Ike

Samettiääninen Ike sainattiin Rähinä Recordsille vuonna 2016 hänen menestyttyään Elastisen joukkueessa Voice of Finland -laulukilpailussa. Ike on siitä saakka tehnyt omaa musiikkia ja julkaissut kasan singlejä sekä tunteellisen Muistoja EP:n, minkä viimeisin single Ihmisen kokoinen rakkaus on kuultu artistin esittämänä useissa häissä. Lisäksi Ike on fiitannut useiden artistien kappaleilla.

Iken musiikki on kiehtova sekoitus r’n’b:tä ja pop-iskelmää. Elämässä on tapahtunut paljon ja kokemukset ovat kasvattaneet häntä sekä ihmisenä että artistina. Sielukas laulaja purkaa tuntojaan lauluihin ja haluaa, että kuulijat kokevat hänen kappaleidensa olevan totta myös omassa elämässään. ”Musiikkini perustana ovat omat tunteeni ja musiikki toimii kanavana purkaa kokemuksia ja ajatuksiani. En ajattele itseäni valmiina tai tietyn genren edustajana. Stoorin täytyy tulla sydämestä. Enkä mä pelkää olla herkkä. Elämä on matka, jossa opitaan ja koetaan. Siitä kaikesta haluan laulaa,” Ike tiivistää.

Ike osallistui 2021 syksyllä The Voice All Starsiin, missä tähtivalmentajat ylistivät hänen kasvaneen laulajasta artistiksi. Ike nähtiin myös ensimmäistä kertaa musikaalilavalla, kun hän esiintyi ylistystä saaneessa West Side Story -musikaalissa.

/////

Keikkabuukkaukset:
Feniks Willamo
[email protected] / [email protected]
+358 45 239 0170

Keikkatuotanto:
Jannika Hovinen
[email protected] / [email protected]
+358 50 539 1414