TRAINEE

All Day etsii tuotannon harjoittelijaa syksylle 2023!

 

Haemme tuotannon harjoittelijaa syksylle 2023. Harjoittelujakson ajankohdan suhteen olemme joustavia, mutta mieluiten harjoittelu kestäisi koko syksyn, syyskuusta joulukuuhun. Harjoittelijan tehtäviin kuuluu keikkatuotannon avustavat työtehtävät, sisältäen esimerkiksi yhteydenpitoa keikkapaikkoihin ja artisteihin sekä keikkojen aikatauluttamista. Perehdytämme harjoittelijan hyvin työtehtäviinsä ja olemme tukena koko harjoittelun ajan. Tavoitteena on, että harjoittelija pääsee tekemään tuotannon avustavien tehtävien lisäksi itsenäisesti tuotannon tehtäviä All Dayn tuottajien rinnalla.

Etsimme oma-aloitteista ja tehtäviin innolla tarttuvaa henkilöä, joka jakaa All Dayn arvopohjan ja tulee mainiosti toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Kiinnostus musiikkia ja musiikkialaa kohtaan on eduksi, mutta aiempaa kokemusta alalta et tarvitse.

Arvostamme yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta työyhteisössämme ja kannustammekin monenlaisista taustoista tulevia hakemaan meille harjoitteluun.

Ajokortti on plussaa, mutta ei välttämätön. Harjoittelu tapahtuu pääasiassa toimistollamme Helsingissä. Maksamme harjoittelusta palkkion.

Lähetä avoin hakemus ja CV:si osoitteisiin jannika@allday.fi & jenny@allday.fi 14.05.23 mennessä. Vastaamme myös mielellämme jos sinulla heräsi kysymyksiä! Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä toukokuun aikana.