Keikkaolli x All Day = Olli Day! – All Dayn myyntiosastolle vahvistuksia

All Day Agency on tällä päivämäärällä saanut kovan luokan vahvistuksia, kun Keikkaollina tunnettu Olli Vartiainen aloittaa All Dayn uutena agenttina ja musiikkialan monitoimija Ulla Varis aloittaa myynnin apuna.

Artistien ja keikkapaikkojen ympäri Suomea arvostama Keikkaolli on tullut musiikkikentällä tutuksi keikkamyyjänä, jonka kanssa artistien on syytä varautua koko kansan suosikki -leimaan. Hänet edustamiinsa artisteihin ovat vuosien varrella lukeutuneet mm. Teflon Brothers, Arttu Wiskari, Jannika B, Jukka Poika, Petri Nygård ja Samae Koskinen. Keikkaollin mukaantulon myötä All Dayn artisteja tullaan näkemään yhä vahvemmin eri puolilla Suomea.

“Kaksoisagenttius on ollut aina tapani toimia ohjelmamyyjänä. Toisen puolen työpanoksestani vapauduttua, oli seuraava osoite oikeastaan varsin helppo valita. Olen seurannut salaa All Dayn nousua lähtöpisteestä vuoden ohjelmatoimisto -palkinnon voittajaksi ja yhdeksi nykyaikaisen diskomusiikin lipunkantajista kokien hengenheimolaisuutta näiden oman tiensä kulkijoiden kanssa. Kun urbaanipuoli on firmalla hallussa, lieneekin loogista lisätä luistelua keskialueella koukaten tarvittaessa myös hieman agrikulttuuriin. Artistin ura on usein pitkää kaarta huippuineen ja laaksoineen, mutta jossain on aina sesonki ja minä uskon tietäväni missä.”, Keikkaolli avaa.

All Day Agencyn ohella Keikkaolli jatkaa myös MP-Viihteen artistien välittämistä.

”Tämä on kiva juttu”, All Dayn toimistolta huhuillaan.

*****

Ollin ja Ullan yhteystiedot ovat tässä alla.

Keikkaolli
keikkaolli@gmail.com
040 966 5230

Ulla Varis
ulla@allday.fi
040 027 9228