PE 10.5.2019

G A S E L L I T 10V

Mitä tämä “All Day On!” nyt sitten tarkoittaa? No, kyseessähän on helsinkiläinen kevätjuhla, joka syntyi kahdesta tosiasiasta: A) Gasellit täyttää ensi vuonna pyöreät 10 vuotta ja B) Pyhimykselläkin on taas jotain uutta spesiaalia mielessä —> Yhdistetään nämä ilonaiheet ja pistetään pystyyn isomman kaliiberin kaksipäiväinen livetapahtuma.

Sitten mietimme sitä maailman parasta fiilistä, kun kevään ekat ulkokelit ovat saapuneet, koko kesä on vielä edessä ja kaikki tuntuu olevan mahdollista. Jospa kokoontuisimme porukalla Suvilahteen juhlistamaan kevättä ja sen suomia iloja mitä parhaimpien artistien musiikin äärelle? —> Istuimme yhdessä alas.

Gasellien ajatus perjantaista 10.5. oli tällainen:
“huh huh! havahduttiin vähän aikaa sitten siihen, että gasellit täyttää ensi vuonna pyöreät 10 vuotta! räpellettiin ekat biisit porukalla kasaan vuonna 2009. vuosikymmen myöhemmin matkan varrelle on mahtunut viisi albumia ja yksi ep. keikkojakin on päästy vetämään noin 500 kappaletta pitkin suomea. mukaan on jäänyt kasoittain hyviä ja tietysti myös monia huonompiakin muistoja. ollaan tavattu musiikin merkeissä lukemattomia kivoja tyyppejä ja päästy spessuihin paikkoihin ruska-ajan inarista tallinnan satamabaariin ja lappeenrantalaisen opiskelija-asunnon lattialta ruisrockin rantalavalle. nyt on aika pysähtyä juhlimaan kuluneita vuosia. täytyy siis järjestää synttärit!

illan mittaan on luvassa ainakin erikoiskeikka, jonka aikana muistellaan ja esitetään meidän tuotantoa vuosien varrelta. te saatte varmaankin myöhemmin vaikuttaa soitettaviin kappaleisiin jonkinlaisen äänestyksen muodossa. tottakai vedetään myös uudempaa tuotantoa ja juhlitaan kunnolla. ja tässä on vielä hyvin aikaa kehitellä vielä kaikenlaista muutakin spessua illaksi!”

Pyhimys puolestaan ajatteli lauantaista 11.5. tällä tavalla:
“Varmaan, jos yhtään osaa laskea yks plus yks, niin tajuaa, että kyllä sitä JOTAIN uutta materiaalia on tullu tänkin vuoden aikana valmisteltua. Nyt, vaikka vielä ei halutakaan kertoa mitä se JOTAIN on, niin jotta saadaan liput myyntiin jouluksi, ikään kuin joudutaan paljastamaan, että JOTAIN on mahdollista päästä kuulemaan ensi kertaa livenä tässä kyseisessä All Day On! -tapahtumassa. Eli kuten sananlasku sanoo: Aikainen lintu on sika säkissä, käytännössä siis maksat vähemmän jos sun usko/toivo/rakkaus riittää tässä vaiheessa, tai sitten odotat siihen saakka kun julkistetaan JOTAIN alkuvuodesta ja makselet pikkusen enempi. Aina pitää olla JOTAIN.”

Ja näin.

Nämä kaksi päivää asettavat merkkipaalun siihen pisteeseen missä All Day on tällä hetkellä, sekä näyttävät suunnan sinne mihin olemme menossa. Eli eteenpäin, matkahan on vasta alussa. Tapahtumaan on vielä mukavasti aikaakin, niin tässähän ehtii katsoa, että mitä kaikkea kivaa sinne vielä keksitään. Meillä on vahva fiilis, että tästä tulee hauskaa. Tervetuloa mukaan!

LIPUT MYYNNISSÄ TIKETISSÄ NYT
– 1 pv 48 €
– 2 pv 75 €

OSTA LIPUT TÄSTÄ

FB EVENT

hiphopin johtotähti

KUUNTELE

parasta livenä

KUUNTELE

kotimaisen R&B:n suunnannäyttäjä

KUUNTELE

niin Uuh!

KUUNTELE

elävä legenda

KUUNTELE

haikee 24/7/365

KUUNTELE

rajojen rikkoja

KUUNTELE

elektroninen sydämen ääni

KUUNTELE

kaunista ja hyvää

KUUNTELE

erittäin raju

KUUNTELE