ADI & ROBIN

Adi ja Robin ovat maineikkaan Senen veljeskatraan tuoreimmat tulokkaat Suomen musiikkikentällä. Kumpikin siilinjärveläisveljeksistä tekee musiikkia itsenäisesti, mutta keikoilla heidät nähdään yhdessä.
Tänä vuonna 17 vuotta täyttävä Adi (Adilio Sene) julkaisi debyyttisinglensä ’Asioit’ kesällä 2022. Sitä seuranneet ’Unelmii’ (ft. Isaac Sene) ja ’40K Pt. 2’ (ft. Sexmane) ovat debyytin tavoin keränneet jo yli miljoona streamia Spotifyssa. Omista elämänkokemuksistaan ammentava artisti työstää parhaillaan loppuvuodesta 2024 ilmestyvää debyyttialbumiaan.
19-vuotiaan Robinin ensisingle ’Sanottavaa’ ilmestyi loppukeväästä 2023. Energistä ja voimaannuttavaa musiikkia tekevä artisti valmistelee niin ikään tänä vuonna ilmestyvää pitkäsoittoaan. Albumin tuorein singlejulkaisu on helmikuussa 2024 ilmestynyt ‘Maanantaist sunnuntaihi’.
Adi ja Robin tunnetaan myös veljiensä Sexmanen ja Isaac Senen kanssa tehdystä yhteisbiisistä Ihmeperhe ja heidät on nähty vierailemassa näiden keikoilla mm. Ruisrockin, Provinssin ja Blockfestin lavoilla.
ADI:
Spotify
Instagram
ROBIN:
Spotify
Instagram

Tilaa artisti keikalle

Keikkamyynti

Keikkatuotanto

Lataa promokuvat

  • Keikat

    to 22.08.

    Korttelijuhla, Helsinki

    Menneet keikat