Figaro

Laulaja-lauluntekijä Figaro julkaisi kesäkuussa 2022 debyyttialbuminsa Näin mä haluun sut muistaa. Lukuisien eri artistien kanssa biisejä tehneen Figaron levyllä vierailevat Sexmane, Vesala ja ABREU. Koko levyn konseptilla artisti halusi luoda fiiliksen nuoruuden ikuisilta tuntuvista kesistä ja huolettomuudesta, joihin kaipaa yhä useammin.

Figaro on musiikillinen monilahjakkuus, jonka herkkä tuotanto yhdistelee elementtejä eri genreistä. Figaro kirjoittaa mielenmaisemistaan tarinoita, joihin kuulija voi upota sisään. Kappaleet käsittelevät nuoren aikuisen ahdistuksia, ihmissuhteita ja ympäröivää maailmaa.

Halusin tehä debyyttilevyn mun lapsuudesta ja nuoruudesta. Se kertoo kasvamisesta välillä liian nopeastikin muuttuvaan maailmaan, mihin en oo aina meinannut sopeutua vaikka mun nuoruuden kokemukset on onnelliset. Näin mä haluun sut muistaa vie ensirakkauteen, ensimmäisiin sydänsuruihin ja nuoruuden muihin oivalluksiin. Tää levy on tehty pitkälti pari vuotta sitten Heviteemun kanssa helteisenä kesänä Punavuoressa ja matkan varrelle on mahtunut haasteita, kasvua ja paineita. Vaikka on muuttunut ihmisenä, tuntuu hyvältä saada tää jakso elämästä jollain tapaa pakettiin”, artisti kertoo.

Tilaa artisti keikalle

Keikkamyynti

Keikkatuotanto

Lataa promokuvat

 • Musiikkivideot

  Keikat

  Ei tulevia keikkoja.

  Menneet keikat

  pe 28.07.23

  Logomon terassikesä, Turku

  Osta liput

  ma 12.06.23

  W/ Yeboyah
  Vuotalo (Helsinki-päivä), Helsinki

  pe 28.10.22

  Korjaamo Friends 2022, Helsinki

  Osta liput

  la 22.10.22

  Linnanmäki, Helsinki

  pe 30.09.22

  Olympia, Lost in Music, Tampere

  Osta liput

  ke 17.08.22

  Korjaamon kesäpiha, Helsinki