Manageriyhtiö All Day Management aloittaa toimintansa – edustuksessa Malla, Lxandra, F, Slani, Ina Mikkola ja Senni Salminen

HELSINKI – Viestintäkonsulttina ja managerina uraa luonut Lilli Keh on perustanut uuden manageriyhtiön yhteistyössä ohjelmatoimisto All Dayn kanssa. All Day Management (ADM) tarjoaa ammattitaitoista managerointipalvelua mm. artisteille, vaikuttajille ja urheilijoille. Yhtiön edustuksessa ovat artistit LxandraFMalla ja Slani, journalisti-revolutionista Ina Mikkola sekä kolmiloikan tuore suomenmestari Senni Salminen.

Yhtiötä luotsaava Lilli Keh on toiminut aiemmin mm. vaikuttaja- ja artistimarkkinoinnin parissa sekä viestintäkonsulttina. Hän on tehnyt yhteistyötä useiden ajankohtaisten artistien, tapahtumakonseptien ja -toimijoiden kanssa kuten Eventual, Flow Festival ja Sober Furious.

“Olen erittäin innoissani uudesta yhteisestä polustani All Dayn kanssa. Määrätietoinen, yhteistyöhön ja arvoihin pohjautuva tekeminen on aina ollut minulle erittäin tärkeää. Omat arvoni ja visioni kohtasivat All Dayn kanssa ja ADM:n synty tapahtui lopulta hyvin orgaanisesti.”, Keh kertoo.

Kehn tavoitteena on tuoda itsensä näköistä yhdenvertaista ja onnellisuuteen tähtävää ammattitaitoa Suomen managerikentälle. All Day Management luottaa toiminnassaan vahvaan arvopohjaiseen tekemiseen ja avoimen keskustelun sekä yhteistyön voimaan.

“Olen erittäin ylpeä edustamastani porukasta, jossa kaikki ovat vahvoja suunnannäyttäjiä omilla osa-alueillaan. On hienoa päästä auttamaan edustamiamme tekijöitä saavuttamaan heidännäköistään pitkäjänteistä menestystä.”

All Day Management toivottaa median edustajat tervetulleiksi ottamaan yhteyttä ja tutustumaan toimintaan lähemmin.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Lilli Keh | Manageri & Toimitusjohtaja | ALL DAY Management
Aleksis Kiven katu 50 | 00510 Helsinki, Finland
+358 40 583 6169 | lilli@allday.fi | www.alldaymanagement.fi