Sexmane

Sexmanen odotettu toinen albumi ‘Väärinymmärretty’ ilmestyi lokakuussa 2021. Sony Musicin julkaisemalla albumilla kuullaan omaa polkuaan kulkevan nuoren miehen rehellistä tarinankerrontaa 16 kappaleen verran. Albumin nimi on saanut inspiraationsa ison ja uhkaavan näköisestä hahmosta, joka on kuitenkin pohjimmiltaan hyväntahtoinen ja lempeä. Sexmane samaistui tähän väärinymmärrettyyn hahmoon. 

”Tapahtumarikas vuosi, päihteet ja ihmissuhteet on tiivistetysti tän albumin teemat. Tekoprosessi on mennyt osittain sumussa. Väärinymmärretty -albumilla käyn läpi paljon eri tunnetiloja. Albumilla kuuluu epävarmuus, kaipaus, viha, suru, epätoivo, ahdistus, toiveikkuus, herkkyys, nöyryys, vapaus, yksinäisyys, rakkaus ja  ilo. Fiiteissä ja tuotannoissa on mun mielestä tän hetken siisteimpiä ja lahjakkaimpia tyyppejä.” – Sexmane

Albumilla mukana ovat william, ibe, Ege Zulu, Le Fvbelos, Pessa sekä artistin veli Isac Sene. Albumilta aiemmin julkaistut singlet ”Henki” sekä ”Fiilis” feat. Le Fvbelos & YB026 ovat keränneet Spotifyssa lähes 1,8 miljoonaa kuuntelua ja molemmat kappaleet ovat nousseet Spotifyn top 50-listalle. 

Debyyttialbumillaan indienä kultaa striimannut ja 79 viikkoa virallisella albumilistalla pystytellyt Sexmane eli Max Sene on saavuttanut poikkeuksellista menestystä jo uransa alkuvaiheista asti. Sexmane on kerännyt lava-energiallaan keikkapaikkoja täyteen ympäri Suomen ja laajentanut kuulijakuntaansa aiemmin erityisesti ”Mama” kappaleella, jota on kuunneltu jo yli 4,5 miljoonaa kertaa.

/////

Keikkabuukkaukset:
Esa Nikkilä
[email protected] / [email protected]
+358 46 851 0 651

Keikkatuotanto:
Jannika Hovinen
[email protected] / [email protected]
+358 50 539 1414