Virtuoosimaisilla videoillaan hurmaava yhden ihmisen elektroyhtye Mezerg (FR) ensimmäistä kertaa Suomeen helmikuussa

Yhden ihmisen elektroyhtyeenäkin tunnettu Mezerg saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen. Virtuoosimaisilla videoillaan hurmaava ranskalaisartisti esiintyy Helsingin Kuudes Linjalla lauantaina 29. helmikuuta. Keikan liput tulevat myyntiin Tiketissä keskiviikkona 18.12. klo 9:00.

Bordeaux-lähtöinen Mezerg on noussut nopeasti tietäjien tietoisuuteen omalaatuisilla showllaan, joissa hän valjastaa koko vartalonsa musiikin tuotantoon. Mm. ”Welcome Theremin” -videollaan artisti soittaa toisella kädellään syntetisaattoria, jonka ääntä hän twiikkaa taikurimaisesti Thereminin avulla ja polkee samalla biittiä useiden eri rumpupedaalien avulla. Lopputuloksena on kiihkeä ja tarttuva pakkaus jazzahtavaa ranskahousea/elektroa. Myös videot ”After Shower” ja ”One Man Band” tarjoilevat vaikuttavia näytteitä showmiehen kyvyistä.

Mezerg tunnetaan myös erikoisista tempauksistaan. Vuonna 2017 hän liftasi 2500 km Bordeaux’sta Budapestiin esiintymään Sziget-festivaalille – mukanaan pyörille nostettu 88-koskettiminen pystypiano. 21 päivää kestäneen matkan aikana hän esiintyi mm. sateisilla parkkipaikoilla ja hylätyillä huoltoasemilla.

Mezerg – Welcome Theremin: https://www.youtube.com/watch?v=l-rlFaSBLg8

Mezerg – After Shower: https://www.youtube.com/watch?v=_QhwxsoNljY

Mezerg – One Man Band: https://www.youtube.com/watch?v=nzGwCZSl1HY

MEZERG (FR)

La 29.2.2020

Helsinki, Kuudes Linja

Liput ennakkoon Tiketistä alk. 21 € / ovelta 23 € mikäli jäljellä.