Uusi ohjelmatoimisto All Day Agency on totta

All Day Agency on uusi kotimainen ohjelmatoimisto, joka edustaa lukuisia rap- ja rytmimusiikin huippuartisteja. All Dayn liverosteriin lukeutuvat Eevil Stöö, Diison, DJ Kridlokk / Khid, Stepa, Laineen Kasperi & Palava Kaupunki, Gettomasa, Kingfish, Eräkoira x Valto, SMC Lähiörotat, Kari Tapiiri, Tono Slono, View, Avionin Prinssi ja Tuuttimörkö. Oman rosterinsa ohella All Day vastaa jatkossa myös mm. Ruger Haueria, Ruudolfia ja Karri Koiraa edustavan Ramin Välityksen artistien keikkamyynnistä.

Yrityksen perustajat Jussi Laine ja Esa Nikkilä uskovat All Day Agencyn ammattitaidolle ja näkemykselle löytyvän tilausta musiikkialalta.

“Vuosien kokemus niin artistina kuin agenttinakin auttoi synnyttämään vision siitä miten homma hoidetaan rehdisti ja tyylikkäästi. Tavoitteenamme on nousta oman kenttämme johtavaksi ohjelmatoimistoksi“, valottaa Laine.

“Olemme ylpeitä hienoista artisteista, joita pääsemme edustamaan yrityksen synnystä lähtien ja haluamme tarjota liverosterillemme parhaat mahdolliset edellytykset menestyä taiteellaan”, summaa Nikkilä.

All Day Agencyn toiminnan pohjana on tekijöiden vankka kokemus musiikkialalta. Muun muassa Kemmurun ja  SMC Lähiörottien DJ:nä ja suosittujen helsinkiläisten klubi-iltojen järjestäjänä tunnettu Laine ehti ennen All Day Agencya toimia neljä vuotta agenttina Fullsteam Agencylla. Useiden kotimaisten artistien edustamisen lisäksi Laine on tuonut Suomeen keikalle huippuluokan ulkomaisia nimiä aina Nicki Minaj’sta A$AP Rockyyn. Nikkilä puolestaan on työskennellyt aiemmin Tiketti Oy:n myynti- sekä toimitusjohtajana. Yhtiön kolmantena osakkaana toimii pitkän linjan musiikkivaikuttaja ja viimeistään Tähdet, tähdet -tv-ohjelman myötä parrasvaloihin ponnahtanut Juhani Merimaa.

 

Lisätietoja:

Jussi Laine
jussi@allday.fi
+358 40 185 1205

Esa Nikkilä
esa@allday.fi
+358 46 851 0651

 

All Day Agency Oy

www.allday.fi

 

Kuva: Samu Hintsa.