Uuden ajan suomalainen poikabändi LIFE All Dayn rosteriin

Uusi suomalainen poikabändi LIFE on kiinnitetty levy-yhtiö Katakombin sekä All Day Agency -ohjelmatoimiston rostereihin. Yhtyeen ensimmäinen tuplasingle ilmestyy 29.3.

LIFE on uuden ajan suomalainen poikabändi. 

Yhtyeen musiikki on suomenkielistä elektronista poppia ja samalla uudenlainen kokonaisuus Suomen pop-maailmassa. Se asettuu 2000-luvun alun kotimaisten yhtyeiden, kuten Disco ja Kemopetrol, sekä ulkomaisten urbaanien nykyartistien, kuten Frank Ocean ja Majid Jordan, välimaastoon. Kappaleiden tarinat ja maailmat ovat romanttisia sekä melankolisia, mutta kolmikko ei vello synkkyydessä, vaan haluaa laittaa kuulijoiden lantion luut liikkeelle.

LIFE on ennen kaikkea bändi: kappaleet tuotetaan, äänitetään sekä esitetään yhdessä, roolien ollessa häilyviä. Bändin jäsenten taustat ovat kotimaan musiikkikentän kokeellisemmassa ja marginaalisemmassa laidassa: projekteissa, kuten Running, Viktor Kalima ja Kosto.

Yhtyeen ensimmäinen julkaisu, tuplasingle “Jää / Tyhjä Nuori” ilmestyy levy-yhtiö Katakombin kautta 29.3. Yhtye esiintyy ensimmäistä kertaa livenä All Day ON! -festivaalilla Helsingin Suvilahdessa lauantaina 11.5.2019. LIFE:n voi nähdä kesällä myös muilla kotimaan festivaaleilla, kuten WKND Festivalilla. Yhtye haluaa eritoten lunastaa paikkansa intensiivisenä livebändinä. 

Buukkaa LIFE keikalle: esa@allday.fi