CHERRIE (SWE) PALAA SUOMEEN JA DJ POLARSOUL JUHLISTAA UUTTA FOREVER-ALBUMIAAN

18.11. Helsingissä Tavastia-klubilla nähdään Ruotsin mielenkiintoisimpiin artisteihin nopeasti noussut Cherrie ja DJ Polarsoul All Star-miehityksellä. Tätä ennen DJ Polarsoulin toinen tuottajalevy “Forever” julkaistaan 14. lokakuuta, ja Tavastialla juhlitaankin levyjulkkareita.

Suomessa lapsuusvuosinaan asunut, somalitaustainen Cherrie on nopeasti noussut Ruotsin mielenkiintoisimpien artistien joukkoon. “Tabanja”-kappaleellaan suuren suosion saavuttanut laulajatar tunnetaan myös tammikuussa Suomeen saapuvan Stormzyn kanssa levytetystä “Aldrig igen”-julkaisusta. Kauan odotettu esikoisalbumi “Sherihan” julkaistiin 29. huhtikuuta ja Ruotsissa se on nostettu yhdeksi vuoden vahvimmaksi julkaisuksi.

DJ Polarsoulin debyytti “Pilvilinna” nousi parhaimmillaan albumilistalla sijalle 4, ja levyllä mukana olleista räppäreistä koottu ryhmä kiersi kesällä 2014 festareita Ruisrockista Ilosaareen. Sama karnevaali on luvassa 18.11. Tavastialla kun paikalle saapuu toistakymmentä kotimaista räppäriä. Levynjulkaisukeikalla lavalle nousee ainakin Ameeba, Sipulijaska, Sairas T, Ilkka Kalevi Tillanen, Rhyi, Jussi Kuoma, Liigalaiska, Tommishock, Ode, Setä Koponen, Eräkoira, Stepa, Asa ja Jere.

CHERRIE (SWE), DJ POLARSOUL
Pe 18.11.2016 Helsinki, Tavastia-klubi
Liput alk. 16 €, K-18