05.10.2021

All Day 5 vuotta!

Onnea All Day! Nyt on nimittäin käynyt niin, että Suomen mainioin ohjelmatoimisto on saavuttanut komean viiden vuoden virstanpylvään.

Näihin vuosiin on mahtunut jos jonkinlaista, viimeisimpänä maailmanlaajuinen pandemia. Senkin suhteen näkyy jo valoa tunnelin päässä ja All Day jatkaa toimintaansa luonnollisesti kovempana kuin koskaan. Erityisen iloisia olemme siitä, että ympärillemme on vuosien varrella kerääntynyt melkoinen joukko mukavia ihmisiä; artisteja, yhteistyökumppaneita ja tietysti meidän oma toimistotiimimme. Kiitos teille kaikille luottamuksesta ja yhdessä tekemisestä. 

Muutamista asioista olemme iloisia. Sen lisäksi, että olemme vuosi vuodelta onnistuneet kasvattamaan liiketoimintaamme, olemme samaan aikaan kyenneet kehittämään itseämme ja keskittymään rahaa tärkeämpiin asioihin. ”Parantaa kuin All Day juoksuaan”, sanotaan. Olemme hioneet tiimimme timanttiseksi ja kirkastaneet omat, yhteiset arvomme. Samaan aikaan olemme kasvattaneet rosterimme monimuotoisuutta ja ainakin omasta mielestämme All Day on toiminnallaan rikastanut kotimaista kulttuurin kenttää. Tunnistamme asemamme ja sen, että meillä on valta-aseman haltijana myös velvollisuuksia. Näin ollen olemmekin viime aikoina keskittyneet yhdenvertaisuuden lisäämiseen toiminnassamme ja koko musiikkialalla. Tästä lisää yhdenvertaisuussuunnitelmassamme, joka löytyy täältä.

Mielissämme olemme myös sisaryhtiömme Hel Goodsin kasvusta ja asemastaan kotimaisen merchandise-kentän huipulla. Paljon on kaikenlaista mukavaa meneillään! Toimintamme ytimessä on kuitenkin edelleen keikkojen myynti arvostamillemme artisteille. Siinä olemme hyviä ja sitä teemme erittäin mielellämme. Tulevaisuutta varten meillä on paljon takataskussa. Tänä vuonna päästiin jo melkein ensimmäistä kertaa Hartwall Arenalle, korona vain vähän sotki asioita. Mutta täältä tullaan.

Kiitos kaikille ensimmäisistä viidestä vuodesta. Tästä on hyvä jatkaa!

Terveisin,

Einari, Esa, Feniks, Jannika, Jenny, Joanna, Jussi ja Ulla

Kuva: Vessi Hämäläinen
Juhlavuoden ilme: Hilla Semeri
Tekninen toteutus: Viiksimaisteri

08.04.2021

Gasellit juhlii ZEN-levyjulkkareita Ruudussa lauantaina 17.4.

Suomen suosituimpiin rap-yhtyeisiin lukeutuva Gasellit paljasti tänään Instagram-tilillään juhlistavansa helmikuussa ilmestyneen Zen-albuminsa levyjulkkareita lauantaina 17.4. Ainutlaatuinen levyjulkkarishow esitetään Ruutu-palvelussa klo 21:30 alkaen. Levyjulkkarien pay per view -katseluoikeudet tulevat myyntiin Ruudussa perjantaina 9.4. klo 9:00 hintaan 9,90 euroa.

Yhtyeen tavoitteena on toteuttaa ei enempää eikä vähempää, kuin koko korona-ajan näyttävin ja mielenkiintoisin keikka. Toteutukseltaan massiivisen shown ohjauksesta vastaa Gasellien ‘Tilanne pääl’ -videon ohjannut kaverikarim (Karim Saheb). Yhtye esittää keikalla uudet biisinsä ensimmäistä kertaa livenä ja mukana nähdään myös iso joukko vierailijoita.

“Vuosi on ollut haastava, mutta halusimme kaikesta huolimatta toteuttaa Zen-albumille sen ansaitsemat upeat levyjulkkarit. Ollaan toteutuksesta todella innoissamme ja toivomme, että tämän kautta pystytään välittämään jengille hyvää fiilistä ja voimaa kesän ja parempien aikojen odotukseen”, kertoo Gasellien Päkä.

Gasellien kuudes studioalbumi Zen ilmestyi 12.2.2021 ja nousi heti ilmestyttyään Suomen listaykköseksi. Albumin kaikki 15 biisiä nousivat julkaisupäivänä Spotifyssa Suomen 23 kuunnelluimman kappaleen joukkoon, mikä teki Zenistä koko maailman 10. kuunnelluimman uutuusalbumin. Albumia on tähän mennessä streamattu jo yli 17 miljoonaa kertaa.

Alla yhtyeen lähettämä keikkakutsu kokonaisuudessaan.

*****

Moi! Levyjulkkareiden perään on kyselty ja nyt meillä on ilo ilmoittaa, että levyjulkkarit pidetään!

Me ollaan mietitty vuoden alusta alkaen, että miten me voitaisiin toteuttaa Zen -albumille mahdollisimman upeat levyjulkkarit, vaikka ei päästä niitä perinteisen keikan muodossa juhlimaan. Me haluttiin tehdä jotain studiossa kuvattua striimikeikkaa suurempaa ja meille haastavampaa.

Esiteltiin suuruudenhullu idea Tilanne pääl –videon ohjanneelle kaverikarimille ja yhteisen aivomyrskyn tuloksena syntyi suunnitelma, jota lähdetiin esittelemään meidän tuotantoryhmälle. Ne innostui siitä ja viime ajat onkin painettu pitkää päivää sen eteen, että suunnitelma pystyttäisiin toteuttamaan käytännössä. Lauantaina 17.4. sitten selviää mitä tää uudenlainen keikkakonsepti pitää sisällään. Jännittää!

Tiivistettynä homman nimi on siis seuraava: Gasellit Zen –levyjulkkarit lauantaina 17.4. klo 21.30. Luvassa on ainutkertainen show, jossa uudet biisit esitetään ensi kertaa keikalla. Mukana on myös paljon upeita vierailijoita. Keikan näyttää Ruutu ja katseluoikeus maksaa 9.90 euroa. Katseluoikeudet tulee myyntiin perjantaina 9.4. klo 9:00 osoitteessa www.ruutu.fi/gasellit. Varaa hyvät eväät kotikatsomoon ja tuu juhlimaan meidän kanssa!

Keikkaa mukana toteuttamassa myös All Day Agency, Sony Music Finland, BongoBongo, Hög Light & Sound, Kinos Rentals, Hel Goods ja New Balance

-Gasellit

21.01.2021

Yona & Tapiola Sinfonietta – Uni johon herään Musiikkitalolla marraskuussa!

Yona juhlistaa tulevan “Uni johon herään” -albuminsa julkaisua Tapiola Sinfoniettan kanssa ainutlaatuisella konsertilla Helsingin Musiikkitalolla 22. marraskuuta 2021! Lipunmyynti konserttiin alkaa Ticketmasterissa perjantaina 29. tammikuuta klo 9.

Laulaja-lauluntekijä Yona julkaisee uuden “Uni johon herään” -albuminsa 26. maaliskuuta. Johanna Kustannukselle levyttävän artistin kahdeksas studioalbumi on pitkäaikaisen unelman toteuma – ”Uni johon herään” on tehty yhdessä Espoon kaupunginorkesterin Tapiola Sinfoniettan kanssa.

Yonan ja Mauri Syrjälän tuottama tinkimätön popalbumi on artistin mukaan ”levy rajatiloilta”. Yhtä aikaa massiivinen ja intiimi albumi ei peittele mitään.

“Tosiasia on kuitenkin se, että mä oon meinannu kuolla useampaan otteeseen tätä levyä tehdessä. Oon ollu haavoilla ja hauras. Yksin kotona verhot suljettuna. Samalla kun mun isoimmat unelmat on toteutuneet, oon ollu elämäni synkimmässä paikassa ja on ihme, että oon päässyt sieltä nousemaan.”

Ensimmäinen singlelohkaisu, herkkä ja mahtipontinen ”Irti” ilmestyi 22. tammikuuta. Albumilla Tapiola Sinfoniettaa johtaa kapellimestari Taavi Oramo ja orkesteriäänitysten tuottajana toimii Leri Leskinen. Irti-singlen orkestraation on tehnyt Jarkko Riihimäki. Riihimäen lisäksi albumin orkesterisovituksista vastaavat Anssi Växby, Sami Baldauf sekä Antti Kujanpää.

Yona (oik. Johanna Rasmus) julkaisi debyyttialbuminsa Pilvet liikkuu, minä en vuonna vuonna 2010, mikä toi hänelle Vuoden tulokkaan Emma-palkinnon. Yhteensä seitsemän studioalbumia julkaissut moniulotteinen artisti on tunnettu musiikillisesta taituruudesta genren kuin genren parissa.

Liput Ticketmasterista alk. 65 €: https://www.ticketmaster.fi/yona

27.10.2020

Pyhimys isona Hartwall Arenalla 23.10.2021

”Tiedätkö sä jo mikä susta tulee isona? Mä en tiedä vieläkään, vaikka huomasin, että täytän ens vuonna 40 vuotta. Jotain mä oon tän pitkittyneen murrosiän aikana kuitenkin saanut tehtyä. Haluaisin esittää siitä teille tämmöisen ainutkertaisen elämäkerrallisen show’n, jos vaan suinkin sallitte” – Pyhimys

Syntymäpäiväänsä tänään juhliva Pyhimys kertoi juuri Instagram-tilillään järjestetyssä livelähetyksessä isoja uutisia. Hänen yli 20-vuotista uraansa läpileikkaava jättikonsertti Pyhimys isona järjestetään lokakuussa 2021 Hartwall Arenalla. Konsertissa tullaan kuulemaan laaja otanta Pyhimyksen tuotantoa, aina vanhoista klassikkokappaleista isoimpiin hitteihin. Pyhimys on läpi uransa julkaissut musiikkia erilaisten artistipersoonien ja kokoonpanojen kautta. Myös Hartwall Areenalla tullaan näkemään tuttuja hahmoja sekä lukuisia yllätysvieraita artistin eri musiikillisilta aikakausilta.

Pyhimys on yksi Suomen menestyneimmistä rap-artisteista. Pyhimys vakiinnutti asemansa Suomen eturivin artistien joukossa lopullisesti vieraillessaan Vain Elämää -ohjelmassa vuonna 2018. Artistin uran käänteentekevin kokonaisuus oli samana vuonna julkaistu Tapa poika -albumi, jonka seurauksena Pyhimys sai yhteensä kuusi palkintoa Emma Gaalassa. Tämän jälkeen häntä muistettiin myös arvostetulla Juha Vainio -palkinnolla.

