27.03.2018

KANADALAISRÄPPÄRI KILLY SUOMEEN KESÄKUUSSA

Maailmanlaajuisesti suosituimpien kanadalaisräppäreiden joukkoon komeetan lailla singahtanut KILLY saapuu Tavastialle maanantaina 11. kesäkuuta. Torontosta ponnistavan, vasta 20-vuotiaan artistin tummaa melodista trap-soundia on verrattu mm. Travis Scottiin. KILLYn vuonna 2017 julkaistu läpimurtohitti ’Killamonjaro’ on ehtinyt kerätä Youtubessa ja Spotifyssa yhteensä jo yli 30 miljoonaa kuuntelua. Maaliskuussa 2018 julkaistu debyyttipitkäsoitto ’Surrender Your Soul’ sisältää myös hitit ’Distance’ ja ’No Sad No Bad’ ja tuottajakaartiin lukeutuu mm. yhteistöistään Lil Uzi Vertin, Kanye Westin ja Jay-Z:n kanssa tunnettu Wondagurl.

Illan avaa Suomen tunnetuin bassobaritoni ja jäisin alamäkihiihtäjä Eevil Stöö. Suomiräpin renessanssimiehen nauru on naurua pimeässä, suru kolmannen silmän kyyneleitä. Lavalla maestro on repäisevä kuin vanha Loiri, jonka kruunaa Nuoren Derrickin säestävä Predator-käsi. 

Illan levymusiikista vastaa Hoodwatch DJ’s.

KILLY (CAN)
Eevil Stöö
Hoodwatch DJ’s

ma 11.6.2018
Tavastia-klubi, Helsinki

Liput ennakkoon 20 €, ovelta 22 € mikäli jäljellä. 

Lipunmyynti alkaa Tiketissä torstaina 29.3.2018 klo 12:00. Osta liput tästä.

26.03.2018

LEGENDAARINEN HIPHOP-RYHMÄ SOULS OF MISCHIEF (USA) NOSTURIIN

Oaklandista vuonna 1991 ponnistanut hiphop-ryhmä Souls of Mischief palaa Suomeen pitkän tauon jälkeen! MC A+:sta, Opiosta, Tajaista ja Phestosta koostuva kokoonpano on tullut tunnetuksi aidosta old school-hengestään ja elävän orgaanisista soundeistaan, mutta myös taustoistaan legendaarisessa Hieroglyphics-kollektiivissa.

Souls of Mischiefin viimeisin levy ”There is Only Now” julkaistiin vuonna 2014. Levyn tuottaneen Adrian Youngen mukaan There is Only Now on paluu juurille ja nitoo yhteen ryhmän historian hiphop-klassikoksi noteeratun 93 ’til Infinity-ajoilta tähän päivään. Levyä on syystä ylistetty myös vierailijakaartin (Busta Rhymes, William Hart, Snoop Dogg and Scarub) ansiosta. Livenä Souls Of Mischief tarjoaa originaalia henkeä ajoilta, jolloin hiphop kukoisti aitoudessaan.

Souls of Mischief
15.6.2018
Nosturi, Helsinki
Liput 26,00/30,00 palvelumaksuineen

S/K18
Ovet 20:00

Liput myynnissä Ticketmasterissa nyt: https://www.ticketmaster.fi/event/227205.

16.03.2018

Tarjolla sitä hyvää – Yona, Gasellit, Eevil Stöö x Koksu Koo, DJ Kridlokk ja TIPPA julkaisivat uutta musiikkia

Kyllä nyt kelpaa – aurinkoa tarjoillaan taivaalta ja luureista. Alla tukku parasta uutta kotimaista sis. tänään julkaistut Yona: Ghetto, Gasellit ft. Elias Gould: Riks Raks Poks, Eevil Stöö x Koksu Koo: Sylkee sekä viime perjantaina tipahtaneet DJ Kridlokk: Varaani ja TIPPA: Satutat mua. Lait kuunnellen!

