Pepe & Saimaa 10v-juhlakonsertti Musiikkitalolla lauantaina 24.2.2024

Pepe Willberg ja Saimaa-yhtye juhlistavat Pepe & Saimaa -klassikkoalbumiaan 10v-juhlakonsertin merkeissä Musiikkitalolla 24.2.2024. Albumi esitetään alkuperäisellä jättikokoonpanolla, jossa Pepen ja Saimaan kanssa lavalle nousevat Vantaan Viihdeorkesteri ja Vaskivuoren lukiolaisten kuoro. Konsertin liput tulevat myyntiin Ticketmasterissa tiistaina 5.9. klo 9:00.

Pepe & Saimaa on yksi tämän vuosituhannen kotimaisista merkkipaaluista. Pitkään kypsytellyn albumin ensimmäinen single Lyhyenä hetkenä ilmestyi jo vuonna 2011, mutta itse albumi näki päivänvalon vasta toukokuussa 2014. Matti Mikkolan tuottama kunnianhimoinen taideteos nousi ilmestymisvuonnaan suoraan Suomen albumilistan ykköseksi myyden lopulta kultaa. Levyn singlet Tällä kadulla  ja Aivan sama mulle mä oon onnellinen ovat jääneet elämään ikivihreinä suosikkeina.

Levy nousi kriitikoiden suursuosikiksi ja mm. Soundi-lehden ja Radio Helsingin toimitukset sekä Helsingin Sanomien Ilkka Mattila nimesivät levyn vuoden parhaaksi albumiksi. Levy menestyi myös Emma-gaalassa, jossa se pokkasi vuoden rock-albumi- ja kriitikoiden valinta -pystit. Lisäksi Willberg palkittiin vuoden miessolistina ja Mikkola vuoden tuottajana.

Pepe & Saimaa on ollut livenä harvinaista herkkua. Vuonna 2014 kokoonpano esiintyi vain kahdesti, Ruisrockissa ja Helsingin Juhlaviikkojen Huvila-teltassa. Tänä kesänä, yhdeksän vuotta myöhemmin Pepe & Saimaa tekivät lyhyen paluun lavoille Pori Jazzeilla sekä toistamiseen loppuunmyydyssä Huvilassa.

PEPE & SAIMAA 10v-juhlakonsertti
La 24.2.2024 klo 19:00
Musiikkitalo, Helsinki

Ennakkoliput Ticketmasterista alk. 75 €