Tervetuloa Dj-rosteriin Skidi Disko & Dj Renaz!

All Dayn uusimmat kiinnitykset ovat Skidi Disko ja Dj Renaz.

Skidi Disko tarjoaa musiikkimatkan lastensävelistä tämän päivän tinkimättömiin hitteihin. Lämminhenkisessä diskossa yhdistyvät tanssittavat bängerit, hauskat leikit, tanssiopetus, mielikuvituksellinen meininki sekä kivat visuaalit. Hyvä meininki kerää tanssilattialle niin aikuiset kuin lapsetkin. Let’s baila!

Skidi Disko käynnisti lastendiskobuumin Suomessa tuodessaan maailmalta suosituksi tulleen konseptin koko perheen päivätansseista ykkösklubeilla. Diskon synnyinpaikka on Kuudes Linja ja Kaiku Helsingin Kalliossa, mutta diskoiltu on myös laivoilla, Musiikkitalolla, museossa, Flow Festivalin perhesunnuntaissa ja Oulussa, johon lennätettiin maailman pienin disko.

DJ Renaz eli Renaz Ebrahimi taas on tullut suurelle yleisölle tutuksi toimittajana ja radiojuontajana sekä esim. Mellow Yellow kollektiivista, joka on ollut vahvasti rakentamassa turvallisempaa klubikulttuuria pääkaupunkiseudulle. Hänen settinsä ovat hip hop & r’n’b painotteisia, joissa afrobeats ja amapiano soundit toimivat täydellisinä lisämausteina. Renazille on tyypillistä yhdistää saumattomasti sekä vanhat klassikot että uusimmat hitit.

/////

Keikkabuukkaukset:
booking@allday.fi

Keikkatuotanto:
Jannika Hovinen
jannika@allday.fi / tuotanto@allday.fi
+358 50 539 1414