16.03.2018

SITOI All Dayn rosteriin

SITOI on rap-artisti, jonka musiikissa kietoutuu yhteen rujo ja kaunis. Hänen lyriikkansa kumpuavat herkkyyden, ruumiillisuuden sekä sosiaalisten suhteiden ja -ilmiöiden tarkastelusta, jonka lopputuotteena syntyy komplekseja kielikuvia pursuavaa aikalaiskerrontaa.

Riimien alkusoinnut ja omaperäinen flow tuovat ennemmin mieleen Murmur Recordsin ja Ceebrolisticsin kulta-ajat kuin 2010-luvun toistoon ja hokemiin perustuvan turn up trapin. Tyylikästä mielikuvaa vahvistaa tummanpuhuvat taustat, joissa kuuluu runsaasti vaikutteita brittiläisestä elektronisesta musiikista ja Portisheadin kaltaisesta Trip-Hopista.

SITOIn ensimmäinen single ’Kun jumalat sulavat’ julkaistiin keskiviikkona 14.3.

 

24.08.2017

ALL DAY KIITTÄÄ KESÄSTÄ JA ENSIMMÄISESTÄ ELINVUODESTAAN

All Day juhlii ensimmäistä vuottaan Suomen musiikkibisneksen etupenkillä. Esa Nikkilän ja Jussi Laineen perustama nyrkkipaja on lyhyessä ajassa ehtinyt vakiinnuttaa asemansa kotimaisten ohjelmatoimistojen kärkikastissa. Vuoden aikana on ehtinyt tapahtua melkoisen paljon ja kaikkien kohokohtien listaaminen paperille jumittaisi uutiskirjeen tilaajien faksit. Tässä kuitenkin lyhyesti muutama poiminta All Dayn kuluneelta vuodelta.

Viime vuoden loppuunmyyty Ruger Hauerin jäähyväiskeikka Kaapelitehtaalla sekä MC Taakibörstan kolme loppuunmyytyä Tavastiaa petasivat All Daylle lupaavaa vuotta 2017 ja siihen malliin olemmekin jatkaneet. Vuodenvaihteessa pistimme virallisesti hynttyyt yhteen legendaarisen Ramin Välityksen kanssa. Yhdistymisen myötä All Day -nimen alle saatiin lähes kokonaisuudessaan kotimaan kovin rap- ja rytmimusiikin artistikattaus sekä tietenkin, Katin ja Valarin luotsaama, ylivoimainen Katin Tavara -merchandise-kauppa, jonka viisivuotista taivalta juhlistettiin toukokuussa näyttävästi jo kolmannessa Katin Gaalassa. Nikkilän ja Laineen rinnalle saatiin samaan syssyyn tuottajakeiju Jenny Lahti ja yrityksen toimitusjohtajaksi moniosaaja Jussi Roine.  Rivejä vahvisti vielä kevään myötä uusi agentti Feniks Willamo, tuoden mukanaan uutta puhtia sekä keikkamyyntiin että artistirosteriin. Tämän myötä All Day on syksyyn 2017 mennessä myynyt roimasti yli 1000 kotimaista keikkaa Suomen klubeille ja festareille. Näistä erikoismainintana viimeisin kotimainen megashow, eli loppuunmyydyn Flow Festivalin täydelle päälavakentälle esiintynyt Monsp 20v -juhlakokoonpano, joka tarjoili Keijo Kiiskisen nimissä ainutlaatuisen läpileikkauksen suomalaiseen rap-musiikkiin.

