Waltteri Jussila on All Dayn uusi keikkamyyjä!

Waltteri Jussila, 25, on aloittanut All Dayn uutena keikkamyyjänä. Hän vastaa jatkossa muun myyntitiimin tavoin All Dayn edustamien artistien keikkamyynnistä sekä All Dayn omien tapahtumien promotoinnista.

Kulttuurituottajaksi (AMK) valmistunut Jussila on aiemmin työskennellyt mm. Korjaamolla, Selmu ry.llä ja Provinssissa.

“Waltteri vakuutti meidät työhaastattelussa vahvalla ammattitaidollaan, kunnianhimollaan, arvomaailmallaan sekä näkemyksellisyydellään. All Dayn tavoitteena on tarjota Suomen parasta palvelua sekä artisteillemme että asiakkaillemme ja uskomme, että hän on juuri oikea henkilö vahvistamaan myyntitiimiämme”, kertoo toimitusjohtaja Jussi Roine.

“Olen erittäin innoissani tulevista työtehtävistäni All Daylla. Olen myös otettu luottamuksesta, jonka olen jo tässä vaiheessa saanut uudelta työyhteisöltäni”, päättää Jussila.

Keikkabuukkaukset:
Waltteri Jussila / All Day Agency
waltteri@allday.fi
040 877 9829