Sene Season jatkuu – Adi ja Robin mukaan All Dayn live-edustukseen

Suomen musiikkikentällä mainetta niittäneen Senen perheen nuorimmat veljet Adi ja Robin on kiinnitetty All Dayn live-edustukseen. Kumpikin Siilinjärveltä ponnistavista artisteista tekee musiikkia itsenäisesti, mutta keikoilla heidät nähdään yhdessä.
Tänä vuonna 17 vuotta täyttävä Adi (Adilio Sene) julkaisi debyyttisinglensä ’Asioit’ kesällä 2022. Sitä seuranneet ’Unelmii’ (ft. Isaac Sene) ja ’40K Pt. 2’ (ft. Sexmane) ovat debyytin tavoin keränneet jo yli miljoona streamia Spotifyssa. Omista elämänkokemuksistaan ammentava artisti työstää parhaillaan loppuvuodesta 2024 ilmestyvää debyyttialbumiaan.
19-vuotiaan Robinin ensisingle ’Sanottavaa’ ilmestyi loppukeväästä 2023. Energistä ja voimaannuttavaa musiikkia tekevä artisti valmistelee niin ikään tänä vuonna ilmestyvää pitkäsoittoaan. Albumin tuorein singlejulkaisu on helmikuussa 2024 ilmestynyt ‘Maanantaist sunnuntaihi’.
Adi ja Robin tunnetaan myös veljiensä Sexmanen ja Isaac Senen kanssa tehdystä yhteisbiisistä Ihmeperhe ja heidät on nähty vierailemassa edellämainittujen keikoilla mm. Ruisrockin, Provinssin ja Blockfestin lavoilla.
Keikkabuukkaukset:
Esa Nikkilä / All Day
esa@allday.fi