Gasellit suuntaa syksyllä Katto auki -tourille – liput myynnissä nyt

Gasellit lähtee syksyllä repimään katot irti yökerhoista ja keikkapaikoista ympäri Suomen. Luvassa on parhaat palat maaliskuussa 2023 julkaistulta Gasellin kyynel -albumilta sekä tanakka kattaus yhtyeen tuotannon ikivihreitä. Mukana menossa myös tv:stä tuttu Hätä-Miikka, jonka seikkailuita voit seurata Vain elämää -ohjelman uusimmalla tuotantokaudella!

Gasellit sai alkunsa ystäväporukan hauskanpidosta vuonna 2009 ja on vuosien saatossa noussut kahdeksan albuminsa sekä lukuisten suosittujen kappaleidensa (kuten Imus, Laulu ilman sanoja feat. ABREU, Kuvittele meidät siellä ja Mitä mä Malagas feat. JVG) myötä yhdeksi Suomen suosituimmista yhtyeistä. Melodista rap-musiikkia tekevän yhtyeen suosiosta todistavat muun muassa kaksi Emma-palkintoa, neljä platina-albumia sekä kärkisijat niin albumi- kuin Spotifyn TOP 50 -listoillakin.

Ennen kaikkea Gasellit kuitenkin elää ja hengittää live-esiintymisistä, joita yhtye onkin tehnyt jo lähes 800 ympäri Suomen. Keikoillaan Hätä-Miikan, Päkän, Thuben ja Musa-Jusan muodostaman yhtyeen tavoite on luoda keskinäisiin kemioihinsa nojaten hyvä fiilis lavalle ja saada se sitä kautta tarttumaan kaikkiin paikalla olijoihin – oli kyse sitten intiimeistä hääjuhlista tai kesän suurimmista festivaaleista. Resepti onkin kerännyt runsaasti kiitosta keikoilla käyneeltä yleisöltä ja nostanut bändin asemaan, jossa siitä puhutaan yleisön ikisuosikkina (Helsingin Sanomat 17.6.2023). Gasellien keikat ovat yhdistelmä timanttista osaamista ja puhdasta musiikin esittämisen riemua, eli toisin sanottuna takuuvarmaa hauskanpitoa. Tervetuloa!

Pe 20.10. Forssa, Ravintola Status
La 21.10. Vaasa, Teatro
Pe 27.10. Oulu, Ilona
La 28.10. Lapua, Latosaari
Pe 3.11. Kuopio, Sawohouse
La 4.11. TBA
Pe 10.11. Savonlinna, House of Olaf
La 11.11. Lappeenranta, Valta
Su 12.11. Kaljaasi-opiskelijaristeily
Pe 17.11. Pori, West Areena
La 18.11. Rauma, Domino

Osta liput tästä.