Pyhimyksen viimeisin albumi MIKKO julkaistiin vuoden 2020 alussa. Albumi jatkoi Pyhimyksen menestystarinaa ja se ylitti platinarajan pian julkaisunsa jälkeen. Albumi oli Suomen virallisen albumilistan ykkönen kolmesti. Oman artistiuransa lisäksi Pyhimys tunnetaan Teflon Brothers -kokoonpanon jäsenenä. Yhtye on keikkaillut ympäri Suomea jo vuosia ja myös heidät tullaan näkemään Pyhimys isona -konsertissa.

Pyhimys isona -konsertti järjestetään Hartwall Arenalla 23. lokakuuta 2021. Liput tapahtumaan tulevat myyntiin Ticketmasteriin keskiviikkona 4. marraskuuta kello 9.

Konsertin järjestää Nelonen Media & All Day Agency.

Lisätiedot:
Esa Nikkilä, All Day Agency [email protected]
Marko Salo, Nelonen Media [email protected]

Median akkreditointi:
Einari Stylman, [email protected]

Haastattelupyynnöt:
Mari Hautamäki, [email protected]

HUOM! Pyhimys Isona -konsertti seuraa viranomaisten ohjeistuksia ja säädöksiä. Keikka järjestetään täysimääräisenä tapahtumana lokakuussa 2021, mikäli viranomaisten määrittelemät terveys- ja turvallisuussäädökset niin sallivat. Tapahtumaa ei järjestetä, jos viranomaisten ohjeistus sen estää. Tapahtuman siirtyessä käy ostettu konserttilippu automaattisesti uutena konserttipäivänä tai sen voi palauttaa. Palautettavan lipun hinnasta vähennetään käsittely- ja tilausmaksut.

11.09.2020

Syksyn 2020 levyjulkkareita olkaat hyvä!

Se on syksy nyt ja sitä myötä päästään viimein nauttimaan lukuisista upeiden albumien julkkarikeikoista, jotka keväällä jouduttiin kaikkien tietämästä syystä siirtämään. Alla listattuna 8 pakollista menoa.

Pe 11.9.2020 Ääniwalli, Helsinki
Eevil Stöö: 6lack Album
(Loppuunmyyty)
*****
Ke 16.9.2020 Tavastia-klubi, Helsinki
SOFA: BFF

*****
Pe 2.10.2020 Tavastia-klubi, Helsinki
The Holy : Mono Freedom
******
La 3.10.2020 Tavastia-klubi, Helsinki
Ex Tuuttiz: Kaikki keil on välii digaa Ex Tuuttizt
*****
Pe 9.10.2020 G Livelab Helsinki
Gracias: Graciasi LP
*****
Pe 16.10.2020 Ääniwalli, Helsinki
Henrik! – Uusi Testamentti & Psalmit/
*****
La 17.10.2020 Korjaamo, Helsinki
F: Mä oon vapaa
*****
La 24.10.2020 Korjaamo
Pesso: Miks sä et oo niinku kaikki muut?
*****
Vaikka kaikkien keikkojen kapasiteettia onkin rajattu huolella niin muistakaa silti hygienia, turvavälit yms. niin pysytään terveinä ja keikat voivat jatkua.  Voimaa syksyyn kaikille
17.12.2019

Virtuoosimaisilla videoillaan hurmaava yhden ihmisen elektroyhtye Mezerg (FR) ensimmäistä kertaa Suomeen helmikuussa

Yhden ihmisen elektroyhtyeenäkin tunnettu Mezerg saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen. Virtuoosimaisilla videoillaan hurmaava ranskalaisartisti esiintyy Helsingin Kuudes Linjalla lauantaina 29. helmikuuta. Keikan liput tulevat myyntiin Tiketissä keskiviikkona 18.12. klo 9:00.

Bordeaux-lähtöinen Mezerg on noussut nopeasti tietäjien tietoisuuteen omalaatuisilla showllaan, joissa hän valjastaa koko vartalonsa musiikin tuotantoon. Mm. ”Welcome Theremin” -videollaan artisti soittaa toisella kädellään syntetisaattoria, jonka ääntä hän twiikkaa taikurimaisesti Thereminin avulla ja polkee samalla biittiä useiden eri rumpupedaalien avulla. Lopputuloksena on kiihkeä ja tarttuva pakkaus jazzahtavaa ranskahousea/elektroa. Myös videot ”After Shower” ja ”One Man Band” tarjoilevat vaikuttavia näytteitä showmiehen kyvyistä.

Mezerg tunnetaan myös erikoisista tempauksistaan. Vuonna 2017 hän liftasi 2500 km Bordeaux’sta Budapestiin esiintymään Sziget-festivaalille – mukanaan pyörille nostettu 88-koskettiminen pystypiano. 21 päivää kestäneen matkan aikana hän esiintyi mm. sateisilla parkkipaikoilla ja hylätyillä huoltoasemilla.

Mezerg – Welcome Theremin: https://www.youtube.com/watch?v=l-rlFaSBLg8

Mezerg – After Shower: https://www.youtube.com/watch?v=_QhwxsoNljY

Mezerg – One Man Band: https://www.youtube.com/watch?v=nzGwCZSl1HY

MEZERG (FR)

La 29.2.2020

Helsinki, Kuudes Linja

Liput ennakkoon Tiketistä alk. 21 € / ovelta 23 € mikäli jäljellä.

28.11.2019

ALL DAY ON! -KEVÄTFESTIVAALIN ENSIMMÄISET ESIINTYJÄTON JULKISTETTU!
Nyt on! Julkistimme nimittäin ensimmäiset 11 esiintyjää ensi kevään All Day ON! 2020 -festivaalille.
Helsingin Suvilahdessa päästää toukokuussa näkemään Pyhimyksen kesän festarishown ensiesitys, ahkerasti studiolla viihtyneiden Gasellien perinteinen kevätsynttärikeikka, viimeistään tuoreimmalla albumillaan diplomaattistatuksen lunastaneen Gettomasan kevään ainoa Helsingin keikka, debyyttialbuminsa talven mittaan julkaisevat Life ja Sofa, viime kesänä upean visuaalisen Elovena-ep:n julkaissut Yeboyah, kansainvälisen läpimurron kynnyksellä olevat Jesse Markin ja Detalji sekä uutta musiikkia keväällä julkaisevat pitkän linjan artistit Pietarin Spektaakkeli, Heikki Kuula ja MC Koo.
Seuraavat n. 30 live-esiintyjää julkaistaan alkuvuodesta, kunhan ehdimme ottaa kaikista heistä uudet valokuvat filmille. Ja viimevuotiseen tapaan mukavia yllätyksiä on luvassa taas kevään aikana.
Jos All Day ON! ei ole vielä tuttu, niin kyseessä on All Day Agencyn oma urbaani vaihtoehtofestivaali.
Ydinajatuksemme on luoda yhdessä artistiemme kanssa Helsinkiin All Dayn näköinen kevätjuhla, joka huokuu rakkautta ja intohimoa aitoon ja monimuotoiseen elävään musiikkiin. Tavoitteenamme on tarjota artistiemme faneille kaupungin aidoin, lähituotetuin ja hinta-laatusuhteeltaan paras festivaali.
Luvassa on jälleen kahden päivän ajan isoja festivaalikeikkoja ja intiimejä klubikeikkoja Suvilahden täydeltä. Päivällä nautitaan musiikista enimmäkseen isossa teltassa ja kun kaupungin melurajoitukset tulevat illalla vastaan, bileet jatkuvat aina aamuneljään eri sisävenueissa.
Festivaali järjestettiin ensimmäistä kertaa keväällä 2019 ja siellä esiintyivät kaikki kynnelle kykenevät All Dayn artistit ja dj:t. Oli juuri sopivasti porukkaa ja ihmisillä tuntui olevan kivaa. Satoi toki ihan koko ajan, mutta onneksi oli katot kaikkien lavojen päällä ja tunnelmat katossa, kuten viime vuoden muistelovideolta näkyy: https://vimeo.com/362810631
Tervetuloa taas toukokuussa Suvilahteen nauttimaan All Dayn näkemyksestä siitä, miltä 2020-luvun monimuotoinen ja elinvoimainen musiikkikenttä Helsingissä kuulostaa ja näyttää!
2 päivän lipun saa 29.11.-1.12. Tiketin Black Friday -alennuksella hintaan 70 €. Sen jälkeen lippuja myydään jouluhintaan à 75 €. Normaalihintaiset liput (à 85 €) tulevat myyntiin tammikuussa seuraavan julkistussatsin myötä.
ALL DAY ON!
8.-9.5.2020
Suvilahti, Helsinki
01.10.2019

ALL DAY ON! -KEVÄTFESTIVAALI JUHLITAAN JÄLLEEN VUONNA 2020 – VIIME KEVÄÄN MUISTELOFILMI NYT JULKI

Totta se on! Meille ja ilmeisesti melko monelle muullekin jäi viime keväänä järjestetyistä kaikkien aikojen ensimmäisistä All Day ON!:eista sen verran hyvä fiilis, että ajattelimme pistää juhlat pystyyn myös ensi keväänä. Ilolla siis ilmoitamme, että All Day ON! 2020 -kevätfestivaali juhlitaan Helsingin Suvilahdessa jälleen 8.-9.5.2020.

Julkistamme ensimmäiset ohjelmistokiinnitykset marras-joulukuun taitteessa, mutta erittäin huokeahintaiset kahden päivän ”Kyllä siellä taas kivaa ON!” -liput ovat jo nyt myynnissä Tiketissä alk. 60 €. Näitä suosittelemme erityisesti viime vuoden ON!:eilla hyvää aikaa viettäneille ja niille, jotka ovat esim. luotettavalta taholta kuulleet siellä olleen kivaa. Mukavia yllätyksiä ja mahtavaa meininkiä on nimittäin luvassa ensi vuonnakin. 

Vuoden 2019 festivaalihan lähti liikkeelle Pyhimyksen yllätyksestä ja Gasellien 10v-juhlakeikasta ja laajeni kevään mittaan 5 lavan ja yli 50:n esiintyjän kevätfestivaaliksi, jossa vieraili kahden päivän aikana noin 8000 kävijää. Niitä juhlia sopii fiilistellä myös juuri julkaistun All Day ON! 2019 -muistelofilmin myötä —> https://vimeo.com/362810631

Siitä sitten taas ja!

Osta liput nyt: www.tiketti.fi/alldayon

03.09.2019

SKEPTA (UK) PALAA SUOMEEN MARRASKUUSSA – Su 3.11.2019 Helsinki, The Circus

Brittiläisen nykymusiikin suunnannäyttäjä Skepta palaa Suomeen. Grime-taustainen artisti esiintyy Helsingin The Circuksessa sunnuntaina 3. marraskuuta. Keikan liput tulevat myyntiin Lippupisteessä torstaina 5.9.2019 klo 12:00.