Kotimaisten keikkojen myynnin ohella All Day on kasuaalisti toimittanut suomalaisten kuultavaksi myös ulkomaisia koviksia, mukaanlukien Stormzy, Machine Gun Kelly, Post Malone, Skepta, Smif-N-Wessun, The Beatnuts, Viagra Boys sekä Flowdan. Näitä lupaamme luonnollisesti lisääkin. Toki olemme ehtineet räiskiä menemään myös omia tapahtumia, mm. Suomen Rullalautaliiton kanssa järjestetyt All Dayn 1v -synttärijuhlat Suvilahden After Skate -minifestarin muodossa. Tapahtuman myötä All Day rantautui myös kevyesti ulkoilmakekkereiden pariin ja tarkan muistin omaavat muistanevat aurinkoisen festivaalin olleen varsin onnistunut juhla.

Vuoden aikana tapahtunutta on vaikea pukea sanoiksi hengästymättä, paljon on mahtunut pieneen aikaan. Musajuttujen lisäksi olemme tehneet oman pienen vaatemallistonkin ja viimeisimpänä lanseerasimme lätsäkollabon legendaarisen Mitchell & Nessin kanssa. Metsäänkin ollaan toki välillä menty, kuten varmaan asiaan kuuluukin, mutta kaikesta ollaan selvitty lähes kuivin jaloin. Liikevaihdollisesti ensimmäinen vuosi tulee olemaan mukavaa katseltavaa ja odotamme innolla tulevia tötöilyjä musabi$neksen huipulla. Kiitos kuuluu kaikille teille asianomaisille. Täältä pesee niim birusti.

04.05.2017

Tervetuloa All Daylle Feniks Willamo

Feniks Willamo aloittaa All Daylla

Alkava kesä tarjoilee iloisia uutisia All Daylle. Musiikkialan pidetyimpiin ihmisiin ja kovimpiin ukkoihin lukeutuva Feniks Willamo on aloittanut keikkamyyjänä All Daylla toukokuun alussa. Feniks on aiemmin työskennellyt noin viiden vuoden ajan Fullsteam Agencylla agenttina ja promoottorina. Kannuksensa Suomen musiikkibisneksessä hän on ansainnut toimimalla kymmenien huippunimien kotimaisena agenttina, nostaen itsensä alansa arvostetuimpiin agentteihin. Kotimaisten bändien lisäksi mies on näyttänyt kyntensä myös kansainvälisellä foorumilla toimittamalla Suomeen huippunimiä, kuten Passenger, Silvana Imam, Princess Nokia, Jedi Mindtricks, Yung Lean jne.

Feniksin mukana All Dayn kotimaiseen rosteriin liittyy liuta kivenkovia artisteja. Heti alkuun Willamon kuumalta linjalta voit buukata All Dayn olemassaolevan rosterin lisäksi seuraavat artistit: Elias Gould, Kauriinmetsästäjät, Noah Kin sekä Dallas Kalevala. Lisäyksiä seuraa lähiaikoina.

All Daylla Feniks tulee keskittymään ensisijaisesti kotimaisen rosterin vahvistamiseen, aloittaen tasavertaisena myyntitykkinä Esa Nikkilän ja Jussi Laineen rinnalla. Lisäksi tämä Helsingin klubiskenen nuori kingi tulee tohottamaan All Dayn omien klubien ja dj-rosterin parissa niin pirusti, että savu noussee korvista jo ennen kesäkuuta.

”Feniks on sen verran kova epeli, että kyllä täällä toimistolla korkattiin vichyt, kun saatiin tällainen uutinen alkukesään”, All Dayn perustajajäsen Esa Nikkilä myöntää.

”Tämä on lyhyesti sanoen upea juttu sekä All Dayn toimistoväelle henkilökohtaisesti että myös rosterin artisteille ja kaiken kaikkiaan All Dayn toiminnalle sekä tulevaisuudelle”, firman toinen perustaja Jussi Laine jatkaa.

10.03.2017

WANHAT YHDISTYNEET KOULUKUNNAT – ALL DAYN ENSIMMÄINEN LEVYJULKAISU

Todelliset wanhan liiton legendat Davo Ukki, Tarbash Luoti ja Avionin Prinssi hyppäsivät mikkikopiin ja tuloksena on All Dayn ensimmäinen levyjulkaisu! Projekti kantaa nimeä WYK eli Wanhat Yhdistyneet Koulukunnat. Legendaarisilta lyyrikoilta on luvassa on tuttuun tyyliin hurttia sanailua suoraan Stadin sydämestä.

