Karrin Koiran uusi single menee suoraan sydämeen!

Samettiääninen Karri Koira julkaisee perjantaina 26.5. tanssilattioille kutsuvan biisin ‘Suoraan sydämeen’, joka sopii tulevan kesän soundtrackiksi kuin jäätelö tötteröön. Klubimusiikin klassisia tyylejä modernisti yhdistelevä kappale käynnistää samalla lähtölaskennan Karri Koiran mittavalle kesäkiertueelle. Tuottajina ovat toimineet Karri Koiran lisäksi Biniyam ja Veikka Erkola.

“Tämä biisi on mun versio Ibiza -musasta. En oo siellä koskaan käynyt enkä tunne skeneä kovin hyvin mutta ajattelen että tää biisi vois soida siellä jossain rantaklubilla ja hengattais siellä Elton Johnin, Pharrellin ja Nile Rodgersin kanssa, ehkä sippailtais vintage cocktaileja ja nautittais baleaarisesta tunnelmasta.” – Karri Koira

Karri Koiran kesäkiertue käynnistyy Turun Kesärauhasta 16. kesäkuuta. Festareilla ja keikoilla nähdään myös viime syksyn loppuunmyydyllä K.O.I.R.A. 10v -juhlakiertueella ihastuttanut livebändi.

Suuren yleisön tietoisuuteen Karri Koira nousi sydämet sulattavaa rnb:tä sisältävällä K.O.I.R.A. albumilla (2012). Platinaa myynyt teos on noussut yhä uusia yleisöjä koskettavaksi klassikoksi.

Julkaisun kansitaiteesta vastaa taiteilija Anna Salmi.

KESÄN KEIKKAKALENTERI:

PE 16.06. Kesärauha, Turku
LA 17.06. Varjofestivaali, Oulu
TO 22.06. Himos Juhannus, Himos
PE 23.06. Tahko Juhannus, Tahko
LA 24.06. RMJ, Rauma
PE 07.07. Ruisrock, Turku
PE 14.07. Backaksen kesäklubi, Vantaa
LA 15.07. Ilosaarirock, Joensuu
TO 20.07. Seinäjoen Vauhtiajot Race & Rock Festival, Seinäjoki
LA 22.07. Tikkurila festivaali, Vantaa
PE 28.07. Logomon terassikesä, Turku
LA 12.08. Flow Festival, Helsinki
LA 26.08. Festivaali -festivaali, Tampere
LA 09.09. Allas Sea Pool, Helsinki