Karri Koira

Samettiääninen Karri Koira julkaisi perjantaina 26.5. tanssilattioille kutsuvan biisin ‘Suoraan sydämeen’, joka sopii tulevan kesän soundtrackiksi kuin jäätelö tötteröön. Klubimusiikin klassisia tyylejä modernisti yhdistelevä kappale käynnistää samalla lähtölaskennan Karri Koiran mittavalle kesäkiertueelle. Tuottajina ovat toimineet Karri Koiran lisäksi Biniyam ja Veikka Erkola.

“Tämä biisi on mun versio Ibiza -musasta. En oo siellä koskaan käynyt enkä tunne skeneä kovin hyvin mutta ajattelen että tää biisi vois soida siellä jossain rantaklubilla ja hengattais siellä Elton Johnin, Pharrellin ja Nile Rodgersin kanssa, ehkä sippailtais vintage cocktaileja ja nautittais baleaarisesta tunnelmasta.” – Karri Koira

Karri Koiran kesäkiertue käynnistyy Turun Kesärauhasta 16. kesäkuuta. Festareilla ja keikoilla nähdään myös viime syksyn loppuunmyydyllä K.O.I.R.A. 10v -juhlakiertueella ihastuttanut livebändi.

Suuren yleisön tietoisuuteen Karri Koira nousi sydämet sulattavaa rnb:tä sisältävällä K.O.I.R.A. albumilla (2012). Platinaa myynyt teos on noussut yhä uusia yleisöjä koskettavaksi klassikoksi.

/////

Keikkabuukkaukset:
Esa Nikkilä
esa@allday.fi / booking@allday.fi
+358 46 851 0 651

Keikkatuotanto:
Jenny Lahti
jenny@allday.fi / tuotanto@allday.fi
+358 50 346 2299