Jussi Roine

All Day Agency, Ramin Välitys ja Katin Tavara ovat nyt yhtä

Kuva: Jussi Roine

Viime vuoden heinäkuussa toimintansa aloittanut ohjelmatoimisto All Day Agency yhdistää voimansa ohjelmatoimisto Ramin Välityksen ja artistien levyjä ja oheistuotteita myyvän Katin Tavaran kanssa. Uuden yrityksen perustamisen myötä Ramin Välitys jää nimenä historiaan ja keikkamyynti siirtyy All Day Agency -nimen alle. Katin Tavara jatkaa tutulla brändillään ja laajentaa toimintaansa investoimalla omaan paitapainoon. Virallisesti yritysten yhdistyminen tulee tapahtumaan helmikuussa 2017.

Rap- ja rytmimusiikkiin keskittynyt All Day Agency on toimintansa alusta alkaen myynyt oman artistirosterinsa ohella myös Ramin Välityksen artistien keikkoja. All Day Agencyn parinkymmenen artistin rosteriin kuuluu Suomen tämän hetken suosituimpia rap-artisteja, kuten Eevil Stöö, Tuuttimörkö, SMC Lähiörotat, Kingfish ja Tippa-T. Ramin Välityksen artistikattaukseen kuuluu niin ikään parikymmentä artistia, muun muassa Ruudolf, Karri Koira, Gasellit, Teflon Brothers ja Musta Barbaari.

”Loistavasti alkaneen yhteistyön jälkeen yritysten yhdistäminen oli luonnollinen seuraava askel, joka selkeyttää toimintaa entisestään ja vapauttaa resursseja olennaiselle. Tavoitteemme on alusta asti ollut nousta tämän kentän vahvimmaksi toimijaksi ja tämä yhdistyminen on iso harppaus oikeaan suuntaan. Katin Tavara puolestaan monipuolistaa palveluamme entisestään artistien suuntaan, kun merchandise-puoli on ympyrässä mukana.”, toteaa All Day Agencyn perustaja Jussi Laine.

Yrityksen tuorein vahvistus on tapahtumatuotannon ammattilainen Jussi Roine, joka on viimeiset neljä vuotta työskennellyt tuotantopäällikkönä Fullsteam Agencylla. Roine on työskennellyt satojen kotimaisten ja ulkomaisten artistien tapahtumatuotantojen parissa ja muun muassa Sideways-festivaalin tuotantopäällikkönä vuosina 2015 ja 2016. All Daylla Roine vastaa kehitystyöstä; tapahtumatuotannon organisoimisesta ja uudistuvan organisaation toiminnan ja työkalujen kehittämisestä.

All Day Agencyn perustajat Jussi Laine ja Esa Nikkilä vastaavat yhä keikkojen myymisestä. Muun muassa Kemmurun ja  SMC Lähiörottien DJ:nä tunnettu Laine ehti ennen All Day Agencya toimia neljä vuotta agenttina Fullsteam Agencylla niin kotimaisten kuin ulkomaistenkin huippuartistien parissa. Nikkilä puolestaan on työskennellyt aiemmin Tiketti Oy:n myynti- sekä toimitusjohtajana.

Vuodesta 2013 Ramin Välityksessä artistien keikkavälityksestä ja tuotannoista vastannut Jenny Lahti pääsee keskittymään täysipainoisesti tapahtumien tuotantopuoleen. Katin Tavaran, paitapainon ja All Dayn hallinnollisesta puolesta vastaa Valari Tynkkynen, joka on yksi Ramin Välityksen omistajista ja viimeiset seitsemän vuotta hän on työskennellyt informaatioteknologian alalla palvelupäällikkönä ja projektinhallintatehtivissä kotimaisten pörssiyhtiöiden parissa. Hän kuuluu myös SMC Lähiörotat -kokoonpanoon. Katin Tavaran päivittäisestä pyörittämisestä vastaa jatkossakin yrityksessä perustamisesta 2012 mukana ollut Kati Sinisalo.

Uuden yhtiön taustavoimissa vaikuttavat All Dayn kolmantena osakkaana toiminut pitkän linjan musiikkivaikuttaja ja promoottori, Tavastia-klubin ja Ruisrock-festivaalin toimitusjohtaja Juhani Merimaa, Monsp Records -levy-yhtiön omistaja ja toimitusjohtaja Keijo Kiiskinen ja Ramin Välityksen toimitusjohtajana ja Johanna Kustannuksen tuotantopäällikkönä toiminut Mikko Kuoppala, joka tunnetaan myös artistinimellä Pyhimys sekä yhtyeistä Ruger Hauer ja Teflon Brothers.

All Dayn puolivuotinen taival on ollut menestyksekäs. Ohjelmatoimisto on ehtinyt myymään noin 300 keikkaa Suomen klubeille ja festareille. Syksyn kohokohtia ovat olleet muun muassa Ruger Hauerin loppuunmyyty jäähyväiskeikka Helsingin Kaapelitehtaalla ja MC Taakibörstan kolme loppuunmyytyä paluukeikkaa Tavastia-klubilla. Heti ensi vuoden alussa luvassa on muun muassa brittiläisen grime-genren tähden Stormzyn keikka Tavastialla 28.1.