Tottenhamista ponnistanut Skepta on noussut grime-skenen merkittävimmistä pioneereista brittiläisen urbaanin musiikin kärkinimeksi. Vuonna 2005 oman Boy Better Know -levy-yhtiön perustanut mc/tuottaja on inspiroinut tekemisillään kokonaista nuorempaa sukupolvea.

Yhteensä viisi albumia julkaisseen artistin suurimpiin hitteihin lukeutuvat mm. ”Shutdown”, ”That’s not me” ja ”Greaze Mode”. Oman materiaalinsa ohella Skepta on tuottanut myös A$AP Rockyn megahitin ”Praise the Lord (Da Shine)” (2018).

Tyyli-ikoninakin tunnetun Skeptan uusin albumi ”Ignorance is Bliss” ilmestyi toukokuussa 2019. Albumia pidetään laajalti moniäänisempänä ja värikkäämpänä kokonaisuutena verrattuna artistin edelliseen pitkäsoittoon ”Konnichiwa” (2016), joka viimeistään siivitti hänet maailmanlaajuiseen suosioon.

Intensiivisillä live-seteillään mainetta niittänyt artisti esiintyi Suomessa edellisen kerran vuoden 2018 Ruisrockissa.

AIKATAULU: TBC

LIPUT:
– enn. alk. 39,50 €
www.lippu.fi/skepta

K-18

www.helloskepta.com
www.thecircus.fi
www.allday.fi

17.05.2019

Keikkaolli x All Day = Olli Day! – All Dayn myyntiosastolle vahvistuksia

All Day Agency on tällä päivämäärällä saanut kovan luokan vahvistuksia, kun Keikkaollina tunnettu Olli Vartiainen aloittaa All Dayn uutena agenttina ja musiikkialan monitoimija Ulla Varis aloittaa myynnin apuna.

Artistien ja keikkapaikkojen ympäri Suomea arvostama Keikkaolli on tullut musiikkikentällä tutuksi keikkamyyjänä, jonka kanssa artistien on syytä varautua koko kansan suosikki -leimaan. Hänet edustamiinsa artisteihin ovat vuosien varrella lukeutuneet mm. Teflon Brothers, Arttu Wiskari, Jannika B, Jukka Poika, Petri Nygård ja Samae Koskinen. Keikkaollin mukaantulon myötä All Dayn artisteja tullaan näkemään yhä vahvemmin eri puolilla Suomea.

“Kaksoisagenttius on ollut aina tapani toimia ohjelmamyyjänä. Toisen puolen työpanoksestani vapauduttua, oli seuraava osoite oikeastaan varsin helppo valita. Olen seurannut salaa All Dayn nousua lähtöpisteestä vuoden ohjelmatoimisto -palkinnon voittajaksi ja yhdeksi nykyaikaisen diskomusiikin lipunkantajista kokien hengenheimolaisuutta näiden oman tiensä kulkijoiden kanssa. Kun urbaanipuoli on firmalla hallussa, lieneekin loogista lisätä luistelua keskialueella koukaten tarvittaessa myös hieman agrikulttuuriin. Artistin ura on usein pitkää kaarta huippuineen ja laaksoineen, mutta jossain on aina sesonki ja minä uskon tietäväni missä.”, Keikkaolli avaa.

All Day Agencyn ohella Keikkaolli jatkaa myös MP-Viihteen artistien välittämistä.

”Tämä on kiva juttu”, All Dayn toimistolta huhuillaan.

*****

Ollin ja Ullan yhteystiedot ovat tässä alla.

Keikkaolli
[email protected]
040 966 5230

Ulla Varis
[email protected]
040 027 9228

15.03.2019

Uuden ajan suomalainen poikabändi LIFE All Dayn rosteriin

Uusi suomalainen poikabändi LIFE on kiinnitetty levy-yhtiö Katakombin sekä All Day Agency -ohjelmatoimiston rostereihin. Yhtyeen ensimmäinen tuplasingle ilmestyy 29.3.

LIFE on uuden ajan suomalainen poikabändi. 

Yhtyeen musiikki on suomenkielistä elektronista poppia ja samalla uudenlainen kokonaisuus Suomen pop-maailmassa. Se asettuu 2000-luvun alun kotimaisten yhtyeiden, kuten Disco ja Kemopetrol, sekä ulkomaisten urbaanien nykyartistien, kuten Frank Ocean ja Majid Jordan, välimaastoon. Kappaleiden tarinat ja maailmat ovat romanttisia sekä melankolisia, mutta kolmikko ei vello synkkyydessä, vaan haluaa laittaa kuulijoiden lantion luut liikkeelle.

LIFE on ennen kaikkea bändi: kappaleet tuotetaan, äänitetään sekä esitetään yhdessä, roolien ollessa häilyviä. Bändin jäsenten taustat ovat kotimaan musiikkikentän kokeellisemmassa ja marginaalisemmassa laidassa: projekteissa, kuten Running, Viktor Kalima ja Kosto.

Yhtyeen ensimmäinen julkaisu, tuplasingle “Jää / Tyhjä Nuori” ilmestyy levy-yhtiö Katakombin kautta 29.3. Yhtye esiintyy ensimmäistä kertaa livenä All Day ON! -festivaalilla Helsingin Suvilahdessa lauantaina 11.5.2019. LIFE:n voi nähdä kesällä myös muilla kotimaan festivaaleilla, kuten WKND Festivalilla. Yhtye haluaa eritoten lunastaa paikkansa intensiivisenä livebändinä. 

Buukkaa LIFE keikalle: [email protected]

 

20.12.2018

Jesse Markin, MC KOO ja Mary Ann Hawkins All Dayn rosteriin

Näin joulun alla on mukava ilmoittaa, että All Day on saanut jälleen perheenlisäystä. Tällä päivämäärällä rosteriimme on kiinnitetty indie-artisti Jesse Markin, räppäri MC KOO ja surf-rockyhtye Mary Ann Hawkins.

JESSE MARKIN

Soundin vuoden 2018 tulokkaaksi tituleerattu Jesse Markin harppoo sooloprojektinsa myötä sekä musiikillisesti että temaattisesti uuteen suuntaan. Omaperäinen ja kaikin puolin kansainvälisellä tasolla operoiva artisti liikkuu musiikissaan luontevasti elektron, hiphopin ja indien kohtauspisteessä. Markin nousee parrasvaloihin myös taiten kirjoitetuilla lyriikoillaan, jotka kätkevät alleen monia ulottuvuuksia eivätkä pelkää ottaa kantaa isoihinkaan teemoihin. Jo ensimmäiset julkaistut sinkut “Treat” ja “Blood” ovatkin herättäneet ihastusta sekä yleisössä että kriitikoissa aina ulkomaita myöten. Markinin debyyttialbumi ilmestyy vuoden 2019 aikana.

Liberialaissyntyinen Markin vaikutti ennen soolouraansa yli 10 vuotta arvostetun The Megaphone State -yhtyeen rap-solistina.

MC KOO

MC KOO on helsinkiläinen räppäri joka on tehnyt musiikkia täydestä sydämestä jo 14 vuotta. MC KOO julkaisi debyyttialbuminsa “Koon maailma” huhtikuussa 2017 ja sinkkujulkaisut “Kuuma Mimmi” ja “Kolamies” ovat keränneet satojatuhansia kuunteluita suoratoistopalveluissa. Musiikkivideoita on niin ikään katsottu YouTubessa yhteensä yli 650 tuhatta kertaa.

KOON uuden helmikuussa 2019 julkaistavan EP:n tuotannosta vastaavat muun muassa 6mäki (Tre Funk III, Horse Attack Sqwad), Xmies (Lyömättömät,Freerap) sekä Rinneradio. MC KOOn keikat ovat täynnä energiaa ja hyvien vibojen ilotulitus loppuu vasta kun viimeinen biisi on vedetty. MC KOOn livekattaukseen kuuluvat itse maestron lisäksi vokalisti Lilli Aro sekä DJ:nä ja tuplaajana toimiva Lossi T.

MARY ANN HAWKINS

Mary Ann Hawkins on viisihenkinen surf rock -yhtye Helsingistä. Inspiroituneena Dick Dalen ja The Venturesin kaltaisista legendoista, yhtye sekoittelee kaurismäkeläistä suomalaisromantiikkaa ja perinteistä rautalankaa tiukkaan rock-vetoiseen soundiin. Suomen tiettävästi nuorin surffibändi (viitaten myös rautalankapiireissä hämmentävän alhaiseen 30v keski-ikään) soitti ensimmäisen keikkansa kesällä 2017 ja esikois-EP ”Waves Won’t Lie” löytyy nyt Spotifysta ja muista digipalveluista. Uutta materiaalia on luvassa alkuvuodesta 2019.

***

Tästä on mukava siirtyä joululomille. Ensi vuonna sitten lisää toimintaa!

17.12.2018

All Day ON! Helsingin Suvilahdessa 10.-11.5.2019

ALL DAY ON!
PE 10.5.2019 Gasellit 10V
LA 11.5.2019 Pyhimys TBA
SUVILAHTI, HELSINKI

Mitä tämä “All Day ON!” nyt tarkoittaa? No, kyseessähän on All Day Agencyn järjestämä kevätjuhla, joka syntyi kahdesta tosiasiasta:

A) Gasellit täyttää ensi vuonna pyöreät 10 vuotta ja
B) Pyhimykselläkin on taas jotain uutta spesiaalia mielessä
—> Yhdistetään nämä ilonaiheet ja pistetään Helsingin Suvilahteen pystyyn isomman kaliiberin kaksipäiväinen livetapahtuma.

Sitten mietimme sitä maailman parasta fiilistä, kun kevään ekat ulkokelit ovat saapuneet, koko kesä on vielä edessä ja kaikki tuntuu olevan mahdollista. Jospa kokoontuisimme porukalla Suvilahteen juhlistamaan kevättä ja sen suomia iloja mitä parhaimpien artistien musiikin äärelle?
—> Istuimme yhdessä alas.

Gasellien ajatus perjantaista 10.5. oli tällainen:
“huh huh! havahduttiin vähän aikaa sitten siihen, että gasellit täyttää ensi vuonna pyöreät 10 vuotta! räpellettiin ekat biisit porukalla kasaan vuonna 2009. vuosikymmen myöhemmin matkan varrelle on mahtunut viisi albumia ja yksi ep. keikkojakin on päästy vetämään noin 500 kappaletta pitkin suomea. mukaan on jäänyt kasoittain hyviä ja tietysti myös monia huonompiakin muistoja. ollaan tavattu musiikin merkeissä lukemattomia kivoja tyyppejä ja päästy spessuihin paikkoihin ruska-ajan inarista tallinnan satamabaariin ja lappeenrantalaisen opiskelija-asunnon lattialta ruisrockin rantalavalle. nyt on aika pysähtyä juhlimaan kuluneita vuosia. täytyy siis järjestää synttärit!

illan mittaan on luvassa ainakin erikoiskeikka, jonka aikana muistellaan ja esitetään meidän tuotantoa vuosien varrelta. te saatte varmaankin myöhemmin vaikuttaa soitettaviin kappaleisiin jonkinlaisen äänestyksen muodossa. tottakai vedetään myös uudempaa tuotantoa ja juhlitaan kunnolla. ja tässä on vielä hyvin aikaa kehitellä vielä kaikenlaista muutakin spessua illaksi!”

