Laineen Kasperi

Laineen Kasperia kutsutaan muusikoksi, räppäriksi, äänisuunnittelijaksi, säveltäjäksi, runoilijaksi, rappiotaiteilijaksi ja kansakunnan omatunnoksi.

Ennen kaikkea Laineen Kasperi on esiintyjä, jonka yksikään keikka ei ole samanlainen. Hänen keikkansa ovat performanssimaisia trippejä, hiphopin ja muun UG-musan kanta-ajatuksen mukaisia yhteisöllisiä tapahtumia ja riittejä, joissa esiintyjän ja yleisön välinen raja on juhlavan häilyvä.

Laineen Kasperi keikkailee kahdella kokoonpanolla: pienemmässä keikkakokoonpanossa kuullaan hänen lisäksi Lataaja Vormiston perkussioita ja räppejä, DJ Peeällän suvereenia turntablismia, Getto-Akin vapaamielistä puhallinsoittoa sekä Keravan satakielen, Meerika Ahlqvistin, sielua hoivaavaa laulua.

Laineen toinen kokoonpano, Palava Kaupunki, on yhdeksän henkinen “Big band”, jonka ainutlaatuista sointia on hehkutettu vuolaasti yli genrerajojen. Palava Kaupunki on palkittu mm. Funky Awardseissa parhaana livebändinä.

Tuotteliaan artistin toukokuussa 2020 ilmestynyt uusi albumi Psyko Cowboy on omistettu 90-luvulle, tuolle kultaiselle aikakaudelle, jolloin teini-ikäisen Kasperin housut roikkuivat puoliperseessä, jenkkiräppi kuulosti jumalaisen aidolta ja suomiräppi oli vasta saapumassa tämän metsäkansan tietouteen. 3rd Rail Musicin julkaiseman albumin tuotanto on Bustaavien Budien käsialaa.

/////

Keikkabuukkaukset:
Feniks Willamo
[email protected] / [email protected]
+358 45 239 0170

Keikkatuotanto:
Jenny Lahti
[email protected] / [email protected]
+358 50 346 2299