Sexmane

Sexmane eli Max Sene on aiemmin omakustanteena musiikkiaan julkaissut räppäri. Debyyttialbumillaan ”Sextape”  kultaa striimannut artisti on saavuttanut poikkeuksellista menestystä jo uransa alkuvaiheista asti. Vuonna 2019 julkaistu kappale ”Mama” pysyttelee edelleen Suomen Spotifyn Top200 -listalla ja artistin kappaleita on striimattu yli 14 miljoonaa kertaa. Nyt Sexmanelta kuullaan vihdoin odotettua uutta musiikkia uuden levytyssopimuksen myötä.

Sexmanen ensimmäinen singlejulkaisu Sony Musicin kanssa kantaa nimeä ”Henki”. Kirjoittaminen on aina tuntunut artistille luontevalle, mutta tällä kertaa studioon päästyä kappale syntyi täysin hetkessä vallinneesta mielentilassa. Singlejulkaisun tuotannosta vastaa Victor Nordis.

”Henki biisinä on siinä mieles erilainen, että en kirjoittanut tekstiä, vaan menin studiolla suoraan mikin taakse ja lauloin siitä miltä must tuntu. Sitä ei ois voinut ottaa enää uusiksi, kun se kaikki tuli just siinä hetkessä ”

Rap-lupaukselle kirjoittaminen on tuntunut aina luontevalle tavalle purkaa tunteita ja studioon päästyä palaset ovat loksahdelleet kohdilleen. Sexmane on aiemmin kerännyt lava-energiallaan keikkapaikkoja täyteen ympäri Suomen ja odottaa paluuta keikkalavoille. Viimeisimpänä Sexmanea on kuultu fiittaamassa mm. Keko Salatan sekä williamin kappaleilla. Sexmanelle on povattu loistavaa tulevaisuutta ja omaa polkua kulkevalta artistilta kuullaan tämän vuoden aikana lisää uutta musiikkia.

/////

Keikkabuukkaukset:
Esa Nikkilä
[email protected] / [email protected]
+358 46 851 0 651

Keikkatuotanto:
Jannika Hovinen
[email protected] / [email protected]
+358 50 539 1414