SOFA 4EVER! – Rap-duo Sofa viimeiselle klubirundille

Sonja Kuittisen ja Fanni Noroilan muodostama Sofa heitti kesällä jäähyväiset festarilavoille upeiden keikkojen myötä. Loppusyksystä rap-duo hyvästelee myös klubilavat viiden kaupungin SOFA 4EVER -kiertueen myötä. Kiertueen liput ovat nyt myynnissä.

“Kesä oli niin ihana, että haluttiin juhlistaa ja hyvästellä keikkalavoja vielä pienellä, spessulla klubikiertueella teidän kaikkien kanssa. Tää klubikiertue on meille erityinen ja rakas, koska ilmoitetut keikat tulee olemaan SOFA:n viimeiset. SOFA4EVER<3 “ – Sofa

Tänä vuonna 10 vuotta täyttävän Sofan tuorein julkaisu, Lucky Star -EP ilmestyi tammikuussa 2023. Yhtye työsti luopumisen, eron, kuoleman, vihan ja lähdön teemoja käsittelevän EP:n yhdessä luottotuottajansa Nori Kinin kanssa.
SOFA on uransa aikana riemastuttanut yleisöä räppäämällä asioista, joista hiphop-kulttuurissa ei juuri ole ennen puhuttu. Teatterikorkeakoulussa toisiinsa tutustuneen parivaljakko nousi yleisön tietoisuuteen EP-julkaisuillaan ‘Se on Fakin Aitoo’ (2014) ja ‘Puolukoita’ (2016). Sofan debyyttialbumi ’BFF’ ilmestyi helmikuussa 2020. Pitelemättömästä live-energiastaan tunnettu duo nähtiin vuonna 2019 myös olennaisena osana Tavastiankin loppuunmyynyttä D.R.E.A.M.G.I.R.L.S -rapshowta.
SOFA 4EVER -TOUR
17.11. LAHTI, Torvi
18.11. HELSINKI, Tavastia
25.11. TURKU, Dynamo
1.12. TAMPERE, Telakka
2.12. JYVÄSKYLÄ, Musta Kynnys
Osta liput tästä.