Yeboyahin YEBO&-EP:n julkkarikeikka Korjaamon Kulmasalissa 21. huhtikuuta!

Valovoimainen artisti ja suunnannäyttäjä Yeboyah tekee odotetun paluun uuden musiikin pariin 7.4. ilmestyvällä YEBO&-EP:llään. EP:n julkkareita juhlitaan eksklusiivisesti Korjaamon Kulmasalissa perjantaina 21.4. Keikan liput tulevat myyntiin Tiketissä maanantaina 27.3. klo 9:00.
Yhteisöllisyyden okaisella 5 biisillä on mukana vieraileva artisti. EP:n kaikki kappaleet on tuottanut Danitello. EP:ltä saatiin maistiaisena 23.3. ilmestynyt single ”10X feat. Slani”.
”Halusin tän tulevan EP:n myötä luoda tilaa yhteisölliselle tekemiselle. Idea kollaboraatio-EP:stä on ollut mun mielessä jo useamman vuoden ja ajatus vaan jalostui kun reissasin ulkomailla viime vuonna. Mun mielestä Suomessa korostetaan tosi paljon yksin tekemistä tai sit jos tehdään yhteistyötä niin usein taustalla on hyötymistarkoitus. Mä haluan kannustaa ihmisiä siihen suuntaan, että luodaan yhdessä ja opitaan toisiltamme. Yhdessä luominen on monesti paljon haastavampaa koska jokainen tullaan eri paikoista, mutta yhdessä tekeminen on ainoa tapa miten voidaan mennä yhteiskuntana eteenpäin. Kun kuulin Slanin soolomusaa, tuli heti fiilis että haluun tehdä jonkun kollaboraation hänen kanssaan. Slanin verse toi biisiin erilaisen näkökulman ja on hyvä esimerkki siitä miten yhdessä tekeminen voi luoda jotain täysin uutta”, Yeboyah kertoo.

Uudelle singlelle julkaistiin myös näyttävä musiikkivideo, joka on ensimmäinen Yeboyahin kokonaan itse ohjaama video:

”Oon ihan ekasta Broflake-videosta asti ollut tosi hands-on ohjaamisessa ja videotuotannossa, mutta nyt tuntui oikealta ohjata kokonaan itse. Videon avulla haluun nostaa esiin sen miten paljon ennakkoluulot vaikuttaa siihen miten me nähdään maailma. Videon lopussa saattaa yllättyä, ettei kaikki ollutkaan niin miten aluksi luuli”, Yeboyah kertoo.
Yeboyah on helsinkiläinen artisti, yhteiskunnallinen vaikuttaja ja tulevaisuuden suunnannäyttäjä, joka aloitti soolouransa vuonna 2017 Broflake-singlellä. Vuoden 2019 Elovena EP ja vuonna 2021 julkaistu debyyttialbumi ”Perhosefekti” toivat Yeboyahille lukuisia Emma-ehdokkuuksia ja artistin vaikuttava liveshow on nähty kaikilla isoimmilla festareilla.

Yeboyah: YEBO& (EP-julkkarit)
Pe 21.4.2023
Helsinki, Korjaamo (Kulmasali)