Ike

29-vuotias Ike sainattiin Rähinä Recordsille vuonna 2016 hänen menestyttyään Elastisen joukkueessa Voice of Finland -laulukilpailussa. Ike on siitä saakka tehnyt omaa musiikkia ja julkaissut kolme singleä, viimeisimpänä syyskuussa 2017 ilmestynyt Jonkun Ex feat. Elastinen. Lisäksi Ike on fiitannut mm. Prinssi Jusufin ”Prinssille Morsian” -kappaleella sekä Adi L Haslan ”Uhka vai Mahdollisuus”-kappaleella.

Ike on näiden vuosien aikana löytänyt itsensä ja oman tyylilajinsa. Hänen musiikkinsa on sekoitus modernia RnB’ta, poppia ja soulia. Elämässä on tapahtunut paljon ja kokemukset ovat kasvattaneet häntä sekä ihmisenä että artistina. Sielukas laulaja purkaa tuntojaan lauluihin ja haluaa, että kuulijat kokevat hänen kappaleidensa olevan totta myös omassa elämässään.

”Musiikkini perustana ovat omat tunteeni ja musiikki toimii kanavana purkaa kokemuksia ja ajatuksiani. En ajattele itseäni valmiina tai tietyn genren edustajana. Stoorin täytyy tulla sydämestä. Enkä mä pelkää olla herkkä. Elämä on matka, jossa opitaan ja koetaan. Siitä kaikesta haluan laulaa,” Ike tiivistää.

/////

Keikkabuukkaukset:
Feniks Willamo
[email protected] / [email protected]
+358 45 239 0170

Keikkatuotanto:
Jannika Hovinen
[email protected] / [email protected]
+358 50 539 1414