Rap/r’n’b-artisti Senya All Dayn live-edustukseen

Rap-/r’n’b-artisti Senya on kiinnitetty All Dayn live-edustukseen. Senya voimaannuttaa kuulijoitaan musiikillaan, joka huokuu itsevarmuutta ja “MAIN CHARACTER” energiaa. YleX:n läpimurtolistallekin noussut artisti on tehnyt yhteistyötä monien huipputuottajien kuten MD$:n, Danitellon sekä Fractious Frankin kanssa.

Senyan debyyttialbumi Vastaukset julkaistiin viime vuonna. Artisti työstää parhaillaan toista albumiaan, jolta on saatu esimakua kolmen sinkun verran. Tuorein single ‘Varaa’ ilmestyi marraskuussa 2023. Tänä vuonna artistia on kuultu omien kappaleiden lisäksi feattaamassa Kikin Sokerii, Evelinan Ei paineita, Maxinin TÄÄ ILTA sekä Hassan Maikalin Ketä me huijataan -kappaleilla.

Kuuntele Senyaa Spotifyssa tästä.

Keikat myy: waltteri@allday.fi