Levyn ensimmäinen kappale, joka kantaa nimeä ”Roban veteraanit” julkaistiin torstaina 9.3. Spotify-singlenä ja musiikkivideona. Biisi on JV:n tuottama ja Slowknow Productionsin ohjaama video nostaa hattua edesmenneen We Got Beefin lisäksi legendaarisille Helsingin ikoneille kuten Foghorn, Beefy Queen & Jump Inn. Bongaa videolta tuttuja ja tuntemattomampia tekijänaisia ja -miehiä eri pelikentiltä!

Spotifysta http://bit.ly/wykrobanveteraanit
Apple Deezer http://lnk.to/wyk-robanveteraanit

14.02.2017

Machine Gun Kelly kesällä Suomeen myös klubikeikalle

Machine Gun Kelly on julkaissut Euroopan-kiertueensa alkavaksi 7. kesäkuuta Lontoosta. Tulevana kesänä MGK nähdään Summer Up -festivaalikeikan lisäksi myös klubikeikalla 15.7. Tavastialla. Musiikissaan räppiä, rockia ja R&B:tä sulavasti yhdistelevä MGK vieraili edellisen kerran Suomessa vuonna 2015, esiintyen tuolloin täyteen pakatulla Korjaamolla. 

Clevelandista lähtöisin oleva nopeasanainen räppäri ja nyttemmin myös näyttelijä, julkaisee huhtikuussa kolmannen studioalbuminsa Black Flag ja saapuu Suomeen tuoreen materiaalinsa kanssa. Esimakua tulevalta albumilta on antanut listoja hallinnut ja platinaa myynyt ensimmäinen single Bad Things, jossa mukana vierailee Camila Cabello.

Liput myyntiin Tikettiin perjantaina 17.2. klo 11.00.

13.02.2017

STORMZYN HELSINGIN KONSERTIN UUSI PÄIVÄMÄÄRÄ VAHVISTETTU

Tämän hetken kirkkain grime-tähti, Stormzy, on vahvistanut Tavastian konsertin uuden esiintymispäivän! Uusi päivämäärä on 12.5.2017. Keikan siirtymisen myötä mies ehtii julkaista kauan odotetun debyyttialbuminsa ja Suomessa päästään todistamaan ensimmäisten joukossa uunituoretta materiaalia. Uusi päivämäärä asettaa odotukset korkealle keikan suhteen, sillä miehen albumi on tällä hetkellä genren odotetuin julkaisu.

Viime vuonna ylistetyt Suomen ensiesiintymisensä Tavastialla ja Flow’n täydessä Black Tentissä tehnyt brittiräppäri lykkäsi alkuvuodesta koko kiertuettaan, mutta pienen odotuksen ja suuren kysynnän saattelemana mies saadaan takaisin Suomeen.

Liput uudelle päivämäärälle tulevat myyntiin keskiviikkona 15.2. klo 11.00. Alkuperäiseen konserttiin ostetut liput käyvät konserttiin sellaisenaan. Jos uusi päivämäärä ei sovi, ostetut liput voi palauttaa Tikettiin 28.2. mennessä.

20.01.2017

LEGENDAARINEN HIPHOP-DUO THE BEATNUTS PALAA SUOMEEN ENSIMMÄISTÄ KERTAA VIITEEN VUOTEEN

The Beatnuts vieraili viimeksi Suomessa syyskuussa 2011 ja nyt kaksikko tekee odotetun paluun Tavastialle torstaina 9. maaliskuuta. New Yorkin Queensista ponnistava The Beatnuts on JuJun ja Psycho Lesin muodostama kaksikko, joka aloitti uransa jo 90-luvun taitteessa tuottamalla kappaleita mm. Commonille, Fat Joelle ja Stereo MC’sille. Lukuisista hiotuista tuotannoistaan ja ikonisista remixeistään tunnetuksi tullut kaksikko tunnetaan mm. omista hiteistään Watch Out Now, Off the Books ja No Escapin’ This.

