Rap-elämän kevät – uutta musiikkia korvillemme tarjoilevat Laineen Kasperi, Stöö & Koksu, Seksikäs-Suklaa & Dosdela ja Kingfish

Ai ai, aurinkoa ja uutta musiikkia, mikäpä sen parempaa! Kuluneella viikolla maailman kansan korville on saatu uutta herkkua useammastakin osoitteesta.

Viimeinen boheemi ja rap-pioromantikko Laineen Kasperi julkaisi tällä viikolla uusimman, mahdollisesti jopa viimeiseksi jäävän albuminsa ‘Vihapuheita ja rakkauslauluja’. Levyjulkkareita juhlitaan Helsingin Korjaamolla lauantaina 26.5.

Hyphy-musiikin pioneerit Eevil Stöö ja Koksu Koo lasauttivat tänään kuultavaksi tuplasinkun ’21Savage / Kaksijäinen’. Rötöstoverien uutta kamaa kuullaan lisää Korjaamolla lauantaina 19.5., jossa illan avaa nuori ja notkea Versace Henrik.

Seksikäs-Suklaa, Dosdela ja VG+ ja julkaisivat eilen kesän kuumimpia bängereitä sisältävän ‘Denssi & Chill EP:n’ . EP-julkkareita juhlistetaan tänään 11.5. Kuudennen Linjan All Night-illassa, jossa lauteilla myös Hassan Maikal, AK ja Mellow Yellow DJ’s.

Myös Kingfishin uusi tuplasinkku ‘Koko huudi / Hyvä Fisu’ on täyttänyt koko huudin, hyvä Fisu!