Pyhimys puolestaan ajatteli lauantaista 11.5. tällä tavalla:
“Varmaan, jos yhtään osaa laskea yks plus yks, niin tajuaa, että kyllä sitä JOTAIN uutta materiaalia on tullu tänkin vuoden aikana valmisteltua. Nyt, vaikka vielä ei halutakaan kertoa mitä se JOTAIN on, niin jotta saadaan liput myyntiin jouluksi, ikään kuin joudutaan paljastamaan, että JOTAIN on mahdollista päästä kuulemaan ensi kertaa livenä tässä kyseisessä All Day On! -tapahtumassa. Eli kuten sananlasku sanoo: Aikainen lintu on sika säkissä, käytännössä siis maksat vähemmän jos sun usko/toivo/rakkaus riittää tässä vaiheessa, tai sitten odotat siihen saakka kun julkistetaan JOTAIN alkuvuodesta ja makselet pikkusen enempi. Aina pitää olla JOTAIN.”

Ja näin.

Nämä kaksi päivää asettavat merkkipaalun siihen pisteeseen missä All Day on tällä hetkellä, sekä näyttävät suunnan sinne mihin olemme menossa. Eli eteenpäin, matkahan on vasta alussa. Tapahtumaan on vielä mukavasti aikaakin, niin tässähän ehtii katsoa, että mitä kaikkea kivaa sinne vielä keksitään. Meillä on vahva fiilis, että tästä tulee hauskaa. Tervetuloa mukaan!

Rajoitettu määrä Early Bird-lippuja tulee myyntiin Tikettiin tiistaina 18.12.2019 klo 10:00.

EARLY BIRD -LIPUT
-1 pv 38 €
-2pv 60 €

FB-eventiin pääset klikkaamalla tästä.

Osta liput tästä.

26.09.2018

Tervetuloa rosteriin Nicole Willis!

Iloisia uutisia syksyyn! All Day on aloittanut yhteistyön mm. Barack Obamankin soittolistoja tähdittävän Nicole Willisin kanssa.

Brooklyn-lähtöinen Nicole Willis on arvostettu laulaja ja tuottaja, joka on pitkällä urallaan seikkaillut niin acid jazzin, soul revivalin, housen, trip hopin, funkin, soulin kuin future disconkin maailmoissa.

Willis tunnetaan mm. The Soul Investigatorsin kanssa vuonna 2005 julkaisemastaan, maailmanlaajuista arvostusta nauttivasta “Keep Reachin’ Up”-albumista ja Jimi Tenorin kanssa tehdyistä “Cola & Jimmu”-levytyksistä. Ennen 90-luvun alussa alkanutta soolouraansa hän toimi taustalaulajana mm. Curtis Mayfieldin, Leftfieldin ja Shawn Lee & Bosq:n yhtyeissä.

Alkuvuodesta 2019 päivänvalon näkevällä “I’m Grown”-albumilla kuullaan Willisin uutta Banda Palomita -yhtyettä, jossa soittavat Ndioba Gueye (sähköbasso), Julius Heikkilä (sähkökitara), Antti Kujanpää (koskettimet), Ilari Larjosto (rummut) ja Luiz Sa Do Carmo (perkussiot). Levyn julkaisijana toimii Willisin oma Persephone Records.

Nicole Willis on mahdollista buukata keikalle myös Kalifornia-Keken tai elektroyhtye Jessen kanssa.

Buukkaa Nicole Willis keikalle nyt: [email protected]

05.09.2018

Tästä alkaa Fantastik Voyage – tervetuloa rosteriin Aivovuoto!

Syksyn alkajaisiksi on mitä mukavinta ilmoittaa, että rap-yhtye Aivovuoto on kiinnitetty All Dayn rosteriin!

Aivovuoto on vuonna 2012 perustettu, itä-Helsingistä lähtöisin oleva rap-yhtye, joka on julkaissut neljä erinomaisen vastaanoton saanutta levyä; ”Aivovuoto”, ”Vihaa karkkia” -EP, Khidin kanssa tehty split ”Se tuli televisiosta / Sushi Drive-by” sekä tuoreimpana vuonna 2017 julkaistu “Dötöx”.

Yhtye koostuu tuottajaveljeksistä Miosta ja Visasta (K.V.N & LOBO, muun muassa SMC Lähiörotat, instrumentaalilevyjä), sekä räppäri Matista, a.k.a. Jodarokista (muun muassa Kemmuru, Freerap, Meiän Musiikki -levy-yhtiö).

Aivovuoto on työskentelytavaltaan sessiobändi – musiikki syntyy omassa Studio TÖI:ssä. Yleensä ensin tulee veljesten tausta, jonka jälkeen Matti kirjoittaa siihen biisin ja kappale pyritään purkittamaan välittömästi. Tajunnanvirta. Spontaanius. Aivovuoto nauhalle.

Yhtye tunnetaan myös omalaatuisista videoista, joista osan herrat ovat itse tuottaneet, käsikirjoittaneet ja joskus leikanneetkin. Videot laajentavat kappaleiden maailmaa. Aivovuoto on tehnyt videoita myös muille nimellä Aivotuotos.

Buukkaa Aivovuoto keikalle: [email protected]

30.08.2018

Onko Jano? Gasellit juhlii uutta albumiaan joulukuussa Kaapelitehtaalla!

Suomen rakastetuimpiin rap-yhtyeisiin lukeutuva Gasellit julkaisee uuden albuminsa, “Jano”, 26. lokakuuta. Albumin virallisia julkkareita juhlitaan Kaapelitehtaan Merikaapelihallilla koko illan kotibileiden (vuoden parhaat) merkeissä 15. joulukuuta!  Liput Gasellien syksyn ainoalle Helsingin keikalle tulevat myyntiin Tikettiin maanantaina 3. syyskuuta klo 12:00.

Myös sinut on kutsuttu näihin bileisiin! Gasellien virallinen kutsukirje kuuluu seuraavasti:

*****

“meidän uus albumi ”jano” on nyt valmis ja se julkaistaan 26. lokakuuta. levynteko on nastaa hommaa, mutta se vie myös aikaa. sen takia ollaan jouduttu jättämään monet hyvät kekkerit tänä vuonna väliin. niinpä päätettiin huipentaa vuosi 2018 kunnon bileisiin!

jano-levyn julkkareita juhlitaan lauantaina 15.12. kaapelitehtaalla helsingissä! ajateltiin, että tehdään levyjulkkareiden kunniaks tällä kertaa jotain spesiaalia ja päätettiin pitää koko illan bileet kaapelilla. paardit alkaa ysiltä ja jatkuu aina neljään asti. vedetään illan aikana levyjulkkarikeikka, jolle koitetaan säätää mukaan paljon vierailijoita ja kaikkee muuta kivaa. meidän lisäks illan aikana esiintyy myös kaikkien aikojen paras koira, eli karri koira.

eikä siinä vielä kaikki! lisäks me soitetaan heti keikan jälkeen gasellien historian ensimmäinen dj-setti. luvassa meidän pökötissä paljon soivia klassikoita, hyvää uutta musaa ja hölmöilyä. illan aikana soittelee myös muita dj:tä, mut niistä lisää infoa myöhemmin!

näillä puheilla me halutaan toivottaa kaikki tervetulleiksi! ota kaverit mukaan ja tuu juhlimaan!”

-gasellit

*****

Gasellit: Jano -levyjulkkarit
Live: Gasellit, Karri Koira
DJ´s: Very Special Gasellit DJ-set + myöhemmin julkistettavat muut DJ:t

Aika: 15.12.2018,  klo 21-04
Paikka: Kaapelitehdas, Merikaapelihalli (Tallberginkatu 1, 00180 Helsinki)

Ikäraja: K18
Liput: 32e ennakkoon / 37e ovelta. Liput tulevat myyntiin Tikettiin maanantaina 3.9. klo 12.

Mukana menossa: All Day, Johanna Kustannus & YleX

17.08.2018

PYHIMYKSEN NELJÄ VUODENAIKAA: SYKSY SAA SUUREN KYSYNNÄN VUOKSI LISÄKEIKAN

Nopeasti loppuunmyynyt Pyhimyksen ”Neljä vuodenaikaa: Syksy” -konsertti Helsingin Kulttuuritalolla saa lisäkeikan perjantaina 12.10.2018. Runsaiden kyselyiden vuoksi tapahtuma on sallittu myös alle 18-vuotiaille. Konsertin liput tulevat myyntiin Lippupisteessä ja Tiketissä tiistaina 21. elokuuta klo 9.00.

Suomen suosituimpien artistien joukkoon nousseen pitkän linjan räppäri Pyhimyksen helmikuussa julkaistu ”Tapa poika” -albumi on ollut kuluneen vuoden puhutuimpia julkaisuita. Jo viime marraskuussa järjestetty levyn ennakkokuuntelukeikka Valkoisessa Salissa möi loppuun alle minuutissa. Nopeassa ajassa platinaa myyneen albumin jokainen kappale ylsi Spotifyn Suomen TOP50-listalle ja kevään loppuunmyyty levynjulkaisukiertue sisälsi mm. peräti kolme peräkkäistä iltaa Tavastialla.

Lokakuussa artisti nähdään ensimmäistä kertaa omilla keikoillaan Kulttuuritalon lavalla.

”Kevään ja kesän perinteisemmän kiertueen jälkeen halusin järjestää jotain spessua, tai no, ainakin jotain kummallista. Siksi Kulttuuritalon tapahtuma on syksyn ainoa ja samalla vuoden viimeinen live-esiintymiseni, johon pyrin roudaamaan aikaisempaa enemmän musiikki- ja esiintyjäihmisiä mukaan. Ei nyt kuitenkaan spoilata liikaa, mutta ainutkertainen parin tunnin konsertti on suunnitelmissa”, Pyhimys summaa.

All Day & Fullsteam Agency esittävät:
PYHIMYS – NELJÄ VUODENAIKAA: SYKSY

PE 12.10.2018
Liput alk. 29 EUR
Ennakkomyynti alkaa Lippupisteessä ja Tiketissä ti 21.8.2018 klo 9.00
Ostorajoitus: 6 lippua / asiakas

LA 13.10.2018
Loppuunmyyty

13.07.2018

All Day <3 All Jucci - tervetuloa rosteriin Kube!