The Beatnuts (USA) @ Tavastia, Helsinki, 9.3.2017
Liput ennakkoon Tiketistä alk. 15 € ja ovelta 17 €, mikäli lippuja on jäljellä

Lipunmyynti alkaa maanantaina 23.01.2017 klo 09:00
http://www.tiketti.fi/tapahtuma/44923

03.01.2017

All Day Agency, Ramin Välitys ja Katin Tavara ovat nyt yhtä

Viime vuoden heinäkuussa toimintansa aloittanut ohjelmatoimisto All Day Agency yhdistää voimansa ohjelmatoimisto Ramin Välityksen ja artistien levyjä ja oheistuotteita myyvän Katin Tavaran kanssa. Uuden yrityksen perustamisen myötä Ramin Välitys jää nimenä historiaan ja keikkamyynti siirtyy All Day Agency -nimen alle. Katin Tavara jatkaa tutulla brändillään ja laajentaa toimintaansa investoimalla omaan paitapainoon. Virallisesti yritysten yhdistyminen tulee tapahtumaan helmikuussa 2017.

Rap- ja rytmimusiikkiin keskittynyt All Day Agency on toimintansa alusta alkaen myynyt oman artistirosterinsa ohella myös Ramin Välityksen artistien keikkoja. All Day Agencyn parinkymmenen artistin rosteriin kuuluu Suomen tämän hetken suosituimpia rap-artisteja, kuten Eevil Stöö, Tuuttimörkö, SMC Lähiörotat, Kingfish ja Tippa-T. Ramin Välityksen artistikattaukseen kuuluu niin ikään parikymmentä artistia, muun muassa Ruudolf, Karri Koira, Gasellit, Teflon Brothers ja Musta Barbaari.

”Loistavasti alkaneen yhteistyön jälkeen yritysten yhdistäminen oli luonnollinen seuraava askel, joka selkeyttää toimintaa entisestään ja vapauttaa resursseja olennaiselle. Tavoitteemme on alusta asti ollut nousta tämän kentän vahvimmaksi toimijaksi ja tämä yhdistyminen on iso harppaus oikeaan suuntaan. Katin Tavara puolestaan monipuolistaa palveluamme entisestään artistien suuntaan, kun merchandise-puoli on ympyrässä mukana.”, toteaa All Day Agencyn perustaja Jussi Laine.

Yrityksen tuorein vahvistus on tapahtumatuotannon ammattilainen Jussi Roine, joka on viimeiset neljä vuotta työskennellyt tuotantopäällikkönä Fullsteam Agencylla. Roine on työskennellyt satojen kotimaisten ja ulkomaisten artistien tapahtumatuotantojen parissa ja muun muassa Sideways-festivaalin tuotantopäällikkönä vuosina 2015 ja 2016. All Daylla Roine vastaa kehitystyöstä; tapahtumatuotannon organisoimisesta ja uudistuvan organisaation toiminnan ja työkalujen kehittämisestä.

All Day Agencyn perustajat Jussi Laine ja Esa Nikkilä vastaavat yhä keikkojen myymisestä. Muun muassa Kemmurun ja  SMC Lähiörottien DJ:nä tunnettu Laine ehti ennen All Day Agencya toimia neljä vuotta agenttina Fullsteam Agencylla niin kotimaisten kuin ulkomaistenkin huippuartistien parissa. Nikkilä puolestaan on työskennellyt aiemmin Tiketti Oy:n myynti- sekä toimitusjohtajana.

