SOFA

Sonja Kuittisen ja Fanni Noroilan muodostama rap-duo Sofa julkaisi tammikuussa 2023 uuden EP:n nimeltä Lucky Star. Sofa on työstänyt luopumisen, eron, kuoleman, vihan ja lähdön teemoja käsittelevän EP:n yhdessä luottotuottajansa Nori Kinin kanssa.
“Ollaan työstetty syksyn 2022 aikana Nori Kinin kanssa EP, josta ollaan ylpeitä ja iloisia! Meitä on inspiroinut luopumisen, erojen, kuoleman, vihan ja lähdön teemat. Lucky Star -EP kuulostaa meistä melankoliselta mutta silti voimakkaalta. Menetyksiin ja luopumisiin kuuluu aina surua mutta myös muutosvoimaa, jossa on paljon energiaa. Se on meistä kiehtovaa!”, duo valottaa.
EP:n biisien “Et saa mua jäämään” sekä “Lucky Star” remix-versiot kuullaan myös Jakob Öhrmanin ohjaamassa Kolme sisarta viides näytös -esityksessä Tampereen Työväen Teatterilla. Biisien remix/teatterisovituksista vastaa Kaiku studios-tuotantoyhtiössään sekä Berliinissä että Suomessa vaikuttava Janne Lounatvuori.
Tänä vuonna 10 vuotta täyttävä SOFA on riemastuttanut yleisöä räppäämällä asioista, joista hiphop-kulttuurissa ei juuri ole ennen puhuttu. Teatterikorkeakoulussa toisiinsa tutustuneen parivaljakko nousi yleisön tietoisuuteen EP-julkaisuillaan ‘Se on Fakin Aitoo’ (2014) ja ‘Puolukoita’ (2016). Sofan debyyttialbumi ’BFF’ ilmestyi helmikuussa 2020. Pitelemättömästä live-energiastaan tunnettu duo nähtiin vuonna 2019 myös olennaisena osana Tavastiankin loppuunmyynyttä D.R.E.A.M.G.I.R.L.S -rapshowta.

Kuvat: (c) Laura Haimila

/////

Keikkabuukkaukset:
Feniks Willamo
[email protected] / [email protected]
+358 45 239 0170

Keikkatuotanto:
Jannika Hovinen
[email protected] / [email protected]
+358 50 539 1414