Pyhimys isona Hartwall Arenalla 23.10.2021

”Tiedätkö sä jo mikä susta tulee isona? Mä en tiedä vieläkään, vaikka huomasin, että täytän ens vuonna 40 vuotta. Jotain mä oon tän pitkittyneen murrosiän aikana kuitenkin saanut tehtyä. Haluaisin esittää siitä teille tämmöisen ainutkertaisen elämäkerrallisen show’n, jos vaan suinkin sallitte” – Pyhimys

Syntymäpäiväänsä tänään juhliva Pyhimys kertoi juuri Instagram-tilillään järjestetyssä livelähetyksessä isoja uutisia. Hänen yli 20-vuotista uraansa läpileikkaava jättikonsertti Pyhimys isona järjestetään lokakuussa 2021 Hartwall Arenalla. Konsertissa tullaan kuulemaan laaja otanta Pyhimyksen tuotantoa, aina vanhoista klassikkokappaleista isoimpiin hitteihin. Pyhimys on läpi uransa julkaissut musiikkia erilaisten artistipersoonien ja kokoonpanojen kautta. Myös Hartwall Areenalla tullaan näkemään tuttuja hahmoja sekä lukuisia yllätysvieraita artistin eri musiikillisilta aikakausilta.

Pyhimys on yksi Suomen menestyneimmistä rap-artisteista. Pyhimys vakiinnutti asemansa Suomen eturivin artistien joukossa lopullisesti vieraillessaan Vain Elämää -ohjelmassa vuonna 2018. Artistin uran käänteentekevin kokonaisuus oli samana vuonna julkaistu Tapa poika -albumi, jonka seurauksena Pyhimys sai yhteensä kuusi palkintoa Emma Gaalassa. Tämän jälkeen häntä muistettiin myös arvostetulla Juha Vainio -palkinnolla.

Pyhimyksen viimeisin albumi MIKKO julkaistiin vuoden 2020 alussa. Albumi jatkoi Pyhimyksen menestystarinaa ja se ylitti platinarajan pian julkaisunsa jälkeen. Albumi oli Suomen virallisen albumilistan ykkönen kolmesti. Oman artistiuransa lisäksi Pyhimys tunnetaan Teflon Brothers -kokoonpanon jäsenenä. Yhtye on keikkaillut ympäri Suomea jo vuosia ja myös heidät tullaan näkemään Pyhimys isona -konsertissa.

Pyhimys isona -konsertti järjestetään Hartwall Arenalla 23. lokakuuta 2021. Liput tapahtumaan tulevat myyntiin Ticketmasteriin keskiviikkona 4. marraskuuta kello 9.

Konsertin järjestää Nelonen Media & All Day Agency.

Lisätiedot:
Esa Nikkilä, All Day Agency esa@allday.fi
Marko Salo, Nelonen Media marko.salo@nelonenmedia.fi

Median akkreditointi:
Einari Stylman, einari@allday.fi

Haastattelupyynnöt:
Mari Hautamäki, mari.hautamaki@umusic.com

HUOM! Pyhimys Isona -konsertti seuraa viranomaisten ohjeistuksia ja säädöksiä. Keikka järjestetään täysimääräisenä tapahtumana lokakuussa 2021, mikäli viranomaisten määrittelemät terveys- ja turvallisuussäädökset niin sallivat. Tapahtumaa ei järjestetä, jos viranomaisten ohjeistus sen estää. Tapahtuman siirtyessä käy ostettu konserttilippu automaattisesti uutena konserttipäivänä tai sen voi palauttaa. Palautettavan lipun hinnasta vähennetään käsittely- ja tilausmaksut.