Tervetuloa rosteriin SOFA, Lac Belot ja DJ Marc Fred

Näin kesän korvalla meillä on suuri ilo ilmoittaa, että kovaa nostetta nauttiva hiphop-duo SOFA, englanninkielisen kotimaisen musiikin seuraava suuri nimi Lac Belot ja pitkän linjan dj ja baleaarisen musiikin ekspertti Dj Marc Fred on kiinnitetty All Dayn rosteriin!

SOFA on vuonna 2013 perustettu räpduo, joka julkaisi helmikuussa 2018 kehutun Puolukoita-EP:n. EP avaa saundillaan ja estetiikallaan aivan uuden sivun yhtyeen uralla. SOFA tuo freesiä ja kaivattua visiota muuten kovin miehiseen skeneen eikä pelkää tehdä räppiä omista lähtökohdistaan käsin – mikään aihe oli liian naiivi tai epäuskottava näiden mimmien käsittelyyn. Legginsit, menkat, you name it. 

Yhtyeen sydän sykkii feminismille, bängääville biiteille, tasa-arvolle ja vapaudelle, joka välittyy vahvasti duon voimauttavassa materiaalissa. SOFA:n live-energia on niin pitelemätön, että se ei jätä kenellekään epäselväksi, että #futureisfemale #pussygrabsback #eitipu.

Kuuntele Puolukoita EP Spotifyssa tästä.

*

Lac Belot on yksi kiehtovimmista uusista suomalaisista artisteista. Karismaattisen laulajan kunnianhimolla ja taidolla orkestroitu taidepop on sanalla sanottuna vangitsevaa. Kauneutta huokuvat ajattomat kappaleet vievät kuulijansa jonnekin Eedenin puutarhan ja Lewis Carrollin satujen välimaastoon, missä kuiskaukset yltyvät taianomaisesti massiivisiksi myrskyiksi ja tyyntyvät yhtä yllättäen.

Aiemmin keväällä julkaistu sinkku ‘D ‘n’ A’ ja tänään ilmestynyt ‘Pale Moon Rabbit’ ovat jo ehtineet kerätä suitsutusta medialta ja musiikin ystäviltä. Solina Records julkaisee Lac Belotin pitkään kypsytetyn debyyttialbumin syyskuussa 2018.

Lac Belotin primus motor Jarno Takkumäki on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt mm. toimia tuottajana Laura Moision Teosto-palkintoehdokkuuden saaneella Ikuinen Valo -levyllä ja soittajana The Holyssä ja Lopunajan miehessä. Yhtyeen muut jäsenet ovat tuttuja mm. Karina, the Holy ja Morsian-yhtyeistä.

Kuuntele sinkut ‘D ‘n’ A’ ja ‘Pale Moon Rabbit’ Spotifyssä tästä.

*

Jo vuosia levyjä soittanut sekä Helsingissä aktiivisesti keikkaillut Marc Fred on lämpimän ja hyvän mielen tanssimusiikin tietäjä. Uuden sekä vanhemman rytmimusiikin intohimoinen harrastajaa on soittanut lähes kaikissa Helsingin tärkeimmissä menomestoissa jo useamman vuoden ajan, vakituis-DJnä muun muuassa Kaikussa ja Tenhossa. Näiden lisäksi on keikkoja ollut Flow Festivaaleilla, Pietarissa sekä Tallinnassa. 

Moderni sekä klassisempi Disco ja House ja näiden ala-genret ovat herran erikoisalaa, mutta muita musiikkityylejä löytyy myös hyvin laajalla skaalalla. Baleaarinen, ajaton ja tyylikäs visio on Marcilla aina mielessä.

*

Tilaa SOFA, Lac Belot ja Marc keikalle: booking@allday.fi