Tervetuloa All Daylle Feniks Willamo

Feniks Willamo aloittaa All Daylla

Alkava kesä tarjoilee iloisia uutisia All Daylle. Musiikkialan pidetyimpiin ihmisiin ja kovimpiin ukkoihin lukeutuva Feniks Willamo on aloittanut keikkamyyjänä All Daylla toukokuun alussa. Feniks on aiemmin työskennellyt noin viiden vuoden ajan Fullsteam Agencylla agenttina ja promoottorina. Kannuksensa Suomen musiikkibisneksessä hän on ansainnut toimimalla kymmenien huippunimien kotimaisena agenttina, nostaen itsensä alansa arvostetuimpiin agentteihin. Kotimaisten bändien lisäksi mies on näyttänyt kyntensä myös kansainvälisellä foorumilla toimittamalla Suomeen huippunimiä, kuten Passenger, Silvana Imam, Princess Nokia, Jedi Mindtricks, Yung Lean jne.

Feniksin mukana All Dayn kotimaiseen rosteriin liittyy liuta kivenkovia artisteja. Heti alkuun Willamon kuumalta linjalta voit buukata All Dayn olemassaolevan rosterin lisäksi seuraavat artistit: Elias Gould, Kauriinmetsästäjät, Noah Kin sekä Dallas Kalevala. Lisäyksiä seuraa lähiaikoina.

All Daylla Feniks tulee keskittymään ensisijaisesti kotimaisen rosterin vahvistamiseen, aloittaen tasavertaisena myyntitykkinä Esa Nikkilän ja Jussi Laineen rinnalla. Lisäksi tämä Helsingin klubiskenen nuori kingi tulee tohottamaan All Dayn omien klubien ja dj-rosterin parissa niin pirusti, että savu noussee korvista jo ennen kesäkuuta.

”Feniks on sen verran kova epeli, että kyllä täällä toimistolla korkattiin vichyt, kun saatiin tällainen uutinen alkukesään”, All Dayn perustajajäsen Esa Nikkilä myöntää.

”Tämä on lyhyesti sanoen upea juttu sekä All Dayn toimistoväelle henkilökohtaisesti että myös rosterin artisteille ja kaiken kaikkiaan All Dayn toiminnalle sekä tulevaisuudelle”, firman toinen perustaja Jussi Laine jatkaa.