Acid Arab (FR) palaa Suomeen marraskuussa – Korjaamon keikalla luvassa ennenkuulematonta materiaalia!

Lähi-Idän ja Pohjois-Afrikan soundeista inspiroitunutta elektronista musiikkia soittava Acid Arab saapuu Helsingin Korjaamon Vaunusaliin perjantaina 4. marraskuuta. Kolmihenkinen livekokoonpano soittaa keikalla myös aivan tuoretta musiikkia yhtyeen marraskuussa 2022 ilmestyvältä kolmannelta albumilta. Keikan liput tulevat myyntiin Tiketissä tiistaina 13.9. klo 10:00.

Pariisilaisen Chez Moune -klubin residentit Guido Miniskyn ja Hervé Carvalhon vuonna 2012 perustaman Acid Arabin musiikki on huumaava sekoitus Lähi-Idän ja Pohjois-Afrikan kiehtovia soundimaailmoja sekä teknoa, elektroa ja 303:n värittämää acid housea. Tunisialaisen huilumusiikin ja acidin samankaltaisuuksista innostunut duo ikään kuin loi nimeään kantavan genren Versatile Recordsin julkaisemilla Acid Arab Collections -kokoelmillaan (2013 & 2014), jotka sisälsivät collaboita, remixejä ja muiden artistien kappaleita. Monista muista DJ-maailman musiikkiarkeologeista poiketen Acid Arab tekee yhteistyötä tämän päivän artistien kanssa ja on siten vahvasti kiinni nykyhetkessä.

Yhtye on julkaissut kaksi kehuttua albumia ”Musique de France” (2013) ja ”Jdid” (2019). Marraskuussa kolmannen pitkäsoittonsa julkaiseva elektroakti esiintyi Suomessa viimeksi elokuussa Flow Festivalin täpötäydelle Black Tentille.

Korjaamon keikalla soittaa myös livekokoonpanoon kuuluva algerialainen kosketinsoittaja Kenzi Bourras.

Pressikuvat: https://we.tl/t-bmco6vUiJv

FB-event: https://www.facebook.com/events/330601322589441

Liput Tiketistä alk. 27 €https://www.tiketti.fi/tapahtuma/84550

Lisätiedot & haastattelupyynnöt:
Einari Stylman
All Day Agency
0505508761
einari@allday.fi