Helsinkiläinen elektroartisti Detalji All Dayn rosteriin

All Dayn uusin artistikiinnitys Detalji on helsinkiläinen artisti ja tuottaja, joka on noussut elektronisen musiikin seuraajien tietoisuuteen itse säveltämillään suurkaupungin yötä sekä rakkauden kaipuuta hellivillä kappaleillaan. Ysäriteknosta sekä IDM:stä vaikutteita ammentava tuottaja on kerännyt kiitosta omalaatuisesta soundistaan. Detalji rakentaa kappaleitaan progressiivisuuden sekä pop-koukkujen välimaastossa leikitellen.

Myös muiden tuotantoa remixannut tuottaja julkaisi kuluvan vuoden maaliskuussa 90-luvun klubikulttuuria sekä yöllisiä kohtaamisia fiilistelevän debyytti-EP:n SEX. Singlet “1999” sekä “Wanna Make U” saivat välitöntä positiivista huomiota eri radioissa, medioissa ja soittolistoilla.

Detalji tullaan näkemään tulevana kesänä mm. 8.6. Helsingissä Sidewaysissa, 30.6. Seinäjoella Provinssissa ja 21.7. Tampereella Uusi Tampere-festivaalilla.