good boys mukaan All Dayn rosteriin

Rap-yhtye good boys on kiinnitetty All Dayn rosteriin. Hew Lorryn, Akuutti M:n, MC Vatkaimen, ¥oung oatl¥n ja Sensei Cookin muodostaman kokoonpanon musiikki on raikas tuulahdus suomalaisen räpin kentällä: poissa ovat ryppyotsainen totisuus, materian palvonta ja itsekeskeinen keuliminen ja tilalle tarjotaan rohkeutta olla vähän pöhkö ja kokeilla uusia juttuja, sekä aseistariisuvan lämmintä rentoutta ja rehellisyyttä.

Good boysin keväällä 2023 ilmestynyt debyyttipitkäsoitto “Suurenmoinen unelma” on intohimosta syntynyt ja kovalla uurastuksella kasvanut, anteeksipyytelemätön ja anteeksiantamaton kattaus bängereitä. Albumilla yhtye laajentaa kuulokuvaa aiemmin julkaistujen kappaleiden vahvasta boom bap -estetiikasta laajalle alalle musiikin kirjoa. Raa’an ja ilomielisen räpin alla soivat nyt mm. tekno, funk, dub, memphis, videopelimusiikki… sekä akuutti haitari. Kaikki taustat ja räpit ovat viisihenkisen yhtyeen omaa käsialaa miksausta ja masterointia myöten. Poislukien lopetuskappale, jonka taustan on tehnyt vanhan koulun biittinikkari Aksim. Kokonaisuus on ainoa laatuaan, sekoitus räppiä ja ikuisuutta.

good boys on nähtävä livenä, jos aikoo väittää ikään kuin tietävänsä, että mistä on kyse, että.

Buukkaa good boys keikalle:

Feniks Willamo
feniks@allday.fi / booking@allday.fi