ALL DAY HAKEE KEIKKAMYYJÄÄ

All Day on kotimainen ohjelmatoimisto, joka edustaa n. 50 artistia, dj’tä ja viihdyttäjää. Visiomme on olla arvostetuin ja onnellisin kotimainen ohjelmatoimisto. Missiomme on rikastaa kotimaista kulttuuria ja kulttuurialan tekijöitä sekä edistää yhdenvertaisuutta musiikkialalla. Toimintaamme ohjaavat arvot ovat yhdenvertaisuus, ammattimaisuus, onnellisuus ja oppiminen. Palvelemme artistejamme, asiakkaitamme ja tapahtumien yleisöjä pitkäjänteisesti, avoimen rehellisesti ja kunnianhimoisesti. Uskomme, että hyvin johdettu työnteko on inspiroivaa ja onnellista ja kun työyhteisömme voi hyvin, teemme myös työmme joka päivä paremmin.

Haemme keikkamyyjää työskentelemään osana All Dayn keikkamyyntitiimiä. Keikkamyyjän työtehtäviin kuuluvat mm. All Dayn rosterin artistien edustaminen, esiintymisten hinnoittelu, aikataulutus, asiakkaiden kontaktointi sekä artistien keikka- ja urasuunnittelu yhdessä artistien kanssa. Kokemusta keikkamyyjänä olemisesta sinulla ei tarvitse olla, mutta kotimaisen musiikkialan sekä keikkamyynnin perusperiaatteiden ja All Dayn rosterin tulee olla sinulle tuttuja. Emme vaadi erityistä koulutustaustaa, mutta hyvä keikkamyyjä kykenee itsenäiseen työskentelyyn sekä itsensä johtamiseen, projektinhallintaan ja budjetointiin. On myös tärkeää tulla mainiosti toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Etsimme ihmistä, joka jakaa All Dayn arvopohjan ja on valmis tekemään nöyrästi töitä musiikin ja kulttuurin edistämiseksi.
Tarjoamme kokopäiväisen työpaikan vakavaraisessa, luotettavassa ja hyvämaineisessa yrityksessä, joka kehittää aktiivisesti toimintaansa. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa oman työnkuvasi lisäksi koko yrityksen toimintaan.
Arvostamme yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta työyhteisössämme ja kannustammekin monenlaisista taustoista tulevia hakemaan meille töihin.
Käytämme haussa anonyymin rekrytoinnin menetelmää, jossa hakijan nimi, yhteystiedot sekä muut henkilöön viittaavat tiedot ovat piilossa haastatteluun saakka. Kerrothan hakemuksessasi siis tehtävän kannalta olennaisesta osaamisestasi ja kokemuksestasi.
Lähetä hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen rekry@allday.fi. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.