SKEPTA (UK) PALAA SUOMEEN MARRASKUUSSA – Su 3.11.2019 Helsinki, The Circus

Brittiläisen nykymusiikin suunnannäyttäjä Skepta palaa Suomeen. Grime-taustainen artisti esiintyy Helsingin The Circuksessa sunnuntaina 3. marraskuuta. Keikan liput tulevat myyntiin Lippupisteessä torstaina 5.9.2019 klo 12:00.

Tottenhamista ponnistanut Skepta on noussut grime-skenen merkittävimmistä pioneereista brittiläisen urbaanin musiikin kärkinimeksi. Vuonna 2005 oman Boy Better Know -levy-yhtiön perustanut mc/tuottaja on inspiroinut tekemisillään kokonaista nuorempaa sukupolvea.

Yhteensä viisi albumia julkaisseen artistin suurimpiin hitteihin lukeutuvat mm. ”Shutdown”, ”That’s not me” ja ”Greaze Mode”. Oman materiaalinsa ohella Skepta on tuottanut myös A$AP Rockyn megahitin ”Praise the Lord (Da Shine)” (2018).

Tyyli-ikoninakin tunnetun Skeptan uusin albumi ”Ignorance is Bliss” ilmestyi toukokuussa 2019. Albumia pidetään laajalti moniäänisempänä ja värikkäämpänä kokonaisuutena verrattuna artistin edelliseen pitkäsoittoon ”Konnichiwa” (2016), joka viimeistään siivitti hänet maailmanlaajuiseen suosioon.

Intensiivisillä live-seteillään mainetta niittänyt artisti esiintyi Suomessa edellisen kerran vuoden 2018 Ruisrockissa.

AIKATAULU: TBC

LIPUT:
– enn. alk. 39,50 €
www.lippu.fi/skepta

K-18

www.helloskepta.com
www.thecircus.fi
www.allday.fi