Karri Koiran uudella singlellä vierailee SHRTY – EVOR on nyt ulkona!

Karri Koira julkaisee uuden singlen perjantaina 27. lokakuuta. EVOR (Et Voi Ostaa Rakkautta) -kappaleella on mukana Pariisin kevät -jättihitistä tunnettu SHRTY.

Karri Koira ja SHRTY lukeutuvat tämän vuoden puhutuimpiin kotimaisiin artisteihin ja nyt heitä kuullaan ensimmäistä kertaa yhdessä samalla biisillä.

“Vaikka kuinka vääntäisit duunia pikaruokalan autokaistalla ja tekisit seittemää muuta eri hommaa ja sit koitat ostaa kalliita lahjoja ja kaikkee sille sun ihastukselle että tekisit vaikutuksen, niin silti sun juttu saattaa stoppaa siihen et se toinen tyyppi onki silleen et EVOR. Täs biisissä on supervahva kertsi ja veikee fiilis. Ja oon pitkään tykänny SHRTYn soundista ja olin fiiliksissä että hän innostu tulee mukaan.” – Karri Koira

EVOR-kappaleen tuotannosta vastaavat Karri Koiran lisäksi Biniyam ja Aleksi Asiala. Singlen kansitaide on taiteilija Anna Salmen käsialaa.

Kulunut vuosi on ollut Karri Koiran juhlaa. Kesän isoihin hitteihin lukeutuva Suoraan sydämeen on striimannut kultaa Spotifyssa ja pyörinyt ilmestymisestään saakka radioiden soittolistoilla.

Karri Koira tanssitti kesällä huikeat määrät festivaalikansaa ja kesäkiertue huipentui loppuunmyydyn Allas Sea Poolin satumaiseen esiintymiseen. Parhaillaan käynnissä oleva Suoraan sydämeen -syyskiertue päättyy Tavastialle 3. marraskuuta.

Karri Koira – EVOR (feat. SHRTY)

säv.: Biniyam Schelling, Karri Sirén, Rashid Mohamed
san.: Biniyam Schelling, Karri Sirén, Rashid Mohamed
sov.: Aleksi Asiala, Biniyam Schelling, Karri Sirén
tuotanto: Biniyam Schelling, Aleksi Asiala, Karri Sirén
ISRC: FIACQ2300008