Ilolla ilmoitamme, että All Day on aloittanut yhteistyön Suomen eturivin rap-artisteihin lukeutuvan Kuben kanssa!

Kube on kotimaisen rap-musiikin suunnannäyttäjä, jonka tyyli on inspiroitunut erityisesti uuden sukupolven nuoria räppäreitä. Aina ajankohtainen ja uudistumiskykyinen artisti on julkaissut vuonna 2018 tuoreimman “All Jucci”-soololevynsä lisäksi yhteis-ep:t sekä Eevil Stöön että NCO:n kanssa.

Vuosituhannen vaihteesta asti kuvioissa ollut artisti löysi oman kopioimattoman äänensä viimeistään vuonna 2013 ilmestyneellä ”Lentokonetila”-albumilla ja on pysytellyt siitä asti visusti korkeammalla kuin satelliitit.
Uuttera työ on poikinut myös Emma-ehdokkuuksia ja artistin seinältä löytyy sen verran jalometallia niin omista biiseistä kuin vierailuista muiden kappaleilla (mm. JVG, Tuuttimörkö, Julma H, Cheek), ettei ylimääräisille tauluhankinnoille ole juuri tarvetta.
Buukkaa Kube keikalle nyt: [email protected]
25.05.2018

PYHIMYS SYKSYN AINOALLA JA VUODEN VIIMEISELLÄ KEIKALLA KULTTUURITALOLLA LOKAKUUSSA

Suomen suosituimpien artistien joukkoon noussut pitkän linjan räppäri Pyhimys esiintyy ”Neljä vuodenaikaa – Syksy” -konsertissa Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 13. lokakuuta. Tapahtuman liput tulevat myyntiin Tikettiin ja Lippupisteeseen maanantaina 28.5.2018 klo 9.00.

Pyhimyksen helmikuussa ilmestynyt ”Tapa poika” -albumi on ollut kuluneen vuoden puhutuimpia julkaisuita. Jo viime lokakuussa järjestetty levyn ennakkokuuntelukeikka Valkoisessa Salissa myi loppuun alle minuutissa. Nopeassa ajassa platinarajan ylittäneen albumin jokainen kappale ylsi Spotifyn Suomen TOP50-listalle, ja kevään loppuunmyyty levynjulkaisukiertue sisälsi mm. peräti kolme peräkkäistä iltaa Tavastialla.

Kesällä Pyhimys nähdään lähes kaikilla isoimmilla festareilla ja lokakuussa hän nousee ensimmäistä kertaa omalla keikalla Kulttuuritalon lavalle.

”Kevään ja kesän perinteisemmän kiertueen jälkeen halusin järjestää jotain spessua, tai no, ainakin jotain kummallista. Siksi Kulttuuritalon tapahtuma on syksyn ainoa ja samalla vuoden viimeinen live-esiintymiseni, johon pyrin roudaamaan aikaisempaa enemmän musiikki- ja esiintyjäihmisiä mukaan. Ei nyt kuitenkaan spoilata liikaa, mutta ainutkertainen parin tunnin konsertti on suunnitelmissa”, Pyhimys summaa.

All Day & Fullsteam esittävät:
PYHIMYS – NELJÄ VUODENAIKAA – SYKSY
LA 13.10.2018 Helsinki, Kulttuuritalo

Liput alk. 29€
Ennakkomyynti alkaa ma 28.5.2018 klo 9.00
TIKETTI: www.tiketti.fi/tapahtuma/54943
LIPPU.FI: https://www.lippu.fi/pyhimys

24.05.2018

Ruudolfin uusi albumi ulkona nyt!

Ruudolf julkaisi keskiyöllä ensimmäisen uuden albuminsa kahdeksaan vuoteen.  Viimeksi Ruudolf kysyi ‘Voisitsä rakastaa Asfalttisoturii’, nyt hän kysyy ’Ootsä nähny musta unta’?

“Viimesen kahdeksan vuoden aikana etin itseäni artistina ja mitä mun pitäis tehä. Tehtiin Karri Koiraa ja Lihamyrsky-juttuja. Muitten kanssa ja muille musan tekeminen oli siistiä varsinkin kun olin laittanut itseni semmoseen “räppivankilaan” mistä en osannu päästä ulos, mut kun kyse oli muiden biiseistä niin sai olla vapauttavalla tavalla luova eikä tarvinnu spennaa. Ne projektit alko nostaa mun sisällä halua tehdä itellenikin musiikkia ilman rajoituksia.

Leijonakuningas-laulu oli varmaan eka juttu mist alko nousta hinku et haluun mennä enemmän samaan suuntaan. Kesti vaan 8 vuotta päästä vapaaksi niist kaikist vanhoista muoteista joita olin itelleni rakentanut.”, Rudy avaa levyntekoa FB-sivullaan julkaisemassaan pitkässä postauksessa, jonka voit lukea kokonaisuudessaan klikkaamalla tästä.

Kuuntele Ruudolfin oman Lihamyrsky-yhtiön kautta julkaistu Ootsä nähny musta unta klikkaamalla tästä.

***

Ruudolf LIVE kesä 2018:

2.6. Ruudolf + VG+ @ Kimmel (Lakkiaisbileet), Joensuu
6.6. Ruudolf @ Kaivohuone, Helsinki
8.6. Ruudolf @ Soolo, Kotka
15.6. Ruudolf & Karri Koira @ O’Learys, Helsinki
16.6. Ruudolf @ Carlings-kesäfestivaali, Korjaamo, Helsinki
30.6. Ruudolf @ Kontufest-ennakkoklubi, MyHani Pub & Club, Helsinki

7.7 Ruudolf @ Ruisrock, Turku
15.7. Ruudolf @ Ilosaarirock, Joensuu
20.7. Ruudolf & Karri Koira @ Tirmo Blues, Porvoo
27.7. Ruudolf @ Qstock, Oulu

1.8. Ruudolf @ Club Escape, Jyväskylä
3.8. Ruudolf & Karri Koira @ Liveblast, Helsinki
3.8. Ruudolf @ Kaupungin Äänet 2018, Lahti
17.8. Ruudolf & Karri Koira @ Samppalinna, Turku
18.8. Ruudolf & Karri Koira @ Fontana, Vaasa
19.8. Ruudolf & Karri Koira @ Weekend Festival 2018, Helsinki

16.05.2018

Tervetuloa rosteriin SOFA, Lac Belot ja DJ Marc Fred

Näin kesän korvalla meillä on suuri ilo ilmoittaa, että kovaa nostetta nauttiva hiphop-duo SOFA, englanninkielisen kotimaisen musiikin seuraava suuri nimi Lac Belot ja pitkän linjan dj ja baleaarisen musiikin ekspertti Dj Marc Fred on kiinnitetty All Dayn rosteriin!

SOFA on vuonna 2013 perustettu räpduo, joka julkaisi helmikuussa 2018 kehutun Puolukoita-EP:n. EP avaa saundillaan ja estetiikallaan aivan uuden sivun yhtyeen uralla. SOFA tuo freesiä ja kaivattua visiota muuten kovin miehiseen skeneen eikä pelkää tehdä räppiä omista lähtökohdistaan käsin – mikään aihe oli liian naiivi tai epäuskottava näiden mimmien käsittelyyn. Legginsit, menkat, you name it. 

Yhtyeen sydän sykkii feminismille, bängääville biiteille, tasa-arvolle ja vapaudelle, joka välittyy vahvasti duon voimauttavassa materiaalissa. SOFA:n live-energia on niin pitelemätön, että se ei jätä kenellekään epäselväksi, että #futureisfemale #pussygrabsback #eitipu.

Kuuntele Puolukoita EP Spotifyssa tästä.

*

Lac Belot on yksi kiehtovimmista uusista suomalaisista artisteista. Karismaattisen laulajan kunnianhimolla ja taidolla orkestroitu taidepop on sanalla sanottuna vangitsevaa. Kauneutta huokuvat ajattomat kappaleet vievät kuulijansa jonnekin Eedenin puutarhan ja Lewis Carrollin satujen välimaastoon, missä kuiskaukset yltyvät taianomaisesti massiivisiksi myrskyiksi ja tyyntyvät yhtä yllättäen.

Aiemmin keväällä julkaistu sinkku ‘D ‘n’ A’ ja tänään ilmestynyt ‘Pale Moon Rabbit’ ovat jo ehtineet kerätä suitsutusta medialta ja musiikin ystäviltä. Solina Records julkaisee Lac Belotin pitkään kypsytetyn debyyttialbumin syyskuussa 2018.

Lac Belotin primus motor Jarno Takkumäki on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt mm. toimia tuottajana Laura Moision Teosto-palkintoehdokkuuden saaneella Ikuinen Valo -levyllä ja soittajana The Holyssä ja Lopunajan miehessä. Yhtyeen muut jäsenet ovat tuttuja mm. Karina, the Holy ja Morsian-yhtyeistä.

Kuuntele sinkut ‘D ‘n’ A’ ja ‘Pale Moon Rabbit’ Spotifyssä tästä.

*

Jo vuosia levyjä soittanut sekä Helsingissä aktiivisesti keikkaillut Marc Fred on lämpimän ja hyvän mielen tanssimusiikin tietäjä. Uuden sekä vanhemman rytmimusiikin intohimoinen harrastajaa on soittanut lähes kaikissa Helsingin tärkeimmissä menomestoissa jo useamman vuoden ajan, vakituis-DJnä muun muuassa Kaikussa ja Tenhossa. Näiden lisäksi on keikkoja ollut Flow Festivaaleilla, Pietarissa sekä Tallinnassa. 

Moderni sekä klassisempi Disco ja House ja näiden ala-genret ovat herran erikoisalaa, mutta muita musiikkityylejä löytyy myös hyvin laajalla skaalalla. Baleaarinen, ajaton ja tyylikäs visio on Marcilla aina mielessä.

*

Tilaa SOFA, Lac Belot ja Marc keikalle: [email protected]

11.05.2018

Rap-elämän kevät – uutta musiikkia korvillemme tarjoilevat Laineen Kasperi, Stöö & Koksu, Seksikäs-Suklaa & Dosdela ja Kingfish

Ai ai, aurinkoa ja uutta musiikkia, mikäpä sen parempaa! Kuluneella viikolla maailman kansan korville on saatu uutta herkkua useammastakin osoitteesta.

Viimeinen boheemi ja rap-pioromantikko Laineen Kasperi julkaisi tällä viikolla uusimman, mahdollisesti jopa viimeiseksi jäävän albuminsa ‘Vihapuheita ja rakkauslauluja’. Levyjulkkareita juhlitaan Helsingin Korjaamolla lauantaina 26.5.

Hyphy-musiikin pioneerit Eevil Stöö ja Koksu Koo lasauttivat tänään kuultavaksi tuplasinkun ’21Savage / Kaksijäinen’. Rötöstoverien uutta kamaa kuullaan lisää Korjaamolla lauantaina 19.5., jossa illan avaa nuori ja notkea Versace Henrik.

