Dj Orion

Suomen kysytyimpiin ja relevanteimpiin dj:hin jo lähes kolmen vuosikymmenen ajan lukeutunut Orion aloitti dj-uransa 90-luvulla Tampereen varastohalleissa ug-bileissä. Vuosituhannen vaihteessa hän toimi yhtenä Rovaniemen aktiivisen klubiskenen olennaisimmista hahmoista asettuen lopulta Helsinkiin vuonna 2006.

Laajemmalle yleisölle Orion on tullut tutuksi YleX:n taajuudelta, jossa hän on pyörittänyt ohjelmaa jo yli 15 vuoden ajan. Orionin viikottainen perjantai-illan show YleX:llä on edelleen Suomen kuunnelluin klubi- ja tanssimusiikin ohjelma. DJ- ja radiojuontajatöidensä lisäksi Orion pyörittää omaa Absence of Facts -labeliaan ja on julkaissut musiikkiaan MORDin, Mindtripin, H-Productionsin ja Suaran kaltaisille kansainvälisille huippulabeleille.

Orionin rakkaus hyvään musiikkiin ja hyviin bileisiin on vienyt hänet varastojen uumenista niin loppuunmyydyille festivaaleille, Berliinin ja Lontoon kuumimmille klubeille, 85000 ihmisen uudenvuoden juhlien headlineriksi kuin elektronisen musiikin konferenssien juontajaksikin. Yli neljännesvuosisadan kokemukset levylaukussaan, Orion on takuuvarma valinta kun haluat pistää pystyyn eeppiset bileet.

Tilaa artisti keikalle

Keikkabuukkaukset

Keikkatuotanto

Lataa promokuvat

 • Keikat

  la 24.08.

  Kuopion Saana, Kuopio

  Menneet keikat

  la 27.01.24

  Kaivohuone, Helsinki