Yeboyah

Yeboyah on helsinkiläinen artisti, joka aloitti soolouransa vuonna 2017 Broflake-singlellä. Emma-ehdokkuuden tuonut vuoden 2019 Elovena EP ja sen häikäisevä visuaalinen konsepti nostivat Yeboyahin yhdeksi puhutuimmista uusista artisteista. Yeboyahin erottuvasta lavapreesensistä on päästy nauttimaan artistin soolokeikoilla sekä osana D.R.E.A.M.G.I.R.L.S. -rapshowta.

Juuri levytyssopimuksen Sony Music Finlandin kanssa tehnyt Yeboyah on rakentanut uraansa itsenäisenä artistina jo useamman vuoden. Uusin single ”Mitä tarviit” ilmestyi tamnmikuussa 2021 ja se esittelee artistin rosoisempaa puolta.

”Mun edellinen julkaisu Elovena EP oli kaunis, pehmeä ja puoleensavetävä kokonaisuus ja halusin ekaksi uudeksi julkaisuksi sen vastapainoksi jotain ihan muuta.

Tää biisi on kommentti siihen, miten edelleen ihmiset ajattelee monista asioista, että kun ne on pois silmistä, ne on pois mielestä. Me ollaan Suomessakin viime kesän tapahtumien jälkeen aloitettu tärkeä keskustelu, mutta nyt on aika kohdata todellisuus oman kuplamme ulkopuolella ja alkaa tehdä oikeasti töitä, että asiat muuttuu.”

Helsingin Sanomien ”Seuraa heitä vuonna 2021” -listalle ainoana artistina päätynyt Yeboyah pitää huolen, että seurattavaa riittää:

”Mitä tarviit on vasta intro, lisää tulee nopeammin kuin uskottekaan. It’s Yebo Season.”

/////

Keikkabuukkaukset:
Feniks Willamo
[email protected] / [email protected]
+358 45 239 0170

Keikkatuotanto:
Jannika Hovinen
[email protected] / [email protected]
+358 50 539 1414