Ruotsalaisen punkpop-yhtye Vånna Ingetin jäähyväiskiertue kaartaa lokakuussa Suomeen

Pop-vaikutteista punkkia soittava Vånna Inget julkaisee lokakuussa viidennen ja samalla viimeiseksi jäävän albuminsa “True Romance”. Ruotsalaisyhtye suuntaa albumin myötä jäähyväiskiertueelle, joka kaartaa 18.-21.10. Helsinkiin, Tampereelle, Turkuun ja Jyväskylään. Kiertueen liput ovat myynnissä nyt.
Valovoimaisen keulahahmon Karolina Engdahlsin johtama Vånna Inget on 12-vuotisen uransa aikana julkaissut neljä kokopitkää albumia, joista mm. hitin “Krockade Bilar” sisältävä Ingen Botten oli vuoden 2013 Grammis-ehdokkaanakin rock-kategoriassa. Pian ilmestyvältä “True Romance” -albumilta saatiin esimakua elokuussa 2023 ilmestyneen “när festn slutar” -sinkun myötä.
Vertauksia Masshysteristä The Go-Go’siin kerännyt ruotsalaisviisikko on nähty Suomessa edellisen kerran vuonna 2020.
VÅNNA INGET – True Romance tour 2023:
18.10. HELSINKI Korjaamo w/ Midsommaren, Lala Salama
19.10. TAMPERE Klubi w/ Midsommaren, Lala Salama
20.10. TURKU Dynamo w/ Midsommaren
21.10. JYVÄSKYLÄ Musta Kynnys w/ Midsommaren