F juhlistaa 30v-synttäreitään kevätkiertueella – erikoiskeikoilla luvassa kattava läpileikkaus artistin urasta!

Emma-palkittu monilahjakkuus F täyttää keväällä 30 vuotta ja suuntaa huhti-toukokuussa juhlan kunniaksi viiden kaupungin F 30 -juhlakiertueelle. Keikoilla tullaan kuulemaan läpileikkaus artistin uran alusta tähän päivään sisältäen myös uusia biisejä. Kiertueen liput tulevat myyntiin keskiviikkona 15.2. klo 9:00.
“Haluan kutsua kaikki mun tyypit juhlistamaan mun tähän astista uraa ja synttäreitä ja uutta musiikkia kevään erikoiskeikkojen merkeissä. Tervetuloa!” -F
F:n debyyttialbumi Mä en oo viel tarpeeks iso ilmestyi keväällä 2019. Kokonaisuus toi kyseisen vuoden jälkeen artistille ehdokkuudet Vuoden tulokas ja Vuoden rap -kategorioissa Emma Gaalassa. Toinen albumi “Mä oon vapaa” ilmestyi keväällä 2020.
Tuoreimmalla Jos-albumillaan (2022) F sukelsi entistä syvemmälle r’n’b-ilmaisuun, pyrkien törmäyttämään lapsuuden suosikkigenreään ja millenium-estetiikkaa tämän päivän soundien kanssa. Kolmosalbumilta löytynyt single “Ihana” kuullaan myös Ylen Kullannuput-sarjan tunnarina.
Osana vuoden 2019 D.R.E.A.M.G.I.R.L.S.-rapspektaakkeliakin nähty F on saanut erityisesti kiitosta sensuroimattomuudestaan ja kyvystään uudistaa kotimaista hip hop -musiikin kenttää sekä sen kapeaa naiskuvaa.
*****
F 30 -kiertue 2023:
7.4. Tampere, Yo-talo w/ Pesso
8.4. Helsinki, Korjaamo (Kulmasali)
15.4. Turku, Dynamo
5.5. Espoo, Sellosali w/ Nelma U
6.5. Lahti, Torvi