All Day hakee tuotannon harjoittelijaa syksylle 2024

Haemme tuotannon harjoittelijaa syksylle 2024. Harjoittelujakson ajankohdan suhteen olemme joustavia, mutta mieluiten harjoittelu kestäisi koko syksyn, syyskuusta joulukuuhun. Harjoittelijan tehtäviin kuuluvat keikkatuotannon avustavat työtehtävät, sisältäen esimerkiksi yhteydenpitoa keikkapaikkoihin ja artisteihin sekä keikkojen aikatauluttamista. Perehdytämme harjoittelijan hyvin työtehtäviinsä ja olemme tukena koko harjoittelun ajan. Tavoitteena on, että harjoittelija pääsee tekemään tuotannon avustavien tehtävien lisäksi itsenäisesti tuotannon tehtäviä All Dayn tuottajien rinnalla.

Etsimme oma-aloitteista ja tehtäviin innolla tarttuvaa henkilöä, joka jakaa All Dayn arvopohjan ja tulee mainiosti toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Kiinnostus musiikkia ja musiikkialaa kohtaan on eduksi, mutta aiempaa kokemusta alalta et tarvitse. Etsimme ensisijaisesti opiskelijaa, jolla harjoittelu on osa opintoja.

Arvostamme yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta työyhteisössämme ja kannustammekin monenlaisista taustoista tulevia hakemaan meille harjoitteluun.

Ajokortti on plussaa, mutta ei välttämätön. Harjoittelu tapahtuu pääasiassa toimistollamme Helsingissä. Maksamme harjoittelusta palkkion.

Lähetä avoin hakemus ja CV:si osoitteisiin jannika@allday.fi & jenny@allday.fi 31.5.2024 mennessä. Vastaamme myös mielellämme jos sinulla heräsi kysymyksiä! Haastattelut pidetään heti kesäkuun alussa. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä.

Kuva: Samuli Vienola