Dj Windows95man

Windows95man eli Teemu Keisteri on tunnettu viihdyttäjä/taiteilija/radiojuontaja/tanssija/malli, jota arvostetaan aina ulkomaita myöten. Hän on sympaattinen ja iloinen tyyppi, joka on päiväsaikaan vähän ujo nörtti, mutta iltaisin kun hän pukee ylleen univormunsa – kuuluisan Windows95 -paita ja farkkushortsi -yhdistelmän – ja pääsee DJ-dekkien taakse, hänestä kuoriutuu supermies!

Windows95man syntyi vuonna 2013, kun Keisteri teetti Windows95-paidan ja pisti sen Flow festivaleilla päälle. “Mun mielestä oli hauska idea pistää jotain mahdollisimman typerää päälle ja erottua joukosta — jotenkin herättää ihmiset siitä Flow-kuplasta. Siitä se lähti laajentumaan”, Keisteri muistelee.

Suomen viihdyttävimmäksi DJ:ksi kutsuttu Windows95man on kiertänyt viime vuosina laajasti ympäri Suomea ja esiintynyt myös ulkomailla muun muassa Japanissa, Ruotsin Melodifestivalenin jatkoilla, Finnairin lennolla ja Teneriffalla. Hänen 90-luvun eurodance- ja teknohiteistä koostuvat setit yhdistyvät niin intensiivisiin live-esiintymiin, että yleisöjen henget ovat salpautuneet maailman laajuisesti. Keisterin puuhailuja ja varsin ainutlaatuista taiteellista sisältöä seurataan maailmanlaajuisesti.

Vuosien odotuksen jälkeen Windows95manin fanit saivat vihdoin sen, mitä he ovat pitkään toivoneet kun No Rules! – singlejulkaisu, jossa on kaikki mitä voit toivoa aina itsetuntoa kohottavista lyriikoista bile ja tanssi biitteihin – sai ensi-esityksensä Suomen suurimmassa ja arvostetuimmassa musiikkikilpailussa UMK:n finaalissa. No Rules! vei Windows95manin voittopaalille, ja Keisteri ja hänen hittibiisissään esiintyvä laulaja Henri Piispanen edustavat nyt Suomea vuoden 2024 Euroviisuissa. “No Rules” on ohjenuora, jota Keisteri on noudattanut koko taiteellisen uransa ja aikuiselämänsä ajan. Se on yksinkertainen lause, joka kehottaa unohtamaan, miten pitäisi pukeutua, näyttää, rakastaa tai käyttäytyä yhteiskunnan asettamien normien mukaisesti. Älä anna muiden määritellä kuka olet – tee mitä rakastat ja unohda säännöt!

Tilaa Windows95man festareille, hissiin, lentokoneeseen, yksityisbileisiin ja mihin vain!

#djwindows95man #windows95man #norules #whynot #jaksaajaksaa

Tilaa artisti keikalle

Keikkatuotanto

Lilli Keh

Manageri

Lataa promokuvat

  • Musiikkivideot

    Keikat

    Ei tulevia keikkoja.