän vuotta hän on työskennellyt informaatioteknologian alalla palvelupäällikkönä ja projektinhallintatehtivissä kotimaisten pörssiyhtiöiden parissa. Hän kuuluu myös SMC Lähiörotat -kokoonpanoon. Katin Tavaran päivittäisestä pyörittämisestä vastaa jatkossakin yrityksessä perustamisesta 2012 mukana ollut Kati Sinisalo.

Uuden yhtiön taustavoimissa vaikuttavat All Dayn kolmantena osakkaana toiminut pitkän linjan musiikkivaikuttaja ja promoottori, Tavastia-klubin ja Ruisrock-festivaalin toimitusjohtaja Juhani Merimaa, Monsp Records -levy-yhtiön omistaja ja toimitusjohtaja Keijo Kiiskinen ja Ramin Välityksen toimitusjohtajana ja Johanna Kustannuksen tuotantopäällikkönä toiminut Mikko Kuoppala, joka tunnetaan myös artistinimellä Pyhimys sekä yhtyeistä Ruger Hauer ja Teflon Brothers.

All Dayn puolivuotinen taival on ollut menestyksekäs. Ohjelmatoimisto on ehtinyt myymään noin 300 keikkaa Suomen klubeille ja festareille. Syksyn kohokohtia ovat olleet muun muassa Ruger Hauerin loppuunmyyty jäähyväiskeikka Helsingin Kaapelitehtaalla ja MC Taakibörstan kolme loppuunmyytyä paluukeikkaa Tavastia-klubilla. Heti ensi vuoden alussa luvassa on muun muassa brittiläisen grime-genren tähden Stormzyn keikka Tavastialla 28.1.

Jussi Roine
05.10.2016

CHERRIE (SWE) PALAA SUOMEEN JA DJ POLARSOUL JUHLISTAA UUTTA FOREVER-ALBUMIAAN

18.11. Helsingissä Tavastia-klubilla nähdään Ruotsin mielenkiintoisimpiin artisteihin nopeasti noussut Cherrie ja DJ Polarsoul All Star-miehityksellä. Tätä ennen DJ Polarsoulin toinen tuottajalevy “Forever” julkaistaan 14. lokakuuta, ja Tavastialla juhlitaankin levyjulkkareita.

Suomessa lapsuusvuosinaan asunut, somalitaustainen Cherrie on nopeasti noussut Ruotsin mielenkiintoisimpien artistien joukkoon. “Tabanja”-kappaleellaan suuren suosion saavuttanut laulajatar tunnetaan myös tammikuussa Suomeen saapuvan Stormzyn kanssa levytetystä “Aldrig igen”-julkaisusta. Kauan odotettu esikoisalbumi “Sherihan” julkaistiin 29. huhtikuuta ja Ruotsissa se on nostettu yhdeksi vuoden vahvimmaksi julkaisuksi.

DJ Polarsoulin debyytti “Pilvilinna” nousi parhaimmillaan albumilistalla sijalle 4, ja levyllä mukana olleista räppäreistä koottu ryhmä kiersi kesällä 2014 festareita Ruisrockista Ilosaareen. Sama karnevaali on luvassa 18.11. Tavastialla kun paikalle saapuu toistakymmentä kotimaista räppäriä. Levynjulkaisukeikalla lavalle nousee ainakin Ameeba, Sipulijaska, Sairas T, Ilkka Kalevi Tillanen, Rhyi, Jussi Kuoma, Liigalaiska, Tommishock, Ode, Setä Koponen, Eräkoira, Stepa, Asa ja Jere.

CHERRIE (SWE), DJ POLARSOUL
Pe 18.11.2016 Helsinki, Tavastia-klubi
Liput alk. 16 €, K-18

30.08.2016

All Day tuo Stormzyn Tavastialle

Grime-genren kirkas tähti Stormzy nousee lavalle lauantaina 28.1.2017 Helsingin Tavastialla. Elokuussa Flow’n täydessä Black Tentissä yleisön villinnyt ja viime vuonna ylistetyn ensiesiintymisensä Suomessa Tavastialla tehnyt brittiräppäri palaa suuren kysynnän saattelemana Suomeen. Keikan liput tulevat myyntiin Tiketissä torstaina 1.9. klo 9:00.

23-vuotias Stormzy eli Michael Omari on tänä vuonna julkaisemassa odotettua debyyttialbumiaan, jolta on kuultu jo esimakua huhtikuussa ilmestyneen ”Scary”-sinkun muodossa. Nuoresta iästään huolimatta artisti on ehtinyt vaikuttaa skenessä jo pitkään. “Wicked Skengman” -freestyle-videoiden sarjallaan miljoonia katselukertoja kerännyt Stormzy aloitti räppäämisen jo 11-vuotiaana Lontoon nuorisotaloilla grime-veteraanien kuten Skeptan, Wileyn ja Dizzee Rascalinjalanjälijssa.

2000-luvun alussa Itä-Lontoossa syntyneen musiikkityylin juuret ovat garagessa, junglessa, hip hopissa ja dancehallissa. Stormzy on genren kovassa nousussa olevan uuden aallon äänitorvi ja seurattu tekijä. Hän on tyylilleen uskollinen katujen ääni, ja myös menestynyt hyvin ilman ison levy-yhtiön tukea nousten underground-piireistä valtavirran tietoisuuteen.
Viimeiset kaksi vuotta ”Dreamers Disease” -debyytti-EP:n ilmestymisestä ovat olleet Stormzylle nousukiitoa. Artistin ”Shut up” -freestylevideo on kerännyt jo yli 36 miljoonaa katselukertaa ja sen kultaa myynyt sinkkuversio sekä samaan aikaan julkaistu ”Skengman 4” nousivat sinkkulistan kahdenkymmenen kärkijoukkoon, tehden freestyle-levytyksinä samalla historiaa Brittien sinkkulistalla.

Stormzyn kyvyt on huomioitu kahdesti arvostetulla MOBO-palkinnolla Best Grime Act -kategoriassa ja BBC nosti artistin kärkikolmikkoon uusia tulokkaita esittelevälle Sound of 2015 -listalleen. Stormzy on päässyt levittämään grimen ilosanomaa ympäri maailmaa ja Britti-kiertueen keikat ovat olleet loppuunmyytyjä jo viikkoja ennen tapahtumia. Stormzy on myös esiintynyt muun muassa Later With Jools Holland -tv-ohjelmassa ensimmäisenä omakustanneartistina jaKanye Westin vieraana Brit Awardsissa.

Stormzy on viime aikoina ehtinyt musiikin lisäksi esittelemään muitakin lahjojaan. Artisti sai oman ohjelman Apple Beats 1 -radiokanavalta nuorimpana tekijänä Pharrell Williamsin ja Dr.Dren kaltaisten nimien joukossa ja roolin Noel Clarkenelokuvatrilogian viimeisestä osasta Brotherhood.

Liput Tiketistä alk. 25 €, K-18

22.07.2016

ALL DAY AGENCY LAUNCH PARTY 2

All Day Agency Launch Partyt jatkuvat 6.8. loppuillasta Konepajan Brunossa

All Dayn juhlat jatkuvat sujuvasti vielä Tavastian illan jälkeen Konepajan Brunossa klo 24.00 eteenpäin. Loppuillasta Brunon lavalla nähdään energinen Korstoraatio, voimakas JV, mairea Tuuttimörkö sekä hekumalliset Seksikäs-Suklaa, Dosdela & VG+

Tavastian jälkeen siirtymä Brunon on luonteva, sillä Tavastian Launch Partyihin lipun ostaneet saavat lippua näyttämällä Brunon ovelta sisäänpääsyn 5 € hintaan. 

All Day on aluekeskuksessasi – tule ja jatka juhlaa!

Osta lippu Brunon iltaan.

Osta lippu Tavastian iltaan täältä.

Allekirjoita adressi Konepajan Brunon säilymisen puolesta täällä!

Kuva: Samuli Härkönen

13.07.2016

ALL DAY AGENCY LAUNCH PARTY

All Day Agency juhlistaa yrityksen starttia lauantaina 6.8. tuhdilla karnevaalilla legendaarisessa Tavastian pyhätössä.

Illan aikana Tavastian lauteille kapuaa All Dayn rosterista ainakin DJ Kridlokk, Gettomasa, View, Kingfish, Diison, SMC Lähiörotat, Kari Tapiiri ja Tuuttimörkö.

All Day on aluekeskuksessasi – tule ja juhli!

Varmista sisäänpääsy ja hanki liput edullisempaan ennakkohintaan Tiketistä.

Kuva: Samu Hintsa

 

12.07.2016

Uusi ohjelmatoimisto All Day Agency on totta

All Day Agency on uusi kotimainen ohjelmatoimisto, joka edustaa lukuisia rap- ja rytmimusiikin huippuartisteja. All Dayn liverosteriin lukeutuvat Eevil Stöö, Diison, DJ Kridlokk / Khid, Stepa, Laineen Kasperi & Palava Kaupunki, Gettomasa, Kingfish, Eräkoira x Valto, SMC Lähiörotat, Kari Tapiiri, Tono Slono, View, Avionin Prinssi ja Tuuttimörkö. Oman rosterinsa ohella All Day vastaa jatkossa myös mm. Ruger Haueria, Ruudolfia ja Karri Koiraa edustavan Ramin Välityksen artistien keikkamyynnistä.

Yrityksen perustajat Jussi Laine ja Esa Nikkilä uskovat All Day Agencyn ammattitaidolle ja näkemykselle löytyvän tilausta musiikkialalta.

“Vuosien kokemus niin artistina kuin agenttinakin auttoi synnyttämään vision siitä miten homma hoidetaan rehdisti ja tyylikkäästi. Tavoitteenamme on nousta oman kenttämme johtavaksi ohjelmatoimistoksi“, valottaa Laine.

“Olemme ylpeitä hienoista artisteista, joita pääsemme edustamaan yrityksen synnystä lähtien ja haluamme tarjota liverosterillemme parhaat mahdolliset edellytykset menestyä taiteellaan”, summaa Nikkilä.

All Day Agencyn toiminnan pohjana on tekijöiden vankka kokemus musiikkialalta. Muun muassa Kemmurun ja  SMC Lähiörottien DJ:nä ja suosittujen helsinkiläisten klubi-iltojen järjestäjänä tunnettu Laine ehti ennen All Day Agencya toimia neljä vuotta agenttina Fullsteam Agencylla. Useiden kotimaisten artistien edustamisen lisäksi Laine on tuonut Suomeen keikalle huippuluokan ulkomaisia nimiä aina Nicki Minaj’sta A$AP Rockyyn. Nikkilä puolestaan on työskennellyt aiemmin Tiketti Oy:n myynti- sekä toimitusjohtajana. Yhtiön kolmantena osakkaana toimii pitkän linjan musiikkivaikuttaja ja viimeistään Tähdet, tähdet -tv-ohjelman myötä parrasvaloihin ponnahtanut Juhani Merimaa.

 

Lisätietoja:

Jussi Laine
jussi@allday.fi
+358 40 185 1205

Esa Nikkilä
esa@allday.fi
+358 46 851 0651

 

All Day Agency Oy

www.allday.fi

 

Kuva: Samu Hintsa.