Vuodesta 2013 Ramin Välityksessä artistien keikkavälityksestä ja tuotannoista vastannut Jenny Lahti pääsee keskittymään täysipainoisesti tapahtumien tuotantopuoleen. Katin Tavaran, paitapainon ja All Dayn hallinnollisesta puolesta vastaa Valari Tynkkynen, joka on yksi Ramin Välityksen omistajista ja viimeiset seitsemän vuotta hän on työskennellyt informaatioteknologian alalla palvelupäällikkönä ja projektinhallintatehtivissä kotimaisten pörssiyhtiöiden parissa. Hän kuuluu myös SMC Lähiörotat -kokoonpanoon. Katin Tavaran päivittäisestä pyörittämisestä vastaa jatkossakin yrityksessä perustamisesta 2012 mukana ollut Kati Sinisalo.

Uuden yhtiön taustavoimissa vaikuttavat All Dayn kolmantena osakkaana toiminut pitkän linjan musiikkivaikuttaja ja promoottori, Tavastia-klubin ja Ruisrock-festivaalin toimitusjohtaja Juhani Merimaa, Monsp Records -levy-yhtiön omistaja ja toimitusjohtaja Keijo Kiiskinen ja Ramin Välityksen toimitusjohtajana ja Johanna Kustannuksen tuotantopäällikkönä toiminut Mikko Kuoppala, joka tunnetaan myös artistinimellä Pyhimys sekä yhtyeistä Ruger Hauer ja Teflon Brothers.

All Dayn puolivuotinen taival on ollut menestyksekäs. Ohjelmatoimisto on ehtinyt myymään noin 300 keikkaa Suomen klubeille ja festareille. Syksyn kohokohtia ovat olleet muun muassa Ruger Hauerin loppuunmyyty jäähyväiskeikka Helsingin Kaapelitehtaalla ja MC Taakibörstan kolme loppuunmyytyä paluukeikkaa Tavastia-klubilla. Heti ensi vuoden alussa luvassa on muun muassa brittiläisen grime-genren tähden Stormzyn keikka Tavastialla 28.1.

Jussi Roine
05.10.2016

CHERRIE (SWE) PALAA SUOMEEN JA DJ POLARSOUL JUHLISTAA UUTTA FOREVER-ALBUMIAAN

18.11. Helsingissä Tavastia-klubilla nähdään Ruotsin mielenkiintoisimpiin artisteihin nopeasti noussut Cherrie ja DJ Polarsoul All Star-miehityksellä. Tätä ennen DJ Polarsoulin toinen tuottajalevy ”Forever” julkaistaan 14. lokakuuta, ja Tavastialla juhlitaankin levyjulkkareita.

Suomessa lapsuusvuosinaan asunut, somalitaustainen Cherrie on nopeasti noussut Ruotsin mielenkiintoisimpien artistien joukkoon. ”Tabanja”-kappaleellaan suuren suosion saavuttanut laulajatar tunnetaan myös tammikuussa Suomeen saapuvan Stormzyn kanssa levytetystä ”Aldrig igen”-julkaisusta. Kauan odotettu esikoisalbumi ”Sherihan” julkaistiin 29. huhtikuuta ja Ruotsissa se on nostettu yhdeksi vuoden vahvimmaksi julkaisuksi.

DJ Polarsoulin debyytti ”Pilvilinna” nousi parhaimmillaan albumilistalla sijalle 4, ja levyllä mukana olleista räppäreistä koottu ryhmä kiersi kesällä 2014 festareita Ruisrockista Ilosaareen. Sama karnevaali on luvassa 18.11. Tavastialla kun paikalle saapuu toistakymmentä kotimaista räppäriä. Levynjulkaisukeikalla lavalle nousee ainakin Ameeba, Sipulijaska, Sairas T, Ilkka Kalevi Tillanen, Rhyi, Jussi Kuoma, Liigalaiska, Tommishock, Ode, Setä Koponen, Eräkoira, Stepa, Asa ja Jere.

