THE FINAL SEXSHOW – SEXMANEN KAIKKIEN AIKOJEN SUURIN JA VIIMEINEN SEXSHOW HELSINGIN JÄÄHALLISSA LAUANTAINA 18.5.2024

Yksi Suomen kuunnelluimmista artisteista, Sexmane, saa ilmiöksi nousseelle Sexshow-kiertueelleen arvoisensa päätöksen. The Final Sexshow tuo Sexmanen isompana kuin koskaan Helsingin Jäähalliin lauantaina 18.5.2024. Artisti julkaisi tällä viikolla myös kaksi uutta singleä ”Comeback” ja ”HALLILLE”, tulevan jäähallikeikan kunniaksi.

Ympäri Suomea keikkapaikat täyteen vetänyt Sexshow kiteyttää Sexmanen ainutlaatuisen karisman, räjähtävän energian ja vangitsevan live-esiintymisen euforiseksi ilmiöksi. Sexshow ei ole vain konsertti, vaan sukupolvikokemus. Helsingin Jäähallissa järjestettävä The Final Sexshow on artistin tähänastisten uran suurin keikka ja yhden aikakauden päätös. Liput keikalle tulevat myyntiin tiistaina 5.12.2023. klo 09.00, osoitteessa www.tiketti.fi/sexshow

“HALLILLE -huutoihin on nyt vastattu! Keväällä järjestettävä The Final Sexshow tulee olemaan spektaakkeli, joka pitää paikan päällä kokea. Se on meille kaikille tietyn aikakauden päätös. Jäähallin julkaisun kunniaksi julkaisin ”Hallille” singlen, se kiteyttää hyvin fiilikset tällä hetkellä. Nähään hallil, tervetuloa!” -Rakkaudella, Max. 

Emma Gaalan Vuoden artisti -yleisöäänestyksen murskaäänin voittanut Sexmane, eli Max Sene, on tällä hetkellä yksi Suomen kuunnelluimmista artisteista. Siilinjärveltä valtakunnalliseksi tähdeksi ampaisseella Senellä on vuoden 2023 aikana ollut samanaikaisesti 18 kappaletta Suomen Spotifyn Top50 -listalla. Häkellyttävät kuunteluluvut ovat näkyneet myös live-suosiona, ja Sexshow-kiertueen keikat ovat olleet viime aikojen rap-kentän suosituimpia sekä puhutuimpia esiintymisiä.

Sexmane vakuutti niin kuuntelijat kuin kriitikot jo debyyttialbumillaan Sextape, joka toi uran alussa artistille 100 listaviikkoa Suomen virallisella albumilistalla ja teki hänestä kiistatta yhden mielenkiintoisimmista uuden aallon tekijöistä. Todellinen läpimurto tapahtui viimeistään 2022 julkaistulla Väärinymmärretty-albumilla, joka asettui albumilistan sijalle 5 ja toi Sexmanelle neljä Emma-ehdokkuutta. Alkuvuonna 2023 julkaistu Sextape II -albumi nousi julkaisuviikonloppunaan koko maailman 5. kuunnelluimmaksi uudeksi albumiksi Spotifyn Top albums Debut Global -listauksessa. Tuplaplatinaa striimannut kolmas albumi on viimeistään nostanut artistin huikeaan suosioon. Sextape II -albumilta julkaistuilla singleillä 40K, Chillaa veli sekä Sekavaa ja hiton vaikeet Sexmane nappasi toistamiseen neljä Emma-ehdokkuutta.

Pelkästään kuluneen vuoden aikana Sexshow-kiertue on sisältänyt lähes 100 keikkaa ympäri Suomen. Artistin hurja keikkamäärä ja useat kymmenet loppuunmyydyt konsertit saavat arvoisensa päätöksen The Final Sexshow’n muodossa. Kyseessä on yksi viime aikojen merkittävimmistä kotimaisen live-kentän tapauksista, jota ei kannata missata.

Yhteistyössä SuomiräpSEXMANE: THE FINAL SEXSHOW

La 18.5.2024 Helsinki, Jäähalli

Liput myyntiin  5.12.2023 klo 9.00 www.tiketti.fi/sexshow/

Perusliput alk. 39,90 / 49,90 / 64,90 / 69,90 EURVIP-paketit:

VIP Sexclub (HUOM! K-18) alk. 119,50 €
VIP Sexclub – Early entry alk. 156 €
Makso mitä makso alk. 201,50 € 

Katso lisätiedot www.tiketti.fi/sexshow/ 

Ostorajoitus 8 kpl / tilaus

Ikärajat:
Ikärajaton. Rajatut anniskelualueet.
Suosittelemme nuorimpia kävijöitä osallistumaan aikuisen valvojan kanssa.