ALL DAY ON! -KEVÄTFESTIVAALI JUHLITAAN JÄLLEEN VUONNA 2020 – VIIME KEVÄÄN MUISTELOFILMI NYT JULKI

Totta se on! Meille ja ilmeisesti melko monelle muullekin jäi viime keväänä järjestetyistä kaikkien aikojen ensimmäisistä All Day ON!:eista sen verran hyvä fiilis, että ajattelimme pistää juhlat pystyyn myös ensi keväänä. Ilolla siis ilmoitamme, että All Day ON! 2020 -kevätfestivaali juhlitaan Helsingin Suvilahdessa jälleen 8.-9.5.2020.

Julkistamme ensimmäiset ohjelmistokiinnitykset marras-joulukuun taitteessa, mutta erittäin huokeahintaiset kahden päivän ”Kyllä siellä taas kivaa ON!” -liput ovat jo nyt myynnissä Tiketissä alk. 60 €. Näitä suosittelemme erityisesti viime vuoden ON!:eilla hyvää aikaa viettäneille ja niille, jotka ovat esim. luotettavalta taholta kuulleet siellä olleen kivaa. Mukavia yllätyksiä ja mahtavaa meininkiä on nimittäin luvassa ensi vuonnakin. 

Vuoden 2019 festivaalihan lähti liikkeelle Pyhimyksen yllätyksestä ja Gasellien 10v-juhlakeikasta ja laajeni kevään mittaan 5 lavan ja yli 50:n esiintyjän kevätfestivaaliksi, jossa vieraili kahden päivän aikana noin 8000 kävijää. Niitä juhlia sopii fiilistellä myös juuri julkaistun All Day ON! 2019 -muistelofilmin myötä —> https://vimeo.com/362810631

Siitä sitten taas ja!

Osta liput nyt: www.tiketti.fi/alldayon