SOFA

Feminismiin, bängääviiin biiteihin, tasa-arvoon ja vapauteen uskovan rap-duo Sofan debyyttialbumi BFF ilmestyi ystävänpäivänä 2020. Noah Kinin ja osin Juho Suutarisen tuottamalta pitkäsoitola on julkaistu singleinä kappaleet ”Ei kiinnosta”, ”Sotamaalauksii” (feat. Ringa Manner), “Lucy Liukas” ja “Tää kestää vaik en kestä sua” (feat. F).
Sonja Kuittisen ja Fanni Noroilan vuonna 2013 perustama SOFA -yhtye on riemastuttanut yleisöä räppäämällä asioista, joista hiphop-kulttuurissa ei juuri ole ennen puhuttu. Teatterikorkeakoulussa toisiinsa tutustunut parivaljakko on tähän mennessä julkaissut kaksi EP:tä ja nipun singlejä, joilla se on räpännyt niin kuukautisista kuin legginseistäkin ja tasapainoillut riemukkaasti yhteiskunnallisen vaikuttavuuden ja hauskanpidon välillä. Oivaltavat ja voimaannuttavat tekstit syntyvät Sonjan ja Fannin omasta kokemuspiiristä.
Huikean energisenä livebändinä tunnettu yhtye on nähty myös olennaisena osana Tavastiankin loppuunmyynyttä D.R.E.A.M.G.I.R.L.S -rapshowta.

Kuvat: (c) Iiris Heikka

/////

Keikkabuukkaukset:
Feniks Willamo
[email protected] / [email protected]
+358 45 239 0170

Keikkatuotanto:
Jannika Hovinen
[email protected] / [email protected]
+358 50 539 1414