CHERRIE (SWE), DJ POLARSOUL
Pe 18.11.2016 Helsinki, Tavastia-klubi
Liput alk. 16 €, K-18

30.08.2016

All Day tuo Stormzyn Tavastialle

Grime-genren kirkas tähti Stormzy nousee lavalle lauantaina 28.1.2017 Helsingin Tavastialla. Elokuussa Flow’n täydessä Black Tentissä yleisön villinnyt ja viime vuonna ylistetyn ensiesiintymisensä Suomessa Tavastialla tehnyt brittiräppäri palaa suuren kysynnän saattelemana Suomeen. Keikan liput tulevat myyntiin Tiketissä torstaina 1.9. klo 9:00.

23-vuotias Stormzy eli Michael Omari on tänä vuonna julkaisemassa odotettua debyyttialbumiaan, jolta on kuultu jo esimakua huhtikuussa ilmestyneen ”Scary”-sinkun muodossa. Nuoresta iästään huolimatta artisti on ehtinyt vaikuttaa skenessä jo pitkään. “Wicked Skengman” -freestyle-videoiden sarjallaan miljoonia katselukertoja kerännyt Stormzy aloitti räppäämisen jo 11-vuotiaana Lontoon nuorisotaloilla grime-veteraanien kuten Skeptan, Wileyn ja Dizzee Rascalinjalanjälijssa.

2000-luvun alussa Itä-Lontoossa syntyneen musiikkityylin juuret ovat garagessa, junglessa, hip hopissa ja dancehallissa. Stormzy on genren kovassa nousussa olevan uuden aallon äänitorvi ja seurattu tekijä. Hän on tyylilleen uskollinen katujen ääni, ja myös menestynyt hyvin ilman ison levy-yhtiön tukea nousten underground-piireistä valtavirran tietoisuuteen.
Viimeiset kaksi vuotta ”Dreamers Disease” -debyytti-EP:n ilmestymisestä ovat olleet Stormzylle nousukiitoa. Artistin ”Shut up” -freestylevideo on kerännyt jo yli 36 miljoonaa katselukertaa ja sen kultaa myynyt sinkkuversio sekä samaan aikaan julkaistu ”Skengman 4” nousivat sinkkulistan kahdenkymmenen kärkijoukkoon, tehden freestyle-levytyksinä samalla historiaa Brittien sinkkulistalla.

Stormzyn kyvyt on huomioitu kahdesti arvostetulla MOBO-palkinnolla Best Grime Act -kategoriassa ja BBC nosti artistin kärkikolmikkoon uusia tulokkaita esittelevälle Sound of 2015 -listalleen. Stormzy on päässyt levittämään grimen ilosanomaa ympäri maailmaa ja Britti-kiertueen keikat ovat olleet loppuunmyytyjä jo viikkoja ennen tapahtumia. Stormzy on myös esiintynyt muun muassa Later With Jools Holland -tv-ohjelmassa ensimmäisenä omakustanneartistina jaKanye Westin vieraana Brit Awardsissa.

Stormzy on viime aikoina ehtinyt musiikin lisäksi esittelemään muitakin lahjojaan. Artisti sai oman ohjelman Apple Beats 1 -radiokanavalta nuorimpana tekijänä Pharrell Williamsin ja Dr.Dren kaltaisten nimien joukossa ja roolin Noel Clarkenelokuvatrilogian viimeisestä osasta Brotherhood.

Liput Tiketistä alk. 25 €, K-18

22.07.2016

ALL DAY AGENCY LAUNCH PARTY 2

All Day Agency Launch Partyt jatkuvat 6.8. loppuillasta Konepajan Brunossa

All Dayn juhlat jatkuvat sujuvasti vielä Tavastian illan jälkeen Konepajan Brunossa klo 24.00 eteenpäin. Loppuillasta Brunon lavalla nähdään energinen Korstoraatio, voimakas JV, mairea Tuuttimörkö sekä hekumalliset Seksikäs-Suklaa, Dosdela & VG+

Tavastian jälkeen siirtymä Brunon on luonteva, sillä Tavastian Launch Partyihin lipun ostaneet saavat lippua näyttämällä Brunon ovelta sisäänpääsyn 5 € hintaan. 

