Eevil Stöö levynjulkaisukiertueelle keväällä!

Eevil Stöö julkaisee keväällä uuden albumin ”Advanced Dungeon & Dragon”, joka toimii jatko-osana vuoden 2022 joulukuussa julkaistulle ”Dungeon & Dragon” -albumille. Stöö suuntaa Helmikuussa kattavalle levynjulkaisukiertueelle.

Eevil Stöö julkaisi uuden singlen perjantaina 24.11.2023. Kappale kantaa nimeä ”Kaleidoskooppi” ja on ensimmäinen julkaisu tulevalta Dungeon Racksin tuottamalta Eevil Stöö albumilta. Kappaleen on tuottanut tuottajakaksikko Dungeon Racks ja miksauksesta sekä masteroinnista vastaa audiovelho Pehmee Goo.

Eevil Stöö: Advanced Dungeon & Dragon

16.2. Suistoklubi, Hämeenlinna
17.2. Dynamo-klubi, Turku
23.2. Ravintola Kerubi, Joensuu
2.3. Yo-talo, Tampere
8.3. 45 Special, Oulu
9.3. Musta Kynnys, Jyväskylä
15.3. Ääniwalli, Helsinki