Yona lähtee lokakuussa Tähtii ei voi omistaa -konserttisalikiertueelle

Kotimaisen taidepopin supertähti Yona suuntaa yhtyeineen Suomea halkovalle konserttisalikiertueelle lokakuussa. Tähtii ei voi omistaa -kiertueen liput ovat nyt myynnissä. Kiertue kantaa pian julkaistavan uuden kappaleen nimeä.

Mittavan ja taiteellisesti kunnianhimoisen uran tehnyt Yona (oik. Johanna Rasmus) valmistelee parhaillaan yhdeksättä studioalbumiaan. Yona tunnetaan ennakkoluulottomasta tavastaan yhdistellä eri musiikkityylejä ja hänen kappaleilleen on ominaista vahva tunnelataus ja elokuvallisuus.

Yonan ilmaisuvoimaisessa yhtyeessä soittavat Juhani Grönroos (kitara), Juho Kanervo (sello), Antti Kujanpää (koskettimet), Tuomas Timonen (rummut), Antti Kivimäki (basso), Paavo Malmberg (ääni) sekä Jaakko Peltonen (valot).

Kriitikoiden ylistämä, Tapiola Sinfoniettan kanssa tehty, viimeisin albumijulkaisu Uni johon herään palkittiin viime vuonna sekä Kriitikoiden valinta -Emmalla että Teosto-palkinnolla. Albumi oli lisäksi ehdolla arvostetun Pohjoismaiden neuvoston musiikkipalkinnon saajaksi ja esitettiin kokonaisuudessaan loppuunmyydyissä konserteissa ympäri Suomen. Viime vuonna Yona ihastutti myös uusimmalla Vain elämää -kaudella.

YONA – Tähtii ei voi omistaa -kiertue 2023:

16.10. Helsinki, Savoy
17.10. Hyvinkää, Hyvinkääsali
18.10. Lahti, Sibeliustalo
20.10. Kuopio, Musiikkikeskus
21.10. Oulu, Madetojan sali
22.10. Turku, Logomo
23.10. Pori, Promenadi

Osta liput tästä.