All Day on aluekeskuksessasi – tule ja jatka juhlaa!

Osta lippu Brunon iltaan.

Osta lippu Tavastian iltaan täältä.

Allekirjoita adressi Konepajan Brunon säilymisen puolesta täällä!

Kuva: Samuli Härkönen

13.07.2016

ALL DAY AGENCY LAUNCH PARTY

All Day Agency juhlistaa yrityksen starttia lauantaina 6.8. tuhdilla karnevaalilla legendaarisessa Tavastian pyhätössä.

Illan aikana Tavastian lauteille kapuaa All Dayn rosterista ainakin DJ Kridlokk, Gettomasa, View, Kingfish, Diison, SMC Lähiörotat, Kari Tapiiri ja Tuuttimörkö.

All Day on aluekeskuksessasi – tule ja juhli!

Varmista sisäänpääsy ja hanki liput edullisempaan ennakkohintaan Tiketistä.

Kuva: Samu Hintsa

 

12.07.2016

Uusi ohjelmatoimisto All Day Agency on totta

All Day Agency on uusi kotimainen ohjelmatoimisto, joka edustaa lukuisia rap- ja rytmimusiikin huippuartisteja. All Dayn liverosteriin lukeutuvat Eevil Stöö, Diison, DJ Kridlokk / Khid, Stepa, Laineen Kasperi & Palava Kaupunki, Gettomasa, Kingfish, Eräkoira x Valto, SMC Lähiörotat, Kari Tapiiri, Tono Slono, View, Avionin Prinssi ja Tuuttimörkö. Oman rosterinsa ohella All Day vastaa jatkossa myös mm. Ruger Haueria, Ruudolfia ja Karri Koiraa edustavan Ramin Välityksen artistien keikkamyynnistä.

Yrityksen perustajat Jussi Laine ja Esa Nikkilä uskovat All Day Agencyn ammattitaidolle ja näkemykselle löytyvän tilausta musiikkialalta.

“Vuosien kokemus niin artistina kuin agenttinakin auttoi synnyttämään vision siitä miten homma hoidetaan rehdisti ja tyylikkäästi. Tavoitteenamme on nousta oman kenttämme johtavaksi ohjelmatoimistoksi“, valottaa Laine.

“Olemme ylpeitä hienoista artisteista, joita pääsemme edustamaan yrityksen synnystä lähtien ja haluamme tarjota liverosterillemme parhaat mahdolliset edellytykset menestyä taiteellaan”, summaa Nikkilä.

All Day Agencyn toiminnan pohjana on tekijöiden vankka kokemus musiikkialalta. Muun muassa Kemmurun ja  SMC Lähiörottien DJ:nä ja suosittujen helsinkiläisten klubi-iltojen järjestäjänä tunnettu Laine ehti ennen All Day Agencya toimia neljä vuotta agenttina Fullsteam Agencylla. Useiden kotimaisten artistien edustamisen lisäksi Laine on tuonut Suomeen keikalle huippuluokan ulkomaisia nimiä aina Nicki Minaj’sta A$AP Rockyyn. Nikkilä puolestaan on työskennellyt aiemmin Tiketti Oy:n myynti- sekä toimitusjohtajana. Yhtiön kolmantena osakkaana toimii pitkän linjan musiikkivaikuttaja ja viimeistään Tähdet, tähdet -tv-ohjelman myötä parrasvaloihin ponnahtanut Juhani Merimaa.

 

Lisätietoja:

Jussi Laine
jussi@allday.fi
+358 40 185 1205

Esa Nikkilä
esa@allday.fi
+358 46 851 0651

 

All Day Agency Oy

www.allday.fi

 

Kuva: Samu Hintsa.