Yona & Tapiola Sinfonietta – Uni johon herään Musiikkitalolla marraskuussa!

Yona juhlistaa tulevan “Uni johon herään” -albuminsa julkaisua Tapiola Sinfoniettan kanssa ainutlaatuisella konsertilla Helsingin Musiikkitalolla 22. marraskuuta 2021! Lipunmyynti konserttiin alkaa Ticketmasterissa perjantaina 29. tammikuuta klo 9.

Laulaja-lauluntekijä Yona julkaisee uuden “Uni johon herään” -albuminsa 26. maaliskuuta. Johanna Kustannukselle levyttävän artistin kahdeksas studioalbumi on pitkäaikaisen unelman toteuma – ”Uni johon herään” on tehty yhdessä Espoon kaupunginorkesterin Tapiola Sinfoniettan kanssa.

Yonan ja Mauri Syrjälän tuottama tinkimätön popalbumi on artistin mukaan ”levy rajatiloilta”. Yhtä aikaa massiivinen ja intiimi albumi ei peittele mitään.

“Tosiasia on kuitenkin se, että mä oon meinannu kuolla useampaan otteeseen tätä levyä tehdessä. Oon ollu haavoilla ja hauras. Yksin kotona verhot suljettuna. Samalla kun mun isoimmat unelmat on toteutuneet, oon ollu elämäni synkimmässä paikassa ja on ihme, että oon päässyt sieltä nousemaan.”

Ensimmäinen singlelohkaisu, herkkä ja mahtipontinen ”Irti” ilmestyi 22. tammikuuta. Albumilla Tapiola Sinfoniettaa johtaa kapellimestari Taavi Oramo ja orkesteriäänitysten tuottajana toimii Leri Leskinen. Irti-singlen orkestraation on tehnyt Jarkko Riihimäki. Riihimäen lisäksi albumin orkesterisovituksista vastaavat Anssi Växby, Sami Baldauf sekä Antti Kujanpää.

Yona (oik. Johanna Rasmus) julkaisi debyyttialbuminsa Pilvet liikkuu, minä en vuonna vuonna 2010, mikä toi hänelle Vuoden tulokkaan Emma-palkinnon. Yhteensä seitsemän studioalbumia julkaissut moniulotteinen artisti on tunnettu musiikillisesta taituruudesta genren kuin genren parissa.

Liput Ticketmasterista alk. 65 €: https://www.ticketmaster.fi/yona