New Ro

New Ro on helsinkiläinen laulaja, lauluntekijä ja tuottaja, jonka upeat laulutaidot ja räiskyvä persoona ihastuttaa heti. Hän kirjoittaa ja tuottaa kappaleensa itse, joka on edesauttanut luovuuden kukoistamista studiossa.

New Ro’n helmikuussa 2021 ilmestynyt debyyttialbumi ‘late bloomer’ näyttää kuka hän todella on. Se on kokonainen, samaistuttava ja kaunis kasvutarina oman tien kulkijasta, joka on löytänyt kotiin. 

New Ro’n oma soundi on kirkkaampi kuin koskaan. Se on nerokas yhdistelmä modernia poppia ja r’n’b:tä 80- ja 90-luvun nostalgialla höystettynä. New Ro’n tarttuvat rytmit, huumaavat melodiat ja killerit koukut ovat omaa luokkaansa. 

Kaiken lisäksi New Ro on hempskutin hauska – sen tietää kaikki seuraajat.

 

___

New Ro is a Helsinki based singer, songwriter and producer.

She is known for her heavenly vocal skills, empowering lyrics and her colourful personality. 

Since 2019, New Ro has gravitated towards writing and producing solo – her approach has seen her blossom creatively, thus creating a unique sound. She mixes modern pop and r’n’b influences with 80’s and 90’s nostalgia. She builds infectious rhythms and never fails to write a killer hook and catchy melodies.  

Her secret weapon is her sense of humor and she never fails to entertain her followers with her comedy chops. 

Her debut album “late bloomer” (2021) shows us a fully realised version of this cheeky songstress in a compelling and relatable package.

/////

 

Keikkabuukkaukset:
Feniks Willamo
[email protected] / [email protected]
+358 45 239 0170

Keikkatuotanto:
Jannika Hovinen
[email protected] / [email protected]
+358 50 539 1414