Tervetuloa All Dayn rosteriin Bee!

Nouseva kotimainen pop/soul-tähti Bee on kiinnitetty All Dayn rosteriin.

Tummasävyistä poppia ja soulia musiikissaan yhdistelevä Bee ihastuttaa upealla laulusoundillaan ja vuodattaa lauluihinsa vaikeita ja kiperiä tuntemuksia. Sony Music Finlandille levyttävä artisti on julkaissut tähän mennessä neljä singleä myöhemmin tänä vuonna ilmestyvältä debyyttialbumilta; Ympyrää, Omenapuita, Tequilakahvi sekä Mustaa. Syyskuussa julkaistu ja kultarajan rikkonut Tequilakahvi pysyi Spotifyn top50 -listalla yhteensä 77 päivää nousten Suomen toiseksi striimatuimmaksi kappaleeksi.

Tequilakahvin ympärille muodostui TikTok -sovelluksessa trendi tärkeästä ja jopa vaietusta aiheesta, jossa pureudutaan nuorten juhlimiseen ja alkoholin käytön paineisiin sekä niiden vaikutuksista mielenterveyteen. Myös radiokanavat Ylex ja Radio Suomi listasivat biisin soittolistoilleen. Myös tulevilla julkaisuilla artisti haluaa madaltaa ihmisten kynnystä kertoa vaikeista puheenaiheista ääneen. Bee:ltä tullaan tänä vuonna kuulemaan paljon rohkeita ja henkilökohtaisia tarinoita myös live-keikoilla.
Been tulevan debyyttialbumin julkkarikiertueen keikkabuukkaukset osoitteesta: booking@allday.fi