Seksikäs-Suklaa, Dosdela ja VG+ ja julkaisivat eilen kesän kuumimpia bängereitä sisältävän ‘Denssi & Chill EP:n’ . EP-julkkareita juhlistetaan tänään 11.5. Kuudennen Linjan All Night-illassa, jossa lauteilla myös Hassan Maikal, AK ja Mellow Yellow DJ’s.

Myös Kingfishin uusi tuplasinkku ‘Koko huudi / Hyvä Fisu’ on täyttänyt koko huudin, hyvä Fisu!

 

 

 

 

 

04.05.2018

Helsinkiläinen elektroartisti Detalji All Dayn rosteriin

All Dayn uusin artistikiinnitys Detalji on helsinkiläinen artisti ja tuottaja, joka on noussut elektronisen musiikin seuraajien tietoisuuteen itse säveltämillään suurkaupungin yötä sekä rakkauden kaipuuta hellivillä kappaleillaan. Ysäriteknosta sekä IDM:stä vaikutteita ammentava tuottaja on kerännyt kiitosta omalaatuisesta soundistaan. Detalji rakentaa kappaleitaan progressiivisuuden sekä pop-koukkujen välimaastossa leikitellen.

Myös muiden tuotantoa remixannut tuottaja julkaisi kuluvan vuoden maaliskuussa 90-luvun klubikulttuuria sekä yöllisiä kohtaamisia fiilistelevän debyytti-EP:n SEX. Singlet “1999” sekä “Wanna Make U” saivat välitöntä positiivista huomiota eri radioissa, medioissa ja soittolistoilla.

Detalji tullaan näkemään tulevana kesänä mm. 8.6. Helsingissä Sidewaysissa, 30.6. Seinäjoella Provinssissa ja 21.7. Tampereella Uusi Tampere-festivaalilla.

27.03.2018

KANADALAISRÄPPÄRI KILLY SUOMEEN KESÄKUUSSA

Maailmanlaajuisesti suosituimpien kanadalaisräppäreiden joukkoon komeetan lailla singahtanut KILLY saapuu Tavastialle maanantaina 11. kesäkuuta. Torontosta ponnistavan, vasta 20-vuotiaan artistin tummaa melodista trap-soundia on verrattu mm. Travis Scottiin. KILLYn vuonna 2017 julkaistu läpimurtohitti ’Killamonjaro’ on ehtinyt kerätä Youtubessa ja Spotifyssa yhteensä jo yli 30 miljoonaa kuuntelua. Maaliskuussa 2018 julkaistu debyyttipitkäsoitto ’Surrender Your Soul’ sisältää myös hitit ’Distance’ ja ’No Sad No Bad’ ja tuottajakaartiin lukeutuu mm. yhteistöistään Lil Uzi Vertin, Kanye Westin ja Jay-Z:n kanssa tunnettu Wondagurl.

Illan avaa Suomen tunnetuin bassobaritoni ja jäisin alamäkihiihtäjä Eevil Stöö. Suomiräpin renessanssimiehen nauru on naurua pimeässä, suru kolmannen silmän kyyneleitä. Lavalla maestro on repäisevä kuin vanha Loiri, jonka kruunaa Nuoren Derrickin säestävä Predator-käsi. 

Illan levymusiikista vastaa Hoodwatch DJ’s.

KILLY (CAN)
Eevil Stöö
Hoodwatch DJ’s

ma 11.6.2018
Tavastia-klubi, Helsinki

Liput ennakkoon 20 €, ovelta 22 € mikäli jäljellä. 

Lipunmyynti alkaa Tiketissä torstaina 29.3.2018 klo 12:00. Osta liput tästä.

26.03.2018

LEGENDAARINEN HIPHOP-RYHMÄ SOULS OF MISCHIEF (USA) NOSTURIIN

Oaklandista vuonna 1991 ponnistanut hiphop-ryhmä Souls of Mischief palaa Suomeen pitkän tauon jälkeen! MC A+:sta, Opiosta, Tajaista ja Phestosta koostuva kokoonpano on tullut tunnetuksi aidosta old school-hengestään ja elävän orgaanisista soundeistaan, mutta myös taustoistaan legendaarisessa Hieroglyphics-kollektiivissa.

Souls of Mischiefin viimeisin levy “There is Only Now” julkaistiin vuonna 2014. Levyn tuottaneen Adrian Youngen mukaan There is Only Now on paluu juurille ja nitoo yhteen ryhmän historian hiphop-klassikoksi noteeratun 93 ’til Infinity-ajoilta tähän päivään. Levyä on syystä ylistetty myös vierailijakaartin (Busta Rhymes, William Hart, Snoop Dogg and Scarub) ansiosta. Livenä Souls Of Mischief tarjoaa originaalia henkeä ajoilta, jolloin hiphop kukoisti aitoudessaan.

Souls of Mischief
15.6.2018
Nosturi, Helsinki
Liput 26,00/30,00 palvelumaksuineen

S/K18
Ovet 20:00

Liput myynnissä Ticketmasterissa nyt: https://www.ticketmaster.fi/event/227205.

16.03.2018

Tarjolla sitä hyvää – Yona, Gasellit, Eevil Stöö x Koksu Koo, DJ Kridlokk ja TIPPA julkaisivat uutta musiikkia

Kyllä nyt kelpaa – aurinkoa tarjoillaan taivaalta ja luureista. Alla tukku parasta uutta kotimaista sis. tänään julkaistut Yona: Ghetto, Gasellit ft. Elias Gould: Riks Raks Poks, Eevil Stöö x Koksu Koo: Sylkee sekä viime perjantaina tipahtaneet DJ Kridlokk: Varaani ja TIPPA: Satutat mua. Lait kuunnellen!

16.03.2018

SITOI All Dayn rosteriin

SITOI on rap-artisti, jonka musiikissa kietoutuu yhteen rujo ja kaunis. Hänen lyriikkansa kumpuavat herkkyyden, ruumiillisuuden sekä sosiaalisten suhteiden ja -ilmiöiden tarkastelusta, jonka lopputuotteena syntyy komplekseja kielikuvia pursuavaa aikalaiskerrontaa.

Riimien alkusoinnut ja omaperäinen flow tuovat ennemmin mieleen Murmur Recordsin ja Ceebrolisticsin kulta-ajat kuin 2010-luvun toistoon ja hokemiin perustuvan turn up trapin. Tyylikästä mielikuvaa vahvistaa tummanpuhuvat taustat, joissa kuuluu runsaasti vaikutteita brittiläisestä elektronisesta musiikista ja Portisheadin kaltaisesta Trip-Hopista.

SITOIn ensimmäinen single ‘Kun jumalat sulavat’ julkaistiin keskiviikkona 14.3.

 

24.08.2017

ALL DAY KIITTÄÄ KESÄSTÄ JA ENSIMMÄISESTÄ ELINVUODESTAAN

All Day juhlii ensimmäistä vuottaan Suomen musiikkibisneksen etupenkillä. Esa Nikkilän ja Jussi Laineen perustama nyrkkipaja on lyhyessä ajassa ehtinyt vakiinnuttaa asemansa kotimaisten ohjelmatoimistojen kärkikastissa. Vuoden aikana on ehtinyt tapahtua melkoisen paljon ja kaikkien kohokohtien listaaminen paperille jumittaisi uutiskirjeen tilaajien faksit. Tässä kuitenkin lyhyesti muutama poiminta All Dayn kuluneelta vuodelta.

Viime vuoden loppuunmyyty Ruger Hauerin jäähyväiskeikka Kaapelitehtaalla sekä MC Taakibörstan kolme loppuunmyytyä Tavastiaa petasivat All Daylle lupaavaa vuotta 2017 ja siihen malliin olemmekin jatkaneet. Vuodenvaihteessa pistimme virallisesti hynttyyt yhteen legendaarisen Ramin Välityksen kanssa. Yhdistymisen myötä All Day -nimen alle saatiin lähes kokonaisuudessaan kotimaan kovin rap- ja rytmimusiikin artistikattaus sekä tietenkin, Katin ja Valarin luotsaama, ylivoimainen Katin Tavara -merchandise-kauppa, jonka viisivuotista taivalta juhlistettiin toukokuussa näyttävästi jo kolmannessa Katin Gaalassa. Nikkilän ja Laineen rinnalle saatiin samaan syssyyn tuottajakeiju Jenny Lahti ja yrityksen toimitusjohtajaksi moniosaaja Jussi Roine.  Rivejä vahvisti vielä kevään myötä uusi agentti Feniks Willamo, tuoden mukanaan uutta puhtia sekä keikkamyyntiin että artistirosteriin. Tämän myötä All Day on syksyyn 2017 mennessä myynyt roimasti yli 1000 kotimaista keikkaa Suomen klubeille ja festareille. Näistä erikoismainintana viimeisin kotimainen megashow, eli loppuunmyydyn Flow Festivalin täydelle päälavakentälle esiintynyt Monsp 20v -juhlakokoonpano, joka tarjoili Keijo Kiiskisen nimissä ainutlaatuisen läpileikkauksen suomalaiseen rap-musiikkiin.

Kotimaisten keikkojen myynnin ohella All Day on kasuaalisti toimittanut suomalaisten kuultavaksi myös ulkomaisia koviksia, mukaanlukien Stormzy, Machine Gun Kelly, Post Malone, Skepta, Smif-N-Wessun, The Beatnuts, Viagra Boys sekä Flowdan. Näitä lupaamme luonnollisesti lisääkin. Toki olemme ehtineet räiskiä menemään myös omia tapahtumia, mm. Suomen Rullalautaliiton kanssa järjestetyt All Dayn 1v -synttärijuhlat Suvilahden After Skate -minifestarin muodossa. Tapahtuman myötä All Day rantautui myös kevyesti ulkoilmakekkereiden pariin ja tarkan muistin omaavat muistanevat aurinkoisen festivaalin olleen varsin onnistunut juhla.

Vuoden aikana tapahtunutta on vaikea pukea sanoiksi hengästymättä, paljon on mahtunut pieneen aikaan. Musajuttujen lisäksi olemme tehneet oman pienen vaatemallistonkin ja viimeisimpänä lanseerasimme lätsäkollabon legendaarisen Mitchell & Nessin kanssa. Metsäänkin ollaan toki välillä menty, kuten varmaan asiaan kuuluukin, mutta kaikesta ollaan selvitty lähes kuivin jaloin. Liikevaihdollisesti ensimmäinen vuosi tulee olemaan mukavaa katseltavaa ja odotamme innolla tulevia tötöilyjä musabi$neksen huipulla. Kiitos kuuluu kaikille teille asianomaisille. Täältä pesee niim birusti.

04.05.2017

Tervetuloa All Daylle Feniks Willamo

Feniks Willamo aloittaa All Daylla

Alkava kesä tarjoilee iloisia uutisia All Daylle. Musiikkialan pidetyimpiin ihmisiin ja kovimpiin ukkoihin lukeutuva Feniks Willamo on aloittanut keikkamyyjänä All Daylla toukokuun alussa. Feniks on aiemmin työskennellyt noin viiden vuoden ajan Fullsteam Agencylla agenttina ja promoottorina. Kannuksensa Suomen musiikkibisneksessä hän on ansainnut toimimalla kymmenien huippunimien kotimaisena agenttina, nostaen itsensä alansa arvostetuimpiin agentteihin. Kotimaisten bändien lisäksi mies on näyttänyt kyntensä myös kansainvälisellä foorumilla toimittamalla Suomeen huippunimiä, kuten Passenger, Silvana Imam, Princess Nokia, Jedi Mindtricks, Yung Lean jne.

Feniksin mukana All Dayn kotimaiseen rosteriin liittyy liuta kivenkovia artisteja. Heti alkuun Willamon kuumalta linjalta voit buukata All Dayn olemassaolevan rosterin lisäksi seuraavat artistit: Elias Gould, Kauriinmetsästäjät, Noah Kin sekä Dallas Kalevala. Lisäyksiä seuraa lähiaikoina.

All Daylla Feniks tulee keskittymään ensisijaisesti kotimaisen rosterin vahvistamiseen, aloittaen tasavertaisena myyntitykkinä Esa Nikkilän ja Jussi Laineen rinnalla. Lisäksi tämä Helsingin klubiskenen nuori kingi tulee tohottamaan All Dayn omien klubien ja dj-rosterin parissa niin pirusti, että savu noussee korvista jo ennen kesäkuuta.

”Feniks on sen verran kova epeli, että kyllä täällä toimistolla korkattiin vichyt, kun saatiin tällainen uutinen alkukesään”, All Dayn perustajajäsen Esa Nikkilä myöntää.

”Tämä on lyhyesti sanoen upea juttu sekä All Dayn toimistoväelle henkilökohtaisesti että myös rosterin artisteille ja kaiken kaikkiaan All Dayn toiminnalle sekä tulevaisuudelle”, firman toinen perustaja Jussi Laine jatkaa.

10.03.2017

WANHAT YHDISTYNEET KOULUKUNNAT – ALL DAYN ENSIMMÄINEN LEVYJULKAISU

Todelliset wanhan liiton legendat Davo Ukki, Tarbash Luoti ja Avionin Prinssi hyppäsivät mikkikopiin ja tuloksena on All Dayn ensimmäinen levyjulkaisu! Projekti kantaa nimeä WYK eli Wanhat Yhdistyneet Koulukunnat. Legendaarisilta lyyrikoilta on luvassa on tuttuun tyyliin hurttia sanailua suoraan Stadin sydämestä.

Levyn ensimmäinen kappale, joka kantaa nimeä “Roban veteraanit” julkaistiin torstaina 9.3. Spotify-singlenä ja musiikkivideona. Biisi on JV:n tuottama ja Slowknow Productionsin ohjaama video nostaa hattua edesmenneen We Got Beefin lisäksi legendaarisille Helsingin ikoneille kuten Foghorn, Beefy Queen & Jump Inn. Bongaa videolta tuttuja ja tuntemattomampia tekijänaisia ja -miehiä eri pelikentiltä!

Spotifysta http://bit.ly/wykrobanveteraanit
Apple Deezer http://lnk.to/wyk-robanveteraanit

14.02.2017

Machine Gun Kelly kesällä Suomeen myös klubikeikalle

Machine Gun Kelly on julkaissut Euroopan-kiertueensa alkavaksi 7. kesäkuuta Lontoosta. Tulevana kesänä MGK nähdään Summer Up -festivaalikeikan lisäksi myös klubikeikalla 15.7. Tavastialla. Musiikissaan räppiä, rockia ja R&B:tä sulavasti yhdistelevä MGK vieraili edellisen kerran Suomessa vuonna 2015, esiintyen tuolloin täyteen pakatulla Korjaamolla. 

Clevelandista lähtöisin oleva nopeasanainen räppäri ja nyttemmin myös näyttelijä, julkaisee huhtikuussa kolmannen studioalbuminsa Black Flag ja saapuu Suomeen tuoreen materiaalinsa kanssa. Esimakua tulevalta albumilta on antanut listoja hallinnut ja platinaa myynyt ensimmäinen single Bad Things, jossa mukana vierailee Camila Cabello.

Liput myyntiin Tikettiin perjantaina 17.2. klo 11.00.

13.02.2017

STORMZYN HELSINGIN KONSERTIN UUSI PÄIVÄMÄÄRÄ VAHVISTETTU

Tämän hetken kirkkain grime-tähti, Stormzy, on vahvistanut Tavastian konsertin uuden esiintymispäivän! Uusi päivämäärä on 12.5.2017. Keikan siirtymisen myötä mies ehtii julkaista kauan odotetun debyyttialbuminsa ja Suomessa päästään todistamaan ensimmäisten joukossa uunituoretta materiaalia. Uusi päivämäärä asettaa odotukset korkealle keikan suhteen, sillä miehen albumi on tällä hetkellä genren odotetuin julkaisu.

Viime vuonna ylistetyt Suomen ensiesiintymisensä Tavastialla ja Flow’n täydessä Black Tentissä tehnyt brittiräppäri lykkäsi alkuvuodesta koko kiertuettaan, mutta pienen odotuksen ja suuren kysynnän saattelemana mies saadaan takaisin Suomeen.

Liput uudelle päivämäärälle tulevat myyntiin keskiviikkona 15.2. klo 11.00. Alkuperäiseen konserttiin ostetut liput käyvät konserttiin sellaisenaan. Jos uusi päivämäärä ei sovi, ostetut liput voi palauttaa Tikettiin 28.2. mennessä.

20.01.2017

LEGENDAARINEN HIPHOP-DUO THE BEATNUTS PALAA SUOMEEN ENSIMMÄISTÄ KERTAA VIITEEN VUOTEEN

The Beatnuts vieraili viimeksi Suomessa syyskuussa 2011 ja nyt kaksikko tekee odotetun paluun Tavastialle torstaina 9. maaliskuuta. New Yorkin Queensista ponnistava The Beatnuts on JuJun ja Psycho Lesin muodostama kaksikko, joka aloitti uransa jo 90-luvun taitteessa tuottamalla kappaleita mm. Commonille, Fat Joelle ja Stereo MC’sille. Lukuisista hiotuista tuotannoistaan ja ikonisista remixeistään tunnetuksi tullut kaksikko tunnetaan mm. omista hiteistään Watch Out Now, Off the Books ja No Escapin’ This.

The Beatnuts (USA) @ Tavastia, Helsinki, 9.3.2017
Liput ennakkoon Tiketistä alk. 15 € ja ovelta 17 €, mikäli lippuja on jäljellä

Lipunmyynti alkaa maanantaina 23.01.2017 klo 09:00
http://www.tiketti.fi/tapahtuma/44923

03.01.2017

All Day Agency, Ramin Välitys ja Katin Tavara ovat nyt yhtä

Viime vuoden heinäkuussa toimintansa aloittanut ohjelmatoimisto All Day Agency yhdistää voimansa ohjelmatoimisto Ramin Välityksen ja artistien levyjä ja oheistuotteita myyvän Katin Tavaran kanssa. Uuden yrityksen perustamisen myötä Ramin Välitys jää nimenä historiaan ja keikkamyynti siirtyy All Day Agency -nimen alle. Katin Tavara jatkaa tutulla brändillään ja laajentaa toimintaansa investoimalla omaan paitapainoon. Virallisesti yritysten yhdistyminen tulee tapahtumaan helmikuussa 2017.

Rap- ja rytmimusiikkiin keskittynyt All Day Agency on toimintansa alusta alkaen myynyt oman artistirosterinsa ohella myös Ramin Välityksen artistien keikkoja. All Day Agencyn parinkymmenen artistin rosteriin kuuluu Suomen tämän hetken suosituimpia rap-artisteja, kuten Eevil Stöö, Tuuttimörkö, SMC Lähiörotat, Kingfish ja Tippa-T. Ramin Välityksen artistikattaukseen kuuluu niin ikään parikymmentä artistia, muun muassa Ruudolf, Karri Koira, Gasellit, Teflon Brothers ja Musta Barbaari.

”Loistavasti alkaneen yhteistyön jälkeen yritysten yhdistäminen oli luonnollinen seuraava askel, joka selkeyttää toimintaa entisestään ja vapauttaa resursseja olennaiselle. Tavoitteemme on alusta asti ollut nousta tämän kentän vahvimmaksi toimijaksi ja tämä yhdistyminen on iso harppaus oikeaan suuntaan. Katin Tavara puolestaan monipuolistaa palveluamme entisestään artistien suuntaan, kun merchandise-puoli on ympyrässä mukana.”, toteaa All Day Agencyn perustaja Jussi Laine.

Yrityksen tuorein vahvistus on tapahtumatuotannon ammattilainen Jussi Roine, joka on viimeiset neljä vuotta työskennellyt tuotantopäällikkönä Fullsteam Agencylla. Roine on työskennellyt satojen kotimaisten ja ulkomaisten artistien tapahtumatuotantojen parissa ja muun muassa Sideways-festivaalin tuotantopäällikkönä vuosina 2015 ja 2016. All Daylla Roine vastaa kehitystyöstä; tapahtumatuotannon organisoimisesta ja uudistuvan organisaation toiminnan ja työkalujen kehittämisestä.

All Day Agencyn perustajat Jussi Laine ja Esa Nikkilä vastaavat yhä keikkojen myymisestä. Muun muassa Kemmurun ja  SMC Lähiörottien DJ:nä tunnettu Laine ehti ennen All Day Agencya toimia neljä vuotta agenttina Fullsteam Agencylla niin kotimaisten kuin ulkomaistenkin huippuartistien parissa. Nikkilä puolestaan on työskennellyt aiemmin Tiketti Oy:n myynti- sekä toimitusjohtajana.

Vuodesta 2013 Ramin Välityksessä artistien keikkavälityksestä ja tuotannoista vastannut Jenny Lahti pääsee keskittymään täysipainoisesti tapahtumien tuotantopuoleen. Katin Tavaran, paitapainon ja All Dayn hallinnollisesta puolesta vastaa Valari Tynkkynen, joka on yksi Ramin Välityksen omistajista ja viimeiset seitsemän vuotta hän on työskennellyt informaatioteknologian alalla palvelupäällikkönä ja projektinhallintatehtivissä kotimaisten pörssiyhtiöiden parissa. Hän kuuluu myös SMC Lähiörotat -kokoonpanoon. Katin Tavaran päivittäisestä pyörittämisestä vastaa jatkossakin yrityksessä perustamisesta 2012 mukana ollut Kati Sinisalo.

Uuden yhtiön taustavoimissa vaikuttavat All Dayn kolmantena osakkaana toiminut pitkän linjan musiikkivaikuttaja ja promoottori, Tavastia-klubin ja Ruisrock-festivaalin toimitusjohtaja Juhani Merimaa, Monsp Records -levy-yhtiön omistaja ja toimitusjohtaja Keijo Kiiskinen ja Ramin Välityksen toimitusjohtajana ja Johanna Kustannuksen tuotantopäällikkönä toiminut Mikko Kuoppala, joka tunnetaan myös artistinimellä Pyhimys sekä yhtyeistä Ruger Hauer ja Teflon Brothers.

All Dayn puolivuotinen taival on ollut menestyksekäs. Ohjelmatoimisto on ehtinyt myymään noin 300 keikkaa Suomen klubeille ja festareille. Syksyn kohokohtia ovat olleet muun muassa Ruger Hauerin loppuunmyyty jäähyväiskeikka Helsingin Kaapelitehtaalla ja MC Taakibörstan kolme loppuunmyytyä paluukeikkaa Tavastia-klubilla. Heti ensi vuoden alussa luvassa on muun muassa brittiläisen grime-genren tähden Stormzyn keikka Tavastialla 28.1.

Jussi Roine
05.10.2016

CHERRIE (SWE) PALAA SUOMEEN JA DJ POLARSOUL JUHLISTAA UUTTA FOREVER-ALBUMIAAN

18.11. Helsingissä Tavastia-klubilla nähdään Ruotsin mielenkiintoisimpiin artisteihin nopeasti noussut Cherrie ja DJ Polarsoul All Star-miehityksellä. Tätä ennen DJ Polarsoulin toinen tuottajalevy “Forever” julkaistaan 14. lokakuuta, ja Tavastialla juhlitaankin levyjulkkareita.

Suomessa lapsuusvuosinaan asunut, somalitaustainen Cherrie on nopeasti noussut Ruotsin mielenkiintoisimpien artistien joukkoon. “Tabanja”-kappaleellaan suuren suosion saavuttanut laulajatar tunnetaan myös tammikuussa Suomeen saapuvan Stormzyn kanssa levytetystä “Aldrig igen”-julkaisusta. Kauan odotettu esikoisalbumi “Sherihan” julkaistiin 29. huhtikuuta ja Ruotsissa se on nostettu yhdeksi vuoden vahvimmaksi julkaisuksi.

DJ Polarsoulin debyytti “Pilvilinna” nousi parhaimmillaan albumilistalla sijalle 4, ja levyllä mukana olleista räppäreistä koottu ryhmä kiersi kesällä 2014 festareita Ruisrockista Ilosaareen. Sama karnevaali on luvassa 18.11. Tavastialla kun paikalle saapuu toistakymmentä kotimaista räppäriä. Levynjulkaisukeikalla lavalle nousee ainakin Ameeba, Sipulijaska, Sairas T, Ilkka Kalevi Tillanen, Rhyi, Jussi Kuoma, Liigalaiska, Tommishock, Ode, Setä Koponen, Eräkoira, Stepa, Asa ja Jere.

CHERRIE (SWE), DJ POLARSOUL
Pe 18.11.2016 Helsinki, Tavastia-klubi
Liput alk. 16 €, K-18

30.08.2016

All Day tuo Stormzyn Tavastialle

Grime-genren kirkas tähti Stormzy nousee lavalle lauantaina 28.1.2017 Helsingin Tavastialla. Elokuussa Flow’n täydessä Black Tentissä yleisön villinnyt ja viime vuonna ylistetyn ensiesiintymisensä Suomessa Tavastialla tehnyt brittiräppäri palaa suuren kysynnän saattelemana Suomeen. Keikan liput tulevat myyntiin Tiketissä torstaina 1.9. klo 9:00.

23-vuotias Stormzy eli Michael Omari on tänä vuonna julkaisemassa odotettua debyyttialbumiaan, jolta on kuultu jo esimakua huhtikuussa ilmestyneen ”Scary”-sinkun muodossa. Nuoresta iästään huolimatta artisti on ehtinyt vaikuttaa skenessä jo pitkään. “Wicked Skengman” -freestyle-videoiden sarjallaan miljoonia katselukertoja kerännyt Stormzy aloitti räppäämisen jo 11-vuotiaana Lontoon nuorisotaloilla grime-veteraanien kuten Skeptan, Wileyn ja Dizzee Rascalinjalanjälijssa.

2000-luvun alussa Itä-Lontoossa syntyneen musiikkityylin juuret ovat garagessa, junglessa, hip hopissa ja dancehallissa. Stormzy on genren kovassa nousussa olevan uuden aallon äänitorvi ja seurattu tekijä. Hän on tyylilleen uskollinen katujen ääni, ja myös menestynyt hyvin ilman ison levy-yhtiön tukea nousten underground-piireistä valtavirran tietoisuuteen.
Viimeiset kaksi vuotta ”Dreamers Disease” -debyytti-EP:n ilmestymisestä ovat olleet Stormzylle nousukiitoa. Artistin ”Shut up” -freestylevideo on kerännyt jo yli 36 miljoonaa katselukertaa ja sen kultaa myynyt sinkkuversio sekä samaan aikaan julkaistu ”Skengman 4” nousivat sinkkulistan kahdenkymmenen kärkijoukkoon, tehden freestyle-levytyksinä samalla historiaa Brittien sinkkulistalla.

Stormzyn kyvyt on huomioitu kahdesti arvostetulla MOBO-palkinnolla Best Grime Act -kategoriassa ja BBC nosti artistin kärkikolmikkoon uusia tulokkaita esittelevälle Sound of 2015 -listalleen. Stormzy on päässyt levittämään grimen ilosanomaa ympäri maailmaa ja Britti-kiertueen keikat ovat olleet loppuunmyytyjä jo viikkoja ennen tapahtumia. Stormzy on myös esiintynyt muun muassa Later With Jools Holland -tv-ohjelmassa ensimmäisenä omakustanneartistina jaKanye Westin vieraana Brit Awardsissa.

Stormzy on viime aikoina ehtinyt musiikin lisäksi esittelemään muitakin lahjojaan. Artisti sai oman ohjelman Apple Beats 1 -radiokanavalta nuorimpana tekijänä Pharrell Williamsin ja Dr.Dren kaltaisten nimien joukossa ja roolin Noel Clarkenelokuvatrilogian viimeisestä osasta Brotherhood.

Liput Tiketistä alk. 25 €, K-18

22.07.2016

ALL DAY AGENCY LAUNCH PARTY 2

All Day Agency Launch Partyt jatkuvat 6.8. loppuillasta Konepajan Brunossa

All Dayn juhlat jatkuvat sujuvasti vielä Tavastian illan jälkeen Konepajan Brunossa klo 24.00 eteenpäin. Loppuillasta Brunon lavalla nähdään energinen Korstoraatio, voimakas JV, mairea Tuuttimörkö sekä hekumalliset Seksikäs-Suklaa, Dosdela & VG+

Tavastian jälkeen siirtymä Brunon on luonteva, sillä Tavastian Launch Partyihin lipun ostaneet saavat lippua näyttämällä Brunon ovelta sisäänpääsyn 5 € hintaan. 

All Day on aluekeskuksessasi – tule ja jatka juhlaa!

Osta lippu Brunon iltaan.

Osta lippu Tavastian iltaan täältä.

Allekirjoita adressi Konepajan Brunon säilymisen puolesta täällä!

Kuva: Samuli Härkönen

13.07.2016

ALL DAY AGENCY LAUNCH PARTY

All Day Agency juhlistaa yrityksen starttia lauantaina 6.8. tuhdilla karnevaalilla legendaarisessa Tavastian pyhätössä.

Illan aikana Tavastian lauteille kapuaa All Dayn rosterista ainakin DJ Kridlokk, Gettomasa, View, Kingfish, Diison, SMC Lähiörotat, Kari Tapiiri ja Tuuttimörkö.

All Day on aluekeskuksessasi – tule ja juhli!

Varmista sisäänpääsy ja hanki liput edullisempaan ennakkohintaan Tiketistä.

Kuva: Samu Hintsa

 

12.07.2016

Uusi ohjelmatoimisto All Day Agency on totta

All Day Agency on uusi kotimainen ohjelmatoimisto, joka edustaa lukuisia rap- ja rytmimusiikin huippuartisteja. All Dayn liverosteriin lukeutuvat Eevil Stöö, Diison, DJ Kridlokk / Khid, Stepa, Laineen Kasperi & Palava Kaupunki, Gettomasa, Kingfish, Eräkoira x Valto, SMC Lähiörotat, Kari Tapiiri, Tono Slono, View, Avionin Prinssi ja Tuuttimörkö. Oman rosterinsa ohella All Day vastaa jatkossa myös mm. Ruger Haueria, Ruudolfia ja Karri Koiraa edustavan Ramin Välityksen artistien keikkamyynnistä.

Yrityksen perustajat Jussi Laine ja Esa Nikkilä uskovat All Day Agencyn ammattitaidolle ja näkemykselle löytyvän tilausta musiikkialalta.

“Vuosien kokemus niin artistina kuin agenttinakin auttoi synnyttämään vision siitä miten homma hoidetaan rehdisti ja tyylikkäästi. Tavoitteenamme on nousta oman kenttämme johtavaksi ohjelmatoimistoksi“, valottaa Laine.

“Olemme ylpeitä hienoista artisteista, joita pääsemme edustamaan yrityksen synnystä lähtien ja haluamme tarjota liverosterillemme parhaat mahdolliset edellytykset menestyä taiteellaan”, summaa Nikkilä.

All Day Agencyn toiminnan pohjana on tekijöiden vankka kokemus musiikkialalta. Muun muassa Kemmurun ja  SMC Lähiörottien DJ:nä ja suosittujen helsinkiläisten klubi-iltojen järjestäjänä tunnettu Laine ehti ennen All Day Agencya toimia neljä vuotta agenttina Fullsteam Agencylla. Useiden kotimaisten artistien edustamisen lisäksi Laine on tuonut Suomeen keikalle huippuluokan ulkomaisia nimiä aina Nicki Minaj’sta A$AP Rockyyn. Nikkilä puolestaan on työskennellyt aiemmin Tiketti Oy:n myynti- sekä toimitusjohtajana. Yhtiön kolmantena osakkaana toimii pitkän linjan musiikkivaikuttaja ja viimeistään Tähdet, tähdet -tv-ohjelman myötä parrasvaloihin ponnahtanut Juhani Merimaa.

 

Lisätietoja:

Jussi Laine
[email protected]
+358 40 185 1205

Esa Nikkilä
[email protected]
+358 46 851 0651

 

All Day Agency Oy

www.allday.fi

 

Kuva